Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj jechał z pracy. Skręcił w inną ulicę a przed nim też jechało auto. Jak już skręcił to po tej samej stronie ulicy stało auto centralnie przytulone do latarni.. I ten co tam stał nagle ni stąd ni zowąd z piskaczem ruszył prawie uderzając w to auto co jechało przed N. No i zaczął uciekać slalomem.. N postanowił jechać za nim dla bezpieczeństwa innych żeby zobaczyć gdzie się zatrzyma. A lało się temu gościowi z auta coś mu latało coś rzęziło.. Latarnia wykrzywiona.. Po powrocie N zgłosił to na policję.. Po chwili odezwali się że znaleźli ale gość się nie przyznaje i że zaraz przyjadą żeby N zeznał co widział.. Ale nie przyjechali. A okazało się że gość był nawalony więc prawdopodobnie komuś zdrowie albo życie uratował bo gościa zgarneli. Teraz zadzwonili żeby N przyjechał. A że my jeździmy z rejestratorem jazdy to mamy to nagrane.. N wziął więc je i pojechał..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Wczoraj jechał z pracy. Skręcił w inną ulicę a przed nim też jechało auto. Jak już skręcił to po tej samej stronie ulicy stało auto centralnie przytulone do latarni.. I ten co tam stał nagle ni stąd ni zowąd z piskaczem ruszył prawie uderzając w to auto co jechało przed N. No i zaczął uciekać slalomem.. N postanowił jechać za nim dla bezpieczeństwa innych żeby zobaczyć gdzie się zatrzyma. A lało się temu gościowi z auta coś mu latało coś rzęziło.. Latarnia wykrzywiona.. Po powrocie N zgłosił to na policję.. Po chwili odezwali się że znaleźli ale gość się nie przyznaje i że zaraz przyjadą żeby N zeznał co widział.. Ale nie przyjechali. A okazało się że gość był nawalony więc prawdopodobnie komuś zdrowie albo życie uratował bo gościa zgarneli. Teraz zadzwonili żeby N przyjechał. A że my jeździmy z rejestratorem jazdy to mamy to nagrane.. N wziął więc je i pojechał..
Brawo Twój mąż!zapachmalin lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Brawo Twój mąż!
Wiesz nigdy nic nie wiadomo.. Wsiadłby z powrotem w auto jeszcze by kogoś zabił.. N mówił że ten gościu tak zapieprzał że szok.zapachmalin lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Wiesz nigdy nic nie wiadomo.. Wsiadłby z powrotem w auto jeszcze by kogoś zabił.. N mówił że ten gościu tak zapieprzał że szok.
Siostre moją cioteczną zabił pijany wiec wiesz. Popieram takie zachowanie. -
No dokładnie.
A tak na marginesie.. Laseczki wczoraj zanim trafiłam do laboratorium szpitala to byłam w Rossmannie.. I są testy pink zwykłe ale za 12 zł jest pink czuły od 10..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No dokładnie.
A tak na marginesie.. Laseczki wczoraj zanim trafiłam do laboratorium szpitala to byłam w Rossmannie.. I są testy pink zwykłe ale za 12 zł jest pink czuły od 10..