Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
pola powodzenia w nowym cyklu :*
Czekoladka no mówiłam ci, jak jest stan zapalny to ci nie usuną, wiec lepiej niech ci stomatolog da ten antybiotyk,a jak pojdziesz do chirurga to juz bedzie mógł wyrwać, inaczej cię odesle
pestka można możnaLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny u mnie dobrze ,czekam na pierwszą @ po poronieniu i już nie mogę się doczekać kiedy w końcu się zjawi ;/ a później z 1-2 cykle odczekam i będziemy się znów starać
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Luccecita wrote:emidomi ja bym poczekała do 13 dc
a jak badania nasienia Wam wyszły ?
Morfologia troszkę słabo ale bardzo duża liczebność, ruchliwosc i żywotność także nie jest źle31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
marciaa wrote:Witam.
U mnie program przerzucil owu z 11 dc na 15dc. Ale jakoś nie czuje żeby to był ten 15
Tak myślałam że ci przezuci. Mi ostatnio zaznaczył 10 dc a później zmienił na 13 ale ja sklanialam się bardziej na 1331 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
czarnulka24 wrote:hej dziewczyny u mnie dobrze ,czekam na pierwszą @ po poronieniu i już nie mogę się doczekać kiedy w końcu się zjawi ;/ a później z 1-2 cykle odczekam i będziemy się znów starać
A który to dzień cyklu?
U mnie zjawiła się po 38 dniach i cykle mam teraz baaaaardzo długie. Teraz jest 27dc, owulacja była w 22dc. @ się raczej nie zbliża... jak nie przyjdzie za tydzień, to chyba zatestujęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 09:37
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:A na czym Ci zalezy bardziej? Zeby zobaczyc czy rosnie czy ze peka?
Wolałabym widzieć czy pękł. Ale w końcu wyszło że dzisiaj muszę jechać bo gina mojego od jutra nie ma urlopuje sięLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
U mnie zjazd temperatury, jestem po objawach owu, książkowo, a skoku temp jak nie było, tak nie ma.
Do tej pory jajniki ćmiły, wczoraj jak zaczęło kłuć to aż do krzyża promieniowało.
A temperatura sobie
Powodzenia dziewuchy, nie zwariujmyemidomi, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:A który to dzień cyklu?
U mnie zjawiła się po 38 dniach i cykle mam teraz baaaaardzo długie. Teraz jest 27dc, owulacja była w 22dc. @ się raczej nie zbliża... jak nie przyjdzie za tydzień, to chyba zatestuję
kochana u mnie z tym skomplikowana sprawa - po 1 zabieg miałam 21 grudnia tzw podali mi tabletki cytotec nie chcieli od razu łyżeczkować żebym się sama oczyściła - wypuścili do domu po 2 tyg miała być kontrola i była - okazało się że zostały jeszcze jakieś resztki a że to już było 2 tyg po podaniu tych tabletek stwierdzili że będą łyżeczkować żeby jakaś infekcja się nie zrobiła
także jakby licząc od podania tabletek to już dziś mam 29 dzień cyklu ale jakby liczyć od zabiegu łyżeczkowania to dziś jest 17dc
u mnie po 1 poronieniu bez zaniegu była w 29dc a po 2 poronieniu z zabiegiem @ przyszła w 65 dniu ale kolejne cykle były bardzo szybko 23dni -26dni
czekam na dobre wieści odnośnie Twojego testowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 11:21
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
marciaa wrote:Witam.
U mnie program przerzucil owu z 11 dc na 15dc. Ale jakoś nie czuje żeby to był ten 1527.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:mi też tak kiedyś zrobił ale byłam pewna że owu byłą raczej wcześniej i faktycznie zaznaczałam jeszcze przez kilka dni temperaturę i resztę objawów i znów wróciło na wcześniejszy dzień który podejrzewałam
No zobaczymy właśnie.
Mi żadne objawy nie pasują na 15 a mnóstwo na 11 -
nesairah wrote:A który to dzień cyklu?
U mnie zjawiła się po 38 dniach i cykle mam teraz baaaaardzo długie. Teraz jest 27dc, owulacja była w 22dc. @ się raczej nie zbliża... jak nie przyjdzie za tydzień, to chyba zatestuję -
marciaa wrote:Też się tego spodziewałam. Ale to tylko program
-
czarnulka24 wrote:hej dziewczyny u mnie dobrze ,czekam na pierwszą @ po poronieniu i już nie mogę się doczekać kiedy w końcu się zjawi ;/ a później z 1-2 cykle odczekam i będziemy się znów starać
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Gagarek wrote:U mnie zjazd temperatury, jestem po objawach owu, książkowo, a skoku temp jak nie było, tak nie ma.
Do tej pory jajniki ćmiły, wczoraj jak zaczęło kłuć to aż do krzyża promieniowało.
A temperatura sobie
Powodzenia dziewuchy, nie zwariujmy -
emidomi wrote:Wolałabym widzieć czy pękł. Ale w końcu wyszło że dzisiaj muszę jechać bo gina mojego od jutra nie ma urlopuje się
-
czarnulka24 kurcze, ja chyba jednak liczyłabym 1dc od zabiegu... @ po łyżeczkowaniu ma prawo przyjść do 6 tyg, więc jeszcze dłuuugo. Pewnie niedługo się zjawi, a kolejny cykl będzie już 'normalniejszy'. Chociaż ja jestem teraz w drugim cyklu po zabiegu i wcale normalny nie jest :p Późna owulacja i teraz oczekiwanie na @, albo testowanie