Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Jestem w trakcie zapuszczania włosów kochana. Robię co jakiś czas kolor ( ten sam od roku) i podcinam żeby nadać temu czemuś kształt. Jeszcze 2-3 miejsce miesiące i będę biutiful łomen oł jeee
Na jakie zapuszczasz? -
Lubię_czekoladę wrote:Na pewno już jesteś bjutiful łomen Jestem o tym przekonana
Na jakie zapuszczasz?
Może do ramion chociaż? Nie wiem czy wytrwam w tym zapuszczaniu. Już nie raz próbowałamLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ewi28 wrote:Dostałam skierowanie na testosteron i progesteron wiec w czwartek zrobię no mam 21 dc i dostałam tabl clo.co możecie mi o nich nie powiedzieć?
Słyszałam że pomaga w problemach z brakiem owulacji. Niestety wpływa też źle na endometrium.
Każdy lek ma swoje wady i zalety, myślę że twój gin bez powodu ci go nie zapisał31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
mysia09 wrote:Hejo dziewczyny:) nie uwierzycie wykonałam dzisiaj 105 połączeń przez 30 minut zeby umówić sie na wizytę do mojego gina@-@ ale i tak w innym terminie niż chcialam
dobrze ze się udało umówić monitoring robisz czy tak idziesz kontrolnie?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Ewi28 wrote:Hmmm.boje się go brać..moze jedno opakowanie mi nie zaszkodzi
A masz problem z cienkim endometrium? Czy jest dość grube?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Ewi28 wrote:Hmmm.boje się go brać..moze jedno opakowanie mi nie zaszkodzi
Gdzieś na of widziałam wątek o clo. Poszukaj może dziewczyny coś ciekawego pisząEwi28 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Ewi28 wrote:Nie wiem.kiedyś chyba w 12 dc miałam 9,5 mm.nie miałam dawno badane na usg...kurde...
Nie jest źle kochana. Bierz, nigdy nie wiadomo co nam pomoże. W razie czego po clo i tak się robi monitoring to gin zobaczy co tam się dzieje31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:dobrze ze się udało umówić monitoring robisz czy tak idziesz kontrolnie?