Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:wiadomo. walić detoks alkoholowy! :*
Co u Ciebie, Kochana? -
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:Dzień dobry
emidomi testuj jutro! :*
Właściwie to nie wiem czy jutro testować. @ za dwa dni. A u mnie test ciążowy automatycznie wywołuje @
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Właściwie to nie wiem czy jutro testować. @ za dwa dni. A u mnie test ciążowy automatycznie wywołuje @
emidomi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja jestem cała poddenerwowana - wciąż nie mam @ a mam dzisiaj 35dc. Zawsze miałam tak ok 30-33 dni, fakt, że ten miesiąc był dla mnie bardzo stresujący, ale obawiam się, że coś jest nie tak...
Od razu przychodzi mi na myśl jakaś torbiel albo nie daj Boże cp...
Zwariować można -
nick nieaktualny
-
Nie robiłam, bo ze tak powiem szanse są nikłe - stosunek przerywany i jeszcze " nie w czasie" - więc o to bym się nie martwiła
Spóźnia się z 5. Po prostu ostatnio jakoś tak miałam jak w zegarku, a teraz wszystko tak do d... chodzę napuchnięta, poddenerwowana a @ jak nie było tak nie ma .. -
pestka1 wrote:Emidomi ciąże chodzą parami jak nie ma to nie ma, a nóż widelec dołączycie do elmo zaciskam palce
Tak w ogole to czesc
W piatek mam wizytę zaczynam sie denerwować! -
pestka1 wrote:Mam nadzieje ze nic sie nie dzieje ale po prostu mam stresa czy wszystko ok
ale już Cie rozumiem doskonale, umówiłam się dziś na pierwszą wizytę na 10 lutego i boje się czy na pewno tam wszystko ok...
Mój kochany chce iść ze mną, może na pierwszą wizyte prawda?
Pestko, a Ty pracujesz czy już jesteś na L4?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 11:22