Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia 25 wrote:Jesli chodzi o infekcje to ostatnio mnie dopadło to dziadostwo, żadne leki dopochwowe nie pomagały. Świąd i pieczenie straszne clotrimazolum nakładałam ogromnymi warstwami i nic. Podmywałam, wręcz płukałam w środku się gorącą wodą bez żadnych płynów i polewałam wodą utlenioną, szczypało jak cholera, ale po 3 dniach ustąpiło. Nie wiem czy akurat Tobie pomoże ale watro spróbować. Pozdrawiam
-
Hejjjj
Wczoraj ogladalismy Zwierzogrod super bajkaczarnulka24, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:Cześć dziewczynki
Bella gdzie się chowasz?
Hej Jakoś tak odforumowałam się trochę U mnie już po owu, zaskoczyła mnie i przyszła w 9-10dc zanim zaczęłam robić testy. Tak że jestem w fazie czekania już.Lubię_czekoladę, emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Hej Jakoś tak odforumowałam się trochę U mnie już po owu, zaskoczyła mnie i przyszła w 9-10dc zanim zaczęłam robić testy. Tak że jestem w fazie czekania już.
mysia09, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
Witam niedzielnie!
Ja niedawno wróciłam z uczelni, miałam zamiar uciąć sobie drzemkę, ale papierologia sama sie nie zrobi, a wieczorami teraz nie dam rady długo siedzieć. Dopadł mnie jeszcze okropny katar, nie dam rady oddychać, w nocy normalnie czułam jak mi z nosa cieknie w ferie tez nie ma odpoczynku, bo muszę prace dyplomowa do 10 lutego ogarnąć na tip top. Dobra ale juz nie marudzę, a co tam i was? -
Bella_Bella wrote:Hej Jakoś tak odforumowałam się trochę U mnie już po owu, zaskoczyła mnie i przyszła w 9-10dc zanim zaczęłam robić testy. Tak że jestem w fazie czekania już.
Serduszka były? Trzymam za ciebie kciuki31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pestka1 wrote:Witam niedzielnie!
Ja niedawno wróciłam z uczelni, miałam zamiar uciąć sobie drzemkę, ale papierologia sama sie nie zrobi, a wieczorami teraz nie dam rady długo siedzieć. Dopadł mnie jeszcze okropny katar, nie dam rady oddychać, w nocy normalnie czułam jak mi z nosa cieknie w ferie tez nie ma odpoczynku, bo muszę prace dyplomowa do 10 lutego ogarnąć na tip top. Dobra ale juz nie marudzę, a co tam i was?
Chyba na tej imprezie przedszkolnej się zalatwilas uważaj na siebie31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Hejo dziewczynki:) ja wlasnie po obiadku dzis w moim wykonaniu były polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym z musztarda djon oraz placuszki z topinamburu:) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b59ee248436.jpg
Ktoś glodny bo jeszcze troszkę zostało?
A co do moich starań woda utleniona pomogla troche wiec jest nadzieja ze będziemy mogli działać w tym miesiącu:) dzis 10 dc...testy jeszcze ujemne...ale cos tam śluzik sie juz klaruje...dzisiaj pelna nadzieji:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 16:10
pola89, emidomi lubią tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Witam niedzielnie!
Ja niedawno wróciłam z uczelni, miałam zamiar uciąć sobie drzemkę, ale papierologia sama sie nie zrobi, a wieczorami teraz nie dam rady długo siedzieć. Dopadł mnie jeszcze okropny katar, nie dam rady oddychać, w nocy normalnie czułam jak mi z nosa cieknie w ferie tez nie ma odpoczynku, bo muszę prace dyplomowa do 10 lutego ogarnąć na tip top. Dobra ale juz nie marudzę, a co tam i was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2017, 16:09
-
Ewi28 wrote:Jakie waszym zdaniem najlepsze są testy owulacyjne? Tak pytan z ciekawości bo używałam 3 rodzaju bardzo się różnily
Wg mnie najlepsze Facelle strumieniowe. Na mnie działają
Jeszcze Domowe Laboratorium z Rossmana też są ok.
Allegrowych nie polecam. Wychodziły mi negatywne w momencie kiedy Facelle pokazywały już pozytyw31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
marciaa wrote:Bella, trzymam kciuki
Ja też czekam.
Mój weekend też zapracowany. Jechałam na uczelnię miałam dziś wrócić ale wróciłam wczoraj na noc. A dziś piekę i ogarniam dom
Ja już też owu była wczoraj albo przedwczoraj. Także długie 10 dni przede mną31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
mysia09 wrote:Hejo dziewczynki:) ja wlasnie po obiadku dzis w moim wykonaniu były polędwiczki wieprzowe w sosie pieczarkowym z musztarda djon oraz placuszki z topinamburu:) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b59ee248436.jpg
Ktoś glodny bo jeszcze troszkę zostało?
A co do moich starań woda utleniona pomogla troche wiec jest nadzieja ze będziemy mogli działać w tym miesiącu:) dzis 10 dc...testy jeszcze ujemne...ale cos tam śluzik sie juz klaruje...dzisiaj pelna nadzieji:)
Boże jakie pysznościmysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne