X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:
    Jak masz dużo czasu to ja polecam całym sercem.
    i ja:D ja kocham wszystko co futrzate:) ja mam psa z... lasu:) i wierniejszefo przyjaciela nie mam;) a wiecie co? Słyszałam ostatnio ze wychowywanie dziecka w domu w którym jest pies o 50 % ogranicza występowanie alergi i dzieciaczka:) więc same plusy:)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Antoś pozdrawia wszystkie Ciocie ;)
    a ciocie pozdrawiają Antosia ;)

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojojoj dzieć ma zatkany nosek.. To nici z kościoła..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Antoś dziękuję ;)

• Gizmo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Antoś pozdrawia wszystkie Ciocie ;)
    Ciotka Gizmo pozdrawia Antosia :)

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem psiara okropna.. mam dwa psy.. małego ala jamnika i labladorkę ;) i nie zamieniłabym ich na nic w świecie... ale fakt taki że jak Labka była mała to siedziałam z nią w domu...

• eveli_na Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no szczeniora bym samego nie zostawiła. Co innego kot, ale te zyja swoim zyciem, natomiast dla dobrego ulozenia psa potrzebny jest trening behawioralny i odpowiednia socjalizacja.

Waldziu jak to mówi mój pediatra, katar to nie choroba ;)

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
  • ana1122 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:
    Heloł Antoś :D

Waaldziu nie wiem, moze potem poskrobie, musze sie troche zajac obiadem bo G pryzjedzie spac.

ana1122 a dla szczeniaka bedziesz miec czas w ciagu dnia? Bo zostawiony sam sobie maluch przez kilka godzin dziennie raczej nie bedzie zadowolony.
    Ja pracuje codziennie po 8 godzin Ale moj mąż prawie całe dni W domu jest. Wychodzi nam że będzie siedział raz W tygodniu sam 8 godzin. Ale psa chyba można tego nauczyć? U nas W związku brakuje spontanicznej osoby. Bo niby chcemy Ale się boimy zdecydować I wszystko analizujemy po 3 razy zanim coś postanowimy...

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo.. Kiedyś była taka bajka po angielsku.. I tam był taki Gizmo.. He he. Pierwsze skojarzenie..

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczeniak na nadmiar energii wiadomo...zostawiamy sam sobie się wszystko co znajdzie na swojej drodze:) mój psiak ma już szacunkowo 13 lat a mój M mówi że jak nasze Tereska odejdzie za "tęczowy most" to żałoba bedzie półroczna... Ale ja wiem jedno następny pies będzie ze schroniska!

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:
    nie no szczeniora bym samego nie zostawiła. Co innego kot, ale te zyja swoim zyciem, natomiast dla dobrego ulozenia psa potrzebny jest trening behawioralny i odpowiednia socjalizacja.

hahaha no co ty teraz?! hahahaha żartujesz? trening behawioralny?
    ja moje sama wyszkoliłam ... uwierz że dobre serce wystarczy :) i kilka zasad które im wpoisz !

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Ja pracuje codziennie po 8 godzin Ale moj mąż prawie całe dni W domu jest. Wychodzi nam że będzie siedział raz W tygodniu sam 8 godzin. Ale psa chyba można tego nauczyć? U nas W związku brakuje spontanicznej osoby. Bo niby chcemy Ale się boimy zdecydować I wszystko analizujemy po 3 razy zanim coś postanowimy...
    ja bym wzięła.. tymbardziej że macie dziecko w domu.. dzieci zupełnie inaczej się wychowują jak żyja ze zwierzątkami..psami ...

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Gizmo.. Kiedyś była taka bajka po angielsku.. I tam był taki Gizmo.. He he. Pierwsze skojarzenie..
    Chciałam swojego psa tak nazwać bo on wariat jak pani :D i irokeza ma białego na czubku glowy. Wygląda jak prawdziwy Gizmo z gremlinow :D

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • eveli_na Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa jakie teraz? o szczeniakach pisze ;) heloooł :D

Kz9n.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odpaliłam lapka bo do tel stracilam cierpliwość:) znam ludzi którzy psy wysyłali do psiego przedszkola:P i wierzcie niczego sie nie nauczyły hehe:P

8p3ovfxm8uset94e.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:

Wiem kochana. Ale nosek już wczoraj miał zawalony a dzisiaj już na full i kicha i wszystko..

A jutro do przedszkola no chyba że będzie gorzej..

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Wiem kochana. Ale nosek już wczoraj miał zawalony a dzisiaj już na full i kicha i wszystko..

A jutro do przedszkola no chyba że będzie gorzej..
    bidulek:(

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eveli_na wrote:
    Gaduaaa jakie teraz? o szczeniakach pisze ;) heloooł :D
    Q ale ja moje psy mam od szczeniaka... uczyłam je.,. że się nie żre ze stołu, że się nie żebra, nie spi na kanpach, jak podać łapę, zrobić siad itp... ale to są proste krótkie zasady :) dużo miłosci, tulania i cieszenia wraz z nimi i to wystarczy

• ana1122 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    ja bym wzięła.. tymbardziej że macie dziecko w domu.. dzieci zupełnie inaczej się wychowują jak żyja ze zwierzątkami..psami ...
    Nie mamy dzieci. I raczej Nie będziemy mieli. zostało nam Tylko in vitro. Ale Nie wiem czy podejdziemy. Myślę że pies wniesie trochę szczęścia do naszego życia

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • eveli_na Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    odpaliłam lapka bo do tel stracilam cierpliwość:) znam ludzi którzy psy wysyłali do psiego przedszkola:P i wierzcie niczego sie nie nauczyły hehe:P

jesli pies byl tam sam to mozna zapomniec ze sie czegos nauczy.

W socjalizacji chodzi o wychodzenie z psem do innych psób, kotów zwierząt i ludzi. Tak by pies nauczył się odpowiednio reagować na inne zwierzęta.
    Trening behawioralny to nic innego jak odpowiednie reakcje człowieka na zachowanie psa czyt. niszczenie itepe. ogólnie szczenie sie samo nie wychowa jak i dzecko.

Kz9n.png
‹‹ 376 377 378 379 380 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