Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Chyba pojadę. TSH sobie przy okazji sprawdzę.
-
Hej dziewczyny jestem tu nowa. Mamy już prawie 7 letnią córeczkę ale staramy się o drugą dzidzię
z pierwszym dzieckiem staraliśmy się tak 4 miesiące ale na chybił trafił tak naprawdę tylko ostatni cykl był przemyslany z mierzoną temperaturą i określeniem dokladnie dni płodnych i się udało za pierwszy razem.
Teraz staramy się 2 miesiąc. Ostatnią miesieczke miałam 16.11.16 długość cyklu 32 dni. Do zbliżenia doszło 4.12 i 7.12 teraz pobolewa mnie brzuch jak na okres ale do okresu jeszcze 5-7 dni.
Czy była szansa na zapłodnienie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 09:46
nika -
nika852 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa. Mamy już prawie 7 letnią córeczkę ale staramy się o drugą dzidzię
Zapraszamy -
nika852 wrote:Hej dziewczyny jestem tu nowa. Mamy już prawie 7 letnią córeczkę ale staramy się o drugą dzidzię
z pierwszym dzieckiem staraliśmy się tak 4 miesiące ale na chybił trafił tak naprawdę tylko ostatni cykl był przemyslany z mierzoną temperaturą i określeniem dokladnie dni płodnych i się udało za pierwszy razem.
Teraz staramy się 2 miesiąc. Ostatnią miesieczke miałam 16.11.16 długość cyklu 32 dni. Do zbliżenia doszło 4.12 i 7.12 teraz pobolewa mnie brzuch jak na okres ale do okresu jeszcze 5-7 dni.
Czy była szansa na zapłodnienie ? -
Czy była szansa na zapłodnienie ?
Witaj!
Mam podobnie pobolewa mnie brzuch a do okresu 8 dni.
Trzymam kciuki aby Wam sie udało mój tez drugi cykl starań ale pierwszy bardziej kontrolowany -
Lubię_czekoladę wrote:Leć leć! Czekamy na wieści! Cień cienia to też kreska
ehm....albo moje urojenia osiągneły właśnie apogeum )))31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:ehm....albo moje urojenia osiągneły właśnie apogeum )))
szkoda, że zdjęcia nie zrobiłaś -
Lubię_czekoladę wrote:byłaś na tej becie? bo normalnie przeżywam
szkoda, że zdjęcia nie zrobiłaś
Byłam.Wyniki około 16. Niunia co tam było robić ? to naprawdę był cień - ledwo żywy31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Byłam.Wyniki około 16. Niunia co tam było robić ? to naprawdę był cień - ledwo żywy
Wierzę, że się udało łaaaapola89 lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Cześć kobitki
Zrobiłam test ale myślę że jest negatywny. Niby jak się dobrze przyjrzę to jakiś cień tam widzę, ale to raczej nie to bo w 14 dpo powinno być bardziej widać.
Chyba pojadę na betę.
Albo poczekam bo u mnie testowanie od razu wywołuje @
Emidomi
Czkam z niecierpliwością :* ale byłoby szczeście na święta!Lubię_czekoladę, Violet146 lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Wyrzucilam do kosza, nawet pogrzebalam w nim ale pobrudzony jest
Jakoś mam złe przeczucia... Temperatura dzisiaj wyżej niż wczoraj, szyjka wysoko jeszcze ale to musiałby być cud raczej. Nawet jak owu miałabym później niż owu wyznaczyła to nie było serduszek.
Czekam i czekam. Praca mi nie idzie. Wolałabym już wiedzieć nawet jak beta negatywna. Najgorsza taka niepewność. Cholera.31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Emi jestem z Toba:) mialam podobnie po tym cieniu. W pracy nie moglam sie skupić. Tylko patrzyłam na test... W sensie jego zdjecie:)
emidomi lubi tę wiadomość
emidomi wrote:Wyrzucilam do kosza, nawet pogrzebalam w nim ale pobrudzony jest
Jakoś mam złe przeczucia... Temperatura dzisiaj wyżej niż wczoraj, szyjka wysoko jeszcze ale to musiałby być cud raczej. Nawet jak owu miałabym później niż owu wyznaczyła to nie było serduszek.
Czekam i czekam. Praca mi nie idzie. Wolałabym już wiedzieć nawet jak beta negatywna. Najgorsza taka niepewność. Cholera.emidomi lubi tę wiadomość
-
MalutkieLove wrote:Dziewczyny które juz maja swoje wypragnione male fasoleczki. Jaki sluz zaobserwowalyscie po zagniezdzeniu. Jaki mialyscie sluuz do czasu @ ktora nie nadeszla?
mleczny/kremowy, szczególnie w dużych ilościach przed @ -
MalutkieLove wrote:Dziewczyny które juz maja swoje wypragnione male fasoleczki. Jaki sluz zaobserwowalyscie po zagniezdzeniu. Jaki mialyscie sluuz do czasu @ ktora nie nadeszla?
ja miałam mieszany czyli mleczny w którym zaobserwowałam też płodny (rozciągliwy).
Teraz mam mnóstwo mlecznego.
A tak w ogóle WITAM po długiej nieobecności, część dziewczyn zapewne mnie pamięta ale widzę tu wiele nowych nicków, serdecznie witam i życzę powodzenia.
Przepraszam że zniknęłam i będę się dalej mało udzielać ale niestety ciężko przechodzę ciążę. Staram się trzymać dzielnie dam radęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 13:38
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:ja miałam mieszany czyli mleczny w którym zaobserwowałam też płodny (rozciągliwy).
Teraz mam mnóstwo mlecznego.
A tak w ogóle WITAM po długiej nieobecności, część dziewczyn zapewne mnie pamięta ale widzę tu wiele nowych nicków, serdecznie witam i życzę powodzenia.
Przepraszam że zniknęłam i będę się dalej mało udzielać ale niestety ciężko przechodzę ciążę.