Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Tia... w zeszłym cyklu też tak było.. Bardzo bolesna Już trwa to kilka godzin ale przynajmniej mam powód, żeby wrócić do domu, zjeść coś dobrego i się położyć hihi
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Położyć i wykorzystać chłopa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0303ae310cd7.jpg
sesesesepola89 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0303ae310cd7.jpg
seseseseLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
marciaa wrote:komórka po uwolnieniu jest "czynna" max 24h
bardziej mi chodziło ile trwa sam moment uwolnienia ale to chyba tylko moment
wyczytałam, że największe dolegliwości to wylanie płynu do otrzewnej, na bank to mnie tak męczy -
Lubię_czekoladę wrote:tak tak, wiem wiem ale dzięki
bardziej mi chodziło ile trwa sam moment uwolnienia ale to chybo a tylko moment
wyczytałam, że największe dolegliwości to wylanie płynu do otrzewnej, na bank to mnie tak męczy
no to bierz chłopa w obroty i jazda xD
mi pozostało teraz czekać ;p -
marciaa wrote:no to bierz chłopa w obroty i jazda xD
mi pozostało teraz czekać ;p
Trzymam kciuki
Który to Twój cs? -
Lubię_czekoladę wrote:Tak jest
Trzymam kciuki
Który to Twój cs?
ciężko mi ocenić bo w maju postanowiliśmy, ale w maju było za późno..
później przerwaliśmy z powodu wielu zawirowań w naszym życiu ok wrzesnia-pazdziernika
w listopadzie miałam mega długi cykl 46 dni (pierwszy raz)
no i na dobrą sprawę od grudnia znowu
-
marciaa wrote:ciężko mi ocenić bo w maju postanowiliśmy, ale w maju było za późno..
później przerwaliśmy z powodu wielu zawirowań w naszym życiu ok wrzesnia-pazdziernika
w listopadzie miałam mega długi cykl 46 dni (pierwszy raz)
no i na dobrą sprawę od grudnia znowumarciaa lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:jakoś nie liczę za specjalnie na ten cykl ale wiadomo nadzieja zawsze jest
nie dziękuję w razie czego
i również owocnych starań życzę xD -
Hej dziewczyny. Ja tez biorę Ovarin...mam nadzieje ze w tym cyklu juz będziemy mogli sie spokojnie starać bez zadnych boleści:)ja dopiero początek cyklu, w zasadzie ostatnie dwa miesiące mialam cykle prawie po 40 dni:|wiec dokladnie nie wiem kiedy owulka, testowanie wiec musze poczekać z wpisaniem na listę, pozostaje mi mierzyć temp, robic testy i obserwować sie:) Tez mam w lutym urodziny byłby to najpiękniejszy prezent jaki sobie mogłabym wymarzyc:)Dziewczyny trzymam za Was kciuki i powodzonka!!!
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:15dc na pewno nie
obstawiam najbardziej ten 11dc
piersi bolą gdzieś od 12dc -
pestka1 wrote:Marciaa czekoladka ja was widze niedługo na fioletowej stronie mocy nie ma innej opcji
-
mysia09 wrote:Hej dziewczyny. Ja tez biorę Ovarin...mam nadzieje ze w tym cyklu juz będziemy mogli sie spokojnie starać bez zadnych boleści:)ja dopiero początek cyklu, w zasadzie ostatnie dwa miesiące mialam cykle prawie po 40 dni:|wiec dokladnie nie wiem kiedy owulka, testowanie wiec musze poczekać z wpisaniem na listę, pozostaje mi mierzyć temp, robic testy i obserwować sie:) Tez mam w lutym urodziny byłby to najpiękniejszy prezent jaki sobie mogłabym wymarzyc:)Dziewczyny trzymam za Was kciuki i powodzonka!!!
mysia09 lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:nie dlatego to przypuszczenia... nie wiem na 100%