Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak to już jest że jeżdżą jak wariaci na gazie i nie zastanowią się nawet że mogą komuś krzywdę zrobić..
Mój N mówi na to.. Bezmózgie jeti..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 09:05
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No tak to już jest że jeżdżą jak wariaci na gazie i nie zastanowią się nawet że mogą komuś krzywdę zrobić..
Mój N mówi na to.. Bezmózgie jeti..
91patka91 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:we mnie się gotuję jak coś takiego słyszę... A ludzie widzę i nie reaguje. Kluczyków nie potrafią schować, zabrać, wyrzucić? Wiecie co? Mój ojciec miał problemy z alkoholem i nigdy w życiu nikt z nas by nie dopusil żeby wsiadł do auta.. swoja droga na chwilę obecną dla mnie jest bohaterem bo od 6 lat nie ruszył niczego... Odzyskalam tate niespodziewanie:)
Dlatego wolę nie komentowac takich sytuacji. Mam swój świat i swoje zabawki... -
Gizmo wrote:Ja miałam dziadka alkoholika, ojca który sie zapil. Męża który pil i bil....
Dlatego wolę nie komentowac takich sytuacji. Mam swój świat i swoje zabawki...
ale faktycznie nie ma sensu wypowiadać się na ten temat...Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Tuliska wrote:Gizmo każdy kto coś takiego przeżył woli się od tego odciąć i żyć teraźniejszością... W końcu po deszczu wschodzi slonce;) i tym trzeba się cieszyc:D
Matka tez za kołnierz nie wylewala póki choroba jej nie dopadła. -
Gizmo wrote:Ja miałam dziadka alkoholika, ojca który sie zapil. Męża który pil i bil....
Dlatego wolę nie komentowac takich sytuacji. Mam swój świat i swoje zabawki...
Ważne, że masz ten swój świat i swoje zabawki. A doświadczeń nie zazdroszcze.Gizmo lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Tuliska brawo dla taty, dzielny facet
swieta coraz blizej bedzie mi brakowac tu na obczyznie rodziców...
a tak poza tym pewnie rodziny? a tak to niczego więcej jak masz polski sklep pod nosem, zamówisz białą kiełbasę to będzie jak w domu hehzapachmalin lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
eveli_na wrote:Tuliska brawo dla taty, dzielny facet
swieta coraz blizej bedzie mi brakowac tu na obczyznie rodziców...
Kochana.. Dobrze Cię rozumiem.. Bo u mnie bywały święta gdzie mama pojechała do taty do Holandii a my zostaliśmy sami... Wiem dziwne jak można dzieci własne na święta zostawić no ale cóż..
Gizmo ja też mam dziadka alkoholika ale na szczęście już tam nie mieszkam. Przez niego zawsze bałam się takich ludzi..
Moi rodzice nie pili nigdy z biciem było gorzej ale mimo iż to już za mną cały czas boli.. No ale nie ważne. Trza żyć teraźniejszością.Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:yyy no będzie np świecenia jajek w wielką sobotę bo oni nie święcą... chyba że znajdziesz gdzieś w pobliżu polskiego księdza który odprawia polskie msze
a tak poza tym pewnie rodziny? a tak to niczego więcej jak masz polski sklep pod nosem, zamówisz białą kiełbasę to będzie jak w domu heh
Rodziny oj rodziny. Wiesz świąteczne śnidanko u nas to zawsze 14 dorosłych osób i 12 dzieci.... A teraz będzie mniej o nas. smutno.
Teściowie przylatują na święta, ale w sumie nie wiem czy mnie to cieszy chyba bedzie boleć jeszcze bardziej.
Polski kościół mamy w mieście sklep tyż -
WaldhauzerM wrote:Kochana.. Dobrze Cię rozumiem.. Bo u mnie bywały święta gdzie mama pojechała do taty do Holandii a my zostaliśmy sami... Wiem dziwne jak można dzieci własne na święta zostawić no ale cóż..
Gizmo ja też mam dziadka alkoholika ale na szczęście już tam nie mieszkam. Przez niego zawsze bałam się takich ludzi..
Moi rodzice nie pili nigdy z biciem było gorzej ale mimo iż to już za mną cały czas boli.. No ale nie ważne. Trza żyć teraźniejszością.
Tylko ze ja kocham ten ból to on czyni mnie silną