Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam do gry na chwilę, siedziałam zapracowana w krzakach
welonka wrote:a Ty po urlopie ? pracuje w hotelu a większość ekipy z Mateusza podczas nagrań nocują u naas
Piona! Ja też w hotelu
Lubię_czekoladę wrote:Moje Drogie.. wszystkie.. te z tego wątku, te z nowego wątku, te zaciążone i te nie.. Te co są pozytywnymi świruskami i te które mają czasem gorsze dni..
(...)
Wiecie co? Ja nie przyszłam się tu kłócić. Ja tu przyszłam rozmawiać. O wszystkim, o staraniach, o pierdołach, o wzlotach i upadkach. I tak też z Wami rozmawiałam.
Wszystkie Was bardzo lubię, bez wyjątków. To jest moje oficjalne stanowisko w tej sprawie.
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości
Gaduaaa wrote:oooo ktoś mnie woła? po takim czasie ? myślałam , że o mnie zapomniałyście.. ale jak jest "gównoburza" to i Gaduaaa? that's sound nice
kto mnie dupe za plecami obrabia? jak już do takiego momentu doszłaś to chętnie się dowiem
Gaduła! Miło, że wpadłaś, chociaż szkoda, że w takich okolicznościach
welonka wrote:ja juz przerabiałam duphaston i luteline w różnych dawkach , obecnie jestem na lutagenie od 16dc, podobno często luteina dopochwowa powoduje infekcje , a dobrze znosisz duphaston ja okropnie po nim czułam się
przy takim progesteronie miałaś regularne @?, mój ostatni wynik wyłożył na kolana 0.28 , zamiast skoczyć do góry to poleciał mi mega w dół jak zaczynałam leczenie miałam od 0.60-0.90, jak zaczęłam pierwsze miesiące przyjmować lutagen miałam 11 ale w sierpniu 1.00 a w grudniu t juz porażka.
lekarz kierował Cie na inne badania hormonalne ?
Kochana, mnie się okres zatrzymał w kwietniu na ponad dwa miesiące. Dostałam dupka, bo nie chciałam antykoncepcji. Potem już była loteria, ale nie krócej niż 35 dni. Od tamtej pory bardzo się "zaprzyjaźniam" z moim ginem
We wrześniu robiłam pełen komplet hormonów, teraz mam kontrolować tylko tarczycę i jajo
A co do zakładania opozycyjnego nowego wątku, w pierwszej chwili chciałam to zrobić, bo myślałam, że ten się rozpadnie. Ale jest tu wiele cudownych dziewczyn, które uwielbiam i skoro chcecie ciągnąć ten wątek, to chcę to robić z Wami
Chyba wszystko napisałam co chciałam napisać
Lubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
-
O Jezusie najsłodszy! Co tu sie wyrabia?! W zyciu bym nie pomyślała, ze beda takie afery. Nawet nie zaglądam na tamten wątek, nic nie chce wiedziec, nie zajmuje żadnej ze stron, bo jestem nowa i sie nie orientuje. Ale powiem Wam, ze juz tylko kilka wpisów mnie bardzo zasmuciło i rozczarowało. Nie tego sie spodziewałam, mam nadzieje, ze jednak ten wątek nie podupadnie i nawet jak czesc sie wycofa, to moze nowe pociągną dalej... Jakoś tak dziwnie
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
dziś miałam chyba owu bo w pracy po 10 mega bół brzucha miałam a spuchłam jakbym w 4 miechu była, po 13 mi przeszło...i sutki mega wrażliwe...i właśnie zjadłam śledzie i kapuche kiszoną podjadam sama z siebie się śmieje że może coś to da starość ech...
-
Ewi28 wrote:jasne że tak :)a jutro juz robie pierogi i uszka i mroże, ciekawe ile uda mi się zrobić przez cały dzien
Mój rekord pierogowy to 120 sztuk. 4 rodzaje farszu ruskie, mięso, kapusta i grzybki, szpinak z fetąEwi28 lubi tę wiadomość
-
Aropos bycia nieregularnym... Słoneczka, spieprzam w krzaki, bo kończę pracę a o 3 nad ranem jadę na jarmark do Wiednia i wrócę w niedzielę nad ranem.
Trzymać mi się tu, kto ma owu to się bzykać, kto nie ma to pić wino i już się nie denerwujemy bo jajca się poobrażają!
