Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia09 wrote:Szukalam na wujku Google ale nic konkretnego nie znalazłam:(
mysia a może masz infekcję w moczu i jak siusiasz to poprostu cie później podrażnia -zrób sobie jeszcze badanie moczu nie jest drogie w granicach 20-30 zł27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Cześć Dziewczyny:*:* Mysia życzę szybkiego rozwiazania sprawy z infekcja:*
I wszystkim Wam życzę pięknego piątku i miłego weekendu:)mysia09, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
czarnulka24 wrote:mysia a może masz infekcję w moczu i jak siusiasz to poprostu cie później podrażnia -zrób sobie jeszcze badanie moczu nie jest drogie w granicach 20-30 zł
Dzieki dziewczyny za rady i wsparcie! Jesteście wielkie:*czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
hej hej piekne
a ja to przepłakałam, przemyślałam i wrzucam na luz...do powortu męża mam zamiar się solidnie przebadać i wogóle.wykupiłam recepte ma clo i niech czeka na wielki swój czas testy owu kupione i bede badac swój cyklLubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:hej hej piekne
a ja to przepłakałam, przemyślałam i wrzucam na luz...do powortu męża mam zamiar się solidnie przebadać i wogóle.wykupiłam recepte ma clo i niech czeka na wielki swój czas testy owu kupione i bede badac swój cykl
Podoba mi się twoje podejście31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dziewczyny Nowy Rok- Nowa Ja bez dwóch zębów Hahahahaha Melduje, ze przeżyłam!!! teraz kosmetyczka i do domu cierpieć
19Biedroneczka91, mysia09, emidomi lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny Nowy Rok- Nowa Ja bez dwóch zębów Hahahahaha Melduje, ze przeżyłam!!! teraz kosmetyczka i do domu cierpieć
a ja 17 lutego ciskam do wrocławia a dziecko z mamą zostaje na weekend jezu sama nie bede wiedziała co robićLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:pokaż uśmiech bez tych dwóch zębów
a ja 17 lutego ciskam do wrocławia a dziecko z mamą zostaje na weekend jezu sama nie bede wiedziała co robić
A po co do wro? Fajnie trochę czasu dla siebie -
19Biedroneczka91 wrote:Cześć Dziewczyny:*:* Mysia życzę szybkiego rozwiazania sprawy z infekcja:*
I wszystkim Wam życzę pięknego piątku i miłego weekendu:) -
Lubię_czekoladę wrote:Wstawiłam swoje zdjęcie rtg zębów ale stwierdziłam ze niw będę was katować tym widokiem i skasowałam
A po co do wro? Fajnie trochę czasu dla siebieLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Ewi28 wrote:do siostry odetchnąć od problemów i nastawić się psychicznie na kolejne miesiace. moj pierwszy wyjazd bez dziecka
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor
Ale sie rozpisalyscie, ja dwa dni z rzędu nie mam nawet piec minut czasu, zeby zajrzeć na forum dopiero jak leżę w łożku tak jak teraz padam na twarz i niech ten tydzien sie w koncu skonczy!
Nie wiem ile pamietam, ale spróbuje nadrobić
Ewi jedz do siostry i sie nie oglądaj na nic, dziecku nic nie bedzie, a ty sie rozerwiesz i wyluzujesz. Do powrotu męża zainwestuj czas w siebie i swoje zdrowie, zrób badania, nastaw sie pozytywnie i bedzie gites
Czekoladka super, ze ósemki ogarnięte, bedziesz miała spokoj.
Co do badań to ja nic nie doradzę, nie znam sie nigdy nie robiłam progesteronu, nawet nie wiedziałam, ze sie bada taki hormon i na jego postawie określa owulacje lub jej brak, brawo ja!
Juz wczoraj wam opisałam jaki miałam dzien, dzis nie lepszy. Od rana nerwy czy występ sie uda, do ogarnięcia dziadków całe 210 sztuk, tak dobrze widzicie 210, nie 21 to zero to nie przypadek. Nalatalam sie, nanosilam talerzy termosów i ławek, w duchu tylko soe modliłam, zeby wszystko było ok. Po powrocie do domu zakupy z mężem, bo jutro teściowie przyjeżdzają na występ młodego, poza tym trzeba było mu naszykowa ubranie oczywiście okazało sie, ze zapomniałam wyprać koszule wiec dawaj nastawiać pralke, potem robiłam ciasto. Oczywoscie musiałam wymyślić takie pracochłonne, nie byłabym soba. Rano muszę chatę ogarnąć, na szczęście maz zrobi na obiad kaczkę chyba daruje sobie zajścia na uczelni rano, bo nie ogarnę wszystkiego, a i nie chce mi sie jechac i zaraz sie urywać, zeby zdążyć do przedszkola pomoc szykować imprezę. A wieczorem i w niedziele szykowanie dokumentacji, zeby w poniedziałek oddać dyrekcji. A no i zaliczenie w niedziele na studiach! Wyobraźcie sobie jak teraz wale glowa w ścianę ja chce wolne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 22:12