Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej hej Jestem Okazało się, że nam wyłączono i telewizję i internet well well well..
Emidomi, podobno nie powinno być skrzepów w @.. a jak są to jest to nieprawdiłowość, przez którą jest utrudnione zagnieżdżenie.. A moja @ słynie ze skrzepów i innych dziwnych tematów, które nawet nie wchłaniają się w podpaskę Może to to jest problemem Kim, brała Acard pierwszy cykl i boom Miejmy nadzieję, że to pomogło I pomoże i nam Idę na żywioł, będę testować
Przykro mi, że @ przyszła Może już kolejnej nie będzie, tego Ci życzę
Bella, nie lubię Tulę :*
Pestka, Kochana! Niczym się nie przejmuj :* Na wizycie wszystko się okaże ale na pewno wszystko będzie dobrze Trzymam kciuki W sumie to ekstra, że się dobrze czujesz
Luccecita, hej Kochana Powiedz proszę, że 18 cs też bywa szczęśliwy
Wiśnia się na chwilę ujawniła, widziałam Co u Ciebie?? Jak się czujesz? Wyłaź zza krzaczora
Miłego dnia
emidomi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Czekoladka
a no, zapomniałam dopisać, 18 cs bywa szczególnie szczęśliwy! -
marciaa wrote:Ja byłam w aptece po conceive ale nie mają muszę zamówić ... Najwyżej jak mię dotrze to będzie na następny cykl
-
Cześć Dziewczyny:*
Witaj Czekoladko, u mnie ok:* jestesmy prawie na półmetku, bedziemy mieć Synka, czuje ruchy:) leci ten czas:*Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Cześć Dziewczyny:*
Witaj Czekoladko, u mnie ok:* jestesmy prawie na półmetku, bedziemy mieć Synka, czuje ruchy:) leci ten czas:*19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:witam kochane, właśnie wstawiłam warzywka na zupe krem z brokułów.
jutro mam gina, mam zamair go przycisnąć żeby na badania hormonów różne mi dał...bede twarda a w czawartek mam 21 dc wiec ide na krew...Ewi28 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja Wam wszystkim życzę, żeby właśnie ten cykl okazal sie szczesliwy:*
Lubię_czekoladę, pola89, Bella_Bella, marciaa lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczynki ja Wam wszystkim życzę, żeby właśnie ten cykl okazal sie szczesliwy:*