Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny:) Jestem tu nie długo ale to co przeczytałam pare postów wczesniej mnie przeraziło....i troche zniesmaczyło. To tylko tyle odnośnie tej zawieruchy!
A tak pozatym to wracam z pracy i mam weekend! Obecnie jestem w 3 dc....i jak wezmę dzis Onarin to nie za późno? Pomoże coś na ovulke? Czy trzeba go dluzej brać? Chciałam kupic tez żel Conceive plus co Czekoladka polecala ale nie bylo w aptece:/ Czekoladka jak Ty kupujesz?
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
Mysia,
Ja kupuję na allegromysia09 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mysia, ja bym wzięła im szybciej, tym lepiej
Ja inofem kupiłam w połowie cyklu. Czułam różnicę w 2 cyklu - jajniki, lepszy śluz. Nie warto czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:49
mysia09, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Cześć dziewczyny:) Jestem tu nie długo ale to co przeczytałam pare postów wczesniej mnie przeraziło....i troche zniesmaczyło. To tylko tyle odnośnie tej zawieruchy!
A tak pozatym to wracam z pracy i mam weekend! Obecnie jestem w 3 dc....i jak wezmę dzis Onarin to nie za późno? Pomoże coś na ovulke? Czy trzeba go dluzej brać? Chciałam kupic tez żel Conceive plus co Czekoladka polecala ale nie bylo w aptece:/ Czekoladka jak Ty kupujesz? -
Dziewczyny... gównoburza gównoburzą, ale wydaje mi się, że takie zachowania na forum nie powinny mieć miejsca. Nie musimy się lubić, kochać, ale nie powinnyśmy chować pretensji, żali po innych wątkach, zamiast powiedzieć danej osobie o co chodzi. Dzisiaj to byłam ja, Wiśnia i Zołza, której na forum nie ma od ponad miesiąca... A jutro któraś z Was? Bo się komuś nie podobacie? No heloł...
Na szacunek zasługuje każdy, na szczerość tak samo. I tylko o to, lub AŻ o to mi chodziło. Ot tyle
Dobrze jest takie rzeczy wyjaśniać i demaskować. Nawet jeśli budzi to niesmak osób postronnych. Skoro nie zostało to wcześniej załatwione na priv, to czemu ma być zamiecione pod dywan?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 16:48
Dzezabella, Evelin lubią tę wiadomość
-
Kochane,
Kilka spraw organizacyjnych w sumie to tylko dwie
1) Czy czujecie potrzebę założenia nowego wątku, żeby odciąć się od tego co się tutaj stało?
2) Czy jest jakaś chętna aby przejąć listę od Kim?
Jak byście mogły to niech się każda spróbuje wypowiedzieć -
nick nieaktualnyA kurwa tam, ja Was wszystkie lubię. Zawsze się będę cieszyła Waszym szczęściem i smuciła smutkami.
Wisi mi, ile się ktoś starał, co by być o to zazdrosnym, że wcześniej niż ja.
Dziołchy, wróćmy do starania, pocieszania, oczekiwania i śmiania się ze swoich urojonych bądź prawdziwych objawów ciąży.
A i ten, jak mnie się uda, to napiszę wszędzie, wszędzie! No na każdym wątku aż! I owszem będę oczekiwała, że Was zarażę, zarówno nastawieniem, jak i ciążą.
A u mnie słychać to, że staramy się. Facet mnie kocha, mamy już piękne prezenty dla Wszystkich, a po karpia musimy dopiero jechać.pola89, emidomi, Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
A u mnie słychać to, że staramy się. Facet mnie kocha, mamy już piękne prezenty dla Wszystkich, a po karpia musimy dopiero jechać.[/QUOTE]
kurcze ja dopiero dzisiaj podaruje ostatni prezent na mikołaja , a WY juz macie prezenty na święta :)ja nawet o nich jeszcze nie myslałamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 17:03
Czikosz lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochane,
Kilka spraw organizacyjnych w sumie to tylko dwie
1) Czy czujecie potrzebę założenia nowego wątku, żeby odciąć się od tego co się tutaj stało?
2) Czy jest jakaś chętna aby przejąć listę od Kim?
Jak byście mogły to niech się każda spróbuje wypowiedziećDzezabella, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Dzieki dziewuszki za radę A co do zmiany wątku hm...mysle ze nie ma co kombinować,zostańmy tu i pośćmy to cala burze w nie pamięć:)Zawsze po burzy wychodzi słońce,a czasem tęcza:)
emidomi, Czikosz, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
A
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 20:01
Pączek, Dzezabella, Tuliska lubią tę wiadomość
-
welonka wrote:A u mnie słychać to, że staramy się. Facet mnie kocha, mamy już piękne prezenty dla Wszystkich, a po karpia musimy dopiero jechać.
kurcze ja dopiero dzisiaj podaruje ostatni prezent na mikołaja , a WY juz macie prezenty na święta :)ja nawet o nich jeszcze nie myslałam[/QUOTE]
Ja też nic jeszcze nie mam. Zawsze kupuje na ostatni dzwonek. Może i dobrze bo bym wcześniej porozdawala31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Cieszę się, że to napisałaś
Chociaż po naszych dawnych privach w ogóle bym się nie spodziewała.
Nie szpiegowałam, wątek sam mnie odnalazł. Widocznie nie każdemu moja obecność by przeszkadzała Zapewne Was to dziwi... Ale namiar do Waszego forum po prostu dostałam... Także przeceniacie moje zdolności szpiegowskie...
A co do obgadywania. No nie byłabym tego taka pewna. Może Evelin napisze więcej, co miała na myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 17:24
Evelin lubi tę wiadomość
-
Jadę laseczki zawieźć na tańce moją młodsza córcie i zaraz potem na zebranie partyjne brzucho mnie boli malpowo niestety. Co ma być to będzie - w nowym cyklu czeka mnie sprawdzenie droznosci moich spaghetti ( jak kiedyś przeczytałam że jajowody wyglądają jak cieniutki makaron z dziurką w środku to nie mogę przepedzic tej wizji sprzed oczu )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 17:50
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
mysia09 wrote:Cześć dziewczyny:) Jestem tu nie długo ale to co przeczytałam pare postów wczesniej mnie przeraziło....i troche zniesmaczyło. To tylko tyle odnośnie tej zawieruchy!
A tak pozatym to wracam z pracy i mam weekend! Obecnie jestem w 3 dc....i jak wezmę dzis Onarin to nie za późno? Pomoże coś na ovulke? Czy trzeba go dluzej brać? Chciałam kupic tez żel Conceive plus co Czekoladka polecala ale nie bylo w aptece:/ Czekoladka jak Ty kupujesz?
Ja bralam Inofem od środka cyklu. Bierz od razu nie ma na co czekać. Polecam zakupy w Geminimysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne