Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Oczywiscie nie mozesz zbytnio sie nastawiac zeby rozczarowania nie bylo. Ale takiego czarnowidztwa tez nie może byc:) muuuusi byc dobrze, tak:)?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
A wiecie mozejak dlugo trzeba sie leczyc na tarczyce zeby sie udało zaciązyc? Bo ja znam dziewczyne ktora po przyjmowaniu tabletek zaciązyła po dwóch miesiacach.Ale to pewnie zalezy od organizmuNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
19Biedroneczka91 wrote:Ooo no i pozytywnie:) najwazniejsze to mieć swiadomosc co jest wrogiem, wtedy mozna walczyc:)Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:A wiecie mozejak dlugo trzeba sie leczyc na tarczyce zeby sie udało zaciązyc? Bo ja znam dziewczyne ktora po przyjmowaniu tabletek zaciązyła po dwóch miesiacach.Ale to pewnie zalezy od organizmu
wszystko zależy od organizmu, jak piszesz, ja w połowie sierpnia zaczęłam brać euthyrox, koniec września 2 kreseczki zależy, jak tarczyca chce współpracować, jak organizm reaguje na leki i z jakim rozpoznaniem startjujesz, ja mam lekką niedoczynność -
LILITH.P wrote:wszystko zależy od organizmu, jak piszesz, ja w połowie sierpnia zaczęłam brać euthyrox, koniec września 2 kreseczki zależy, jak tarczyca chce współpracować, jak organizm reaguje na leki i z jakim rozpoznaniem startjujesz, ja mam lekką niedoczynnośćNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:Wow Gratulacje LILITH.P :-* ! Zawsze jakas nadzieja jest Ja dopiero dowiem sie jutro bo w piatek miałam usg tarczycy wiec mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle.Moja mama miała tez tarczyce leczyła sie a jednak urodzila 11 dzieci.Dała mi nadzieje ze mi tez sie uda
w takim razie trzymam kciuki za pomyślną wizytę -
Biedroneczko @ powinna być dzisiaj ale nie ma jakoś. Boli mnie brzuch jak na @, lewy jajnik kluje, dużo śluzu kremowego mam i cycki mnie bolą. Czyli standard jak co miesiąc ( oprócz ilości śluzu). Zatestuje jutro ale staram się nie nakręcac bo już mi się kiedyś @ spoznila o trzy dni i nic z tego nie było.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Biedroneczko @ powinna być dzisiaj ale nie ma jakoś. Boli mnie brzuch jak na @, lewy jajnik kluje, dużo śluzu kremowego mam i cycki mnie bolą. Czyli standard jak co miesiąc ( oprócz ilości śluzu). Zatestuje jutro ale staram się nie nakręcac bo już mi się kiedyś @ spoznila o trzy dni i nic z tego nie było.
emidomi lubi tę wiadomość
dziewczyny gratulacje , i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
Mnie od wczoraj kuje lewy jajnik w tym cyklu nie wiem kiedy wypadła owu czy wogole była, szyjkę mam wysoko miękka i otwarto to niby wskazywało że nie było owu, sama nie wiem co myśleć ten cykl mam wywoływany od 31 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 22:01
-
emidomi wrote:Kiedy testujesz MalutkieLove?MiniMini
-
Hej dziewczyny wracam do zywych po weekendzie w koncu
Emidomi jak test??
Milego dnia :*Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelin, jak tam Twoje noce? Wyspalas sie dzis czy znowu nie moglas spac?
Evelin lubi tę wiadomość
-
Cześć kobitki
Zrobiłam test ale myślę że jest negatywny. Niby jak się dobrze przyjrzę to jakiś cień tam widzę, ale to raczej nie to bo w 14 dpo powinno być bardziej widać.
Chyba pojadę na betę.
Albo poczekam bo u mnie testowanie od razu wywołuje @31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
MalutkieLove wrote:A kiedy mowisz?w piatek chcialam isc na bete. co myslisz.Nie moge zasmac od południa tak mnie strasznie boli podbrzusze jakby mi cos w srodku robiono. Piersi zrobily sie nabrzmiale i bolace. Ale chyba za wczesnie na objawy @.Pozatym nigdy nie odczuwalam takich dziwnych ból i..
Myślę że piątek będzie akurat na betę. Bo z testami to różnie bywa.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Hej
Emidomi! Trzymam kciuki :*emidomi lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy