Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa Odczuwasz już jakieś działanie ?
Ja ze względu na poprzednią stratę ciąży w 6tc chcę się przygotować do następnej jak najlepiej mogę. Póki co lekarz zalecił witaminki Femibion Natal... i tak sobie myśle czym jeszcze się wspomagać? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa biorę 2 razy dziennie koło 7:30 i koło 17....a co do długości kuracji to mam brać to non stop przez 2-3 miesiące.
Mam dostać @ 24.01 po czym w 3-4 dniu mam zrobić badania z krwi,jak skończy mi się okres to na HCG i jak będe miała wyniki to mam się zgłosić do lekarza na rekonesans
A byłam osatnio 03.01.2017...a wy jakie zalecenia na chwilę obecną ? -
Dziewczyny, sorry, że z dupy pytanie.. Ale ile trwa owulacja? Nachrzania mnie wszystko od rana praktycznie, już 16:00... Ja się aż wyprostować nie mogę.. To na bank to ale aż tak długo?
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, sorry, że z dupy pytanie.. Ale ile trwa owulacja? Nachrzania mnie wszystko od rana praktycznie, już 16:00... Ja się aż wyprostować nie mogę.. To na bank to ale aż tak długo?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Trwa krótko ale odczuwać ją możesz dłużej - zarówno przed, jak i po... Aż tak boli?
pola89 lubi tę wiadomość