Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:A bierzesz jakieś nowe leki albo suplementy?
Druga ewentualność to polipy w macicy ( wersja bardziej pesymistyczna)
A jak mogę się upewnić czy mam faktycznie te polipy? Jakie badania?, bo tylko chyba badaniami mogę to potwierdzić bądź wykluczyć?
-
Ewi28 wrote:dzięki kochana, wiec jest sie dzis rozkreci @ do mój cykl trwał 26 dni...płakać aż sie chce człowiekowi...to juz nie wiem co robi żeby zajść...no cóż odpuszczam do wiosny
Bardzo nie lubię -
Ewi28 wrote:dzięki kochana, wiec jest sie dzis rozkreci @ do mój cykl trwał 26 dni...płakać aż sie chce człowiekowi...to juz nie wiem co robi żeby zajść...no cóż odpuszczam do wiosny
tulę kochana cie ;* ja jadę z winem. A chuj co ma.być to będzie. Zegarek piękny z różowego złota . Buziam was kochane
Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Violet146 wrote:A jak mogę się upewnić czy mam faktycznie te polipy? Jakie badania?, bo tylko chyba badaniami mogę to potwierdzić bądź wykluczyć?
Tylko usg31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Kim87 wrote:
tulę kochana cie ;* ja jadę z winem. A chuj co ma.być to będzie. Zegarek piękny z różowego złota . Buziam was kochane
Pokaż namDzezabella lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Kim87 wrote:
Ahhhhh. Zazdroszczę zegarka. I to jeszcze różowe złoto. Na moim anorektycznym nadgarstku, to żaden zegarek niestety nie wygląda dobrze.
A tak w ogóle, to przejmuję powyższą filozofię. Nic nie przeskoczymy. W końcu i tak się uda. Nie ma sensu tyle o tym myśleć, bo nic nie wymyślimy i tak.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanek wrote:Ahhhhh. Zazdroszczę zegarka. I to jeszcze różowe złoto. Na moim anorektycznym nadgarstku, to żaden zegarek niestety nie wygląda dobrze.
A tak w ogóle, to przejmuję powyższą filozofię. Nic nie przeskoczymy. W końcu i tak się uda. Nie ma sensu tyle o tym myśleć, bo nic nie wymyślimy i tak.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06736d934c92.jpg
CudoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 15:23
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dzezabela,
Dawno Cię nie byłocześć
Ewi,
Nie lubię!!!
Kim,
Zdrowie!i piękny zegarek
Dzezabella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzięki dzieczyny. Choruje jeszcze na perfumy ale nie w tym roku. Ja dostałam na święta zegarek mój wkretarko wiertarke. Oczywiście pod choinkę coś tam.małego mu jeszcze kupie on zresztą mi też
Dzisiaj zakochałam się w zapachu jadore.
A moja stara miłością są perfumy alien Thierry Mugler. MasakraMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Dzięki dzieczyny. Choruje jeszcze na perfumy ale nie w tym roku. Ja dostałam na święta zegarek mój wkretarko wiertarke. Oczywiście pod choinkę coś tam.małego mu jeszcze kupie on zresztą mi też
Dzisiaj zakochałam się w zapachu jadore.
A moja stara miłością są perfumy alien Thierry Mugler. Masakra
Nie wiem jak pachną, ale warto mieć już dla samego flakonu. ŚlicznyKim87 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
pola89 wrote:Dzezabela,
Dawno Cię nie byłocześć
Ewi,
Nie lubię!!!
Kim,
Zdrowie!i piękny zegarek
Wróciłam do Was z mocnym postanowieniem LwD.
W związku z tym, wróciłam też do prowadzenia swojego kawałka internetu, który porzuciłam, a sprawiał mi masę frajdy...pola89 lubi tę wiadomość