Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia09 wrote:Czekoladka juz wszystko zakupiłam co wymienilas wiec będę aplikować Jeszcze sobie zrobię od dziś kuracje Hydrovagiem i będziemy działać!❤
mysia09 lubi tę wiadomość
-
A ja rozmawialam ze stomatologiem i powiedzial mi, ze z tego co opowiadam to mam stan zapalny i bez antybiotyku ani rusz. Powinnam wziac jak najszybciej.. Ale ja nie chce teraz antybiotyku wrrr!!!! A jak mi cos pomiesza.. Albo zepsuje?? Glupia osema!! Prosze trzymac cala noc kciuki, zebym sie rano obudzila i zeby mi nic nie bylo zab moze sam wypasc w nocy
mysia09, pola89 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:A ja rozmawialam ze stomatologiem i powiedzial mi, ze z tego co opowiadam to mam stan zapalny i bez antybiotyku ani rusz. Powinnam wziac jak najszybciej.. Ale ja nie chce teraz antybiotyku wrrr!!!! A jak mi cos pomiesza.. Albo zepsuje?? Glupia osema!! Prosze trzymac cala noc kciuki, zebym sie rano obudzila i zeby mi nic nie bylo zab moze sam wypasc w nocy
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Co tam u was słychać dziewczyny ?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pestka, Czekolada
Proszę się ze mnie nie śmiać ! a mój K. twierdzi, że i tak mało hehehehe niewyżyte to takie
Czekoladka
Rób porządek z zębem, bo jak Ci brzych urośnue, to jak?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pestka, Czekolada
Proszę się ze mnie nie śmiać ! a mój K. twierdzi, że i tak mało hehehehe niewyżyte to takie
Czekoladka
Rób porządek z zębem, bo jak Ci brzuch urośnie, to jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 04:38
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
I witam się w 14 cyklu pełna nadziei... za tydzień już się będę pakować do szpitala
Lubię_czekoladę, emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
30 lat
Lubię_czekoladę wrote:A ja rozmawialam ze stomatologiem i powiedzial mi, ze z tego co opowiadam to mam stan zapalny i bez antybiotyku ani rusz. Powinnam wziac jak najszybciej.. Ale ja nie chce teraz antybiotyku wrrr!!!! A jak mi cos pomiesza.. Albo zepsuje?? Glupia osema!! Prosze trzymac cala noc kciuki, zebym sie rano obudzila i zeby mi nic nie bylo zab moze sam wypasc w nocy
Hejo!
Z tymi zębami to nie żarty mojej znajomej synowi tak dentystka leczyła zęba nie podała antybiotyku żaby wyleczyć stan zapalny tylko kanał zatkała a chłopakowi porobiły sie guzy wielkości jajka na żuchwie! Operacyjnie czyścili przez miesiąc tylko papki przez rurkę jadł! Także tak...Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Czesc laski :*
Juz nie truje z tym zebem w czw ide do stomatologa, zobaczymy co powie jak zobaczy
Czarnulka, hej :* jak widzisz, wesolo tu a jak u Ciebie?
Pola, moj tez by mogl codziennie ale moje moce przerobowe tego nie ogarniaja
Milego dnia:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 07:11
pola89, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:I witam się w 14 cyklu pełna nadziei... za tydzień już się będę pakować do szpitala
pola89, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Po hsg musi musi musi sie udac zycze Ci szybkiego udroznienia i fasolci
30 lat
Cześć dziewczyny. Zastanawiam się czy jechać dzisiaj do gina ( 11 dc) czy poczekać do piątku (13dc). W poprzednim cyklu owulacje miałam 13 dc.
Muszę mu pokazać wyniki badań na chlamydie i nasienia. Będzie mnie umawial na hsg.Tylko chciałabym przy okazji sprawdzić jak się pecherzyk ma. Chyba jednak poczekam do piątku. Albo pójdę dzisiaj. No nie wiem....31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Cześć dziewczyny. Zastanawiam się czy jechać dzisiaj do gina ( 11 dc) czy poczekać do piątku (13dc). W poprzednim cyklu owulacje miałam 13 dc.
Muszę mu pokazać wyniki badań na chlamydie i nasienia. Będzie mnie umawial na hsg.Tylko chciałabym przy okazji sprawdzić jak się pecherzyk ma. Chyba jednak poczekam do piątku. Albo pójdę dzisiaj. No nie wiem....