Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Dzięki tym "batom" doceniamy spokój, zaufanie, bezwarunkowa miłość i możliwość optymistycznego spojrzenia na przyszlosc:) spinamy poslady i do przodu!
ana1122, WaldhauzerM, zapachmalin lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Dobrze powiedziane i staramy sie zapewnić inne życie naszym dzieciom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 09:40
-
Gizmo wrote:Ja właśnie dres na siebie wciagam i chyba pora ruszyć do łaźni do kultury sie doprowadzić i śniadanie jakies zjesc
Dzieć się właśnie obudził i tupta do mnie. Jesio chwila i wstaję bo do kościoła na 11.. Msza dla dzieci.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja W szlafroku na kanapie leżę I myślę nad tym psem. Chce go ale bardzo się boję. Każdy ze znajomych mi odradza. trzeba się ogarnąć I coś wymyśleć na dzisiejszy dzień
-
ana1122 wrote:Ja W szlafroku na kanapie leżę I myślę nad tym psem. Chce go ale bardzo się boję. Każdy ze znajomych mi odradza. trzeba się ogarnąć I coś wymyśleć na dzisiejszy dzień
Jak masz dużo czasu to ja polecam całym sercem. -
Heloł Antoś
Waaldziu nie wiem, moze potem poskrobie, musze sie troche zajac obiadem bo G pryzjedzie spac.
ana1122 a dla szczeniaka bedziesz miec czas w ciagu dnia? Bo zostawiony sam sobie maluch przez kilka godzin dziennie raczej nie bedzie zadowolony.