Lubię_czekoladę, pola89, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Ja niestety zbyt nieregularnie zaglądam w pracy żeby przejąć listę...
Dziewczyny? Ewi? Pestka? -
Kim87 wrote:Evelin twój tekst o poronieniu jest niski głupi i obrzydliwy. Do tego mega krzywdzacy w stosunku do osob ktore maja strate na koncie.Nikomu tego nie życzę.
Obrażaj się jak chcesz i idź sobie gdzie chcesz ale nie waz się mówić o poronieniu skoro go nie doświadczyłas. Nie wiesz co każda z nas wtedy czuła. Jaki ból jaki ogromny smutek i bezsilność.
Brak mi słów....
Mnie Twoje zachowanie za to zachwyca..
Zreszta sama wiesz jaka jestes .
Daj juz spokoj , zawsze potrafilas odwrocic kota ogonem..
Zapytaj dziewczyn z ktorymi mam kontakt na fb.. jak mi jest przykro za kazdym razem gdy sikalyscie tylko jedna kreske, badz wasze straty ..to ze mi sie to nie przytrafilo nie oznacza ze moje zycie jest az Tak cudowne ze nie potrafie wspolczuc.. owszem moge tylko sb wyobrazic tylko jak to jest ale to nie oznacza ze można mnie olewac badz inne dziewczyny BO MY NIE WIEMY JAK TO JEST.. dobrze ze przyznalas sie do Twojej opini na ten temat.
Ja sie nie obrazam, mi to dynda.. pisze bo dziewczyny lubie i dalej uwazam ze to wszystkie nie potrzebne..
I dziewczyny owszem zakladajcie inny watek, piszcie macie prawo.. ale troche szczerosci kurde.. Tu piszecie ze musicie odpoczac, co jakis czas dajecie o sobie znac , udajecie ze was obchodzi Co u nich , one wypytuja - gdzie jest ta czy ta.. bo sie stesknily.. A wy wybieracie sobie osoby ktore lubicie, ktore nie. Kasting jakis..?
Poprosu tak sie nie robi.
emidomi lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Może mi pomożecie:) Jutro ide do brata , jego żonki i dzieciakow na winko..i chciałam cos dobrego zrobić typu.ciasto,ciastka,sałatka albo cos do przekąszenia...macie jakies przepisy,pomysły?
Ewi28, mysia09 lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:My czesto robimy sałatkę z zupek chinskich: szybka, a wszystkim smakuje:) 4 zupki do miski, zalewamy delikatnie woda, tak ze 150 ml wody, pozniej kroimy papryke, ogorka, pomidora, ja dodaje jeszcxe troche zoltego sera i szynki. Na koniec 2 lyzki majonezu, doprawiam do smaku i gotowe:)
To ja znam prostsza wersje: dwie zupki jedna ostra druga łagodna, niczym nie zalewamy, dodajemy kabanosy, ogórek konserwowy, paprykę i kukurydze, na koniec spora ilośc majonezu, bo makaron go "wchłonie" i napęcznieje. Żadnej wody nie trzeba, po prostu zostawić na kilka godzin.
Co do listy, to ja wchodzę tu codziennie ale najcześciej wieczorem i raczej nie bede miała czasu teraz na listę, poza tym nie bardzo wiem co sie z tym robi i jak zarządzaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 19:42
mysia09 lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:My czesto robimy sałatkę z zupek chinskich: szybka, a wszystkim smakuje:) 4 zupki do miski, zalewamy delikatnie woda, tak ze 150 ml wody, pozniej kroimy papryke, ogorka, pomidora, ja dodaje jeszcxe troche zoltego sera i szynki. Na koniec 2 lyzki majonezu, doprawiam do smaku i gotowe:)
polecam jest pyszna bo tez robię19Biedroneczka91, mysia09 lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:To ja znam prostsza wersje: dwie zupki jedna ostra druga łagodna, niczym nie zalewamy, dodajemy kabanosy, ogórek konserwowy, paprykę i kukurydze, na koniec spora ilośc majonezu, bo makaron go "wchłonie" i napęcznieje. Żadnej wody nie trzeba, po prostu zostawić na kilka godzin.
Co do listy, to ja wchodzę tu codziennie ale najcześciej wieczorem i raczej nie bede miała czasu teraz na listę, poza tym nie bardzo wiem co sie z tym robi i jak zarządza