Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
pestka1 wrote:Ja wczoraj miałam to samo. Nie wiem co o tym myśleć. Okres ma przyjść dopiero 20 lub później zakładam jednak opcję krótszego cyklu.
Pojawił się temat prezentów. Opowiem Wam co moja teściowa kilka dni temu powiedziała. Mieliśmy okazję spotkać się dwa razy w ostatnim czasie i podczas tych spotkań za każdym razem pytała swego wnuczka co chce dostać od Mikołaja. Zanim ten zdąrzył otworzyć usta, ona mu w "delikatny" sposób podpowiada: "Powiedz mamie i tacie, że chciałbyś dostać braciszka lub siostrzyczkę". Hahahaha Cóż za subtelna wskazówka.
Nie zrozumcie mnie źle, ja nie mam nic do mojej teściowej,ona mi się w życie nie wpieprza, no ale ten tekst mnie rozwalił na łopatki
Ach te subtelne aluzje.....31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
hej dziewczyny na koniec dnia do was przyszłam na chwile ja dopiero z pracy wróciłam i nawet nie mam zamiaru cokolwiek sprzątać
Pestka mnie takie gadanie wkurza ,wczoraj miałam taką sytuację byłam z moim u jego siostry (mieszka z teściami) od razu naskoczyli na nas że na co czekamy tyle lat jesteśmy ze sobą ani ślub ani dziecka że później będzie za późno , tak słuchając ich w pewnym momencie miałam ochotę wyjść , -
welonka wrote:hej dziewczyny na koniec dnia do was przyszłam na chwile ja dopiero z pracy wróciłam i nawet nie mam zamiaru cokolwiek sprzątać
Pestka mnie takie gadanie wkurza ,wczoraj miałam taką sytuację byłam z moim u jego siostry (mieszka z teściami) od razu naskoczyli na nas że na co czekamy tyle lat jesteśmy ze sobą ani ślub ani dziecka że później będzie za późno , tak słuchając ich w pewnym momencie miałam ochotę wyjść ,
No takie sytuacje są przykre, mnie to na razie nie rusza. Moi teściowie mają jednak trochę taktu, bo męża brat z żoną są po ślubie ponad 5 lat i nie mają dzieci. Wszyscy wiedzą, że się starają, chodzą po lekarzach, ale nikt nie porusza tego tematu w ich obecności. Mi nawet głupio było powiedzieć im, że jestem w ciąży (mam na myśli pierwszą ciążę), bo nie chciałam zrobić przykrości. Uśmiechali się, ale zauważyłam też cień smutku. -
Nie przejmujcie się dziewczynki. Róbcie swoje a będzie dobrze. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodzil31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Ewi28 wrote:Jaki czas po owu? Ile dni?
3-4 dni po się zaczyna zazwyczaj. Czasem mam kilka dni przerwy i znowu boli. Na wykresie zaznaczam ból miesiaczkowy możesz zobaczyć31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Evelin wrote:?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
hej ja dopiero co wstałam , wolna moja pierwsza niedziela od kilku miesięcy , więc sobie pozwoliłam pospać dłużej;P
no co mamo tak długo będziesz spać , juz prawie siódma najlepsza pora na zabawe
;p ile synek ma lat?
Moja siostrzenica jak ma wstać do szkoły to wstaje z wielkim trudem ,w weekend wstaje sama tak jak Twoj synek
stara sie takie gadanie obracać w żart, ale czasem nie da sie wytrzymać -
Hej Kochane
Dopiero sie obudzilam milej niedzieli
Jakie plany? Ja zaraz musze wstawic rosol na drugie nam serwuje paleczki z kurczaka, ziemniaczki i mizerie ale usmaze sobie chyba dodatkowo karpia
No dzieci wlasnie tak maja, ze wstaja w tyg z placzem a w weekend pierwsze nie to co my my w weekend musimy odpoczacpola89 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tak się zastanawiam, bo coś dziwnego mi się przytrafiło... Dwa dni z rzędu miałam jakieś takie zachwiania równowagi. Nie było to związane z zasłabnięciem czy coś, bardziej jakby błędnik szwankował, normalnie zataczałam się jakbym była pijana. Zdarzyło się to np. jak zakładałam buty i się podniosłam, albo schyliłam się po torbę stojącą na podłodze.
-
Wlazlam, patrzę a z mojego posta tylko CZEŚĆ zostało. Resztę coś zezarlo
Ja jadę dzisiaj do mojej babuni najkochańszej. Wczoraj serniczek upieklam, spakowalam dla niej kilka książek i niedługo wyruszam. Szkoda tylko że trzeba 1,5 h jechać a pogoda paskudnaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
pestka1 wrote:Dziewczyny tak się zastanawiam, bo coś dziwnego mi się przytrafiło... Dwa dni z rzędu miałam jakieś takie zachwiania równowagi. Nie było to związane z zasłabnięciem czy coś, bardziej jakby błędnik szwankował, normalnie zataczałam się jakbym była pijana. Zdarzyło się to np. jak zakładałam buty i się podniosłam, albo schyliłam się po torbę stojącą na podłodze.
Dla świętego spokoju jeśli będzie Ci się powarzalo to sprawdź to u lekarza. Z blednikiem nie ma żartów.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne