Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
elmo88 wrote:na pewno wszytsko jest w porządku :*
ale już Cie rozumiem doskonale, umówiłam się dziś na pierwszą wizytę na 10 lutego i boje się czy na pewno tam wszystko ok...
Mój kochany chce iść ze mną, może na pierwszą wizyte prawda?
Pestko, a Ty pracujesz czy już jesteś na L4?
Pewnie, ze moze facet iść ale na pierwszej wizycie to nie wiem czy cos ciekawego tam wypatrzy moje usg trwało minutę i monitor tylko lekarz widział mój był ze mną ale do gabinetu nie wchodził, straszne zamieszanie wtedy było duzo ludzi, ale na następne usg idziemy do następnego lekarza i wtedy juz pewnie wiecej zobaczymy.
Ja pewnie, ze pracuje tylko teraz mam ferie wiec odpoczywam i mam zamiar pracowac jak najdłużej o ile lekarz pozwoli, mało tego mam zamiar jeszcze iść za dwa tygodnie na bal karnawałowy chyba, ze w piatek lekarz powie stopelmo88 lubi tę wiadomość
-
Mnie ginka nawet pęcherzyk ciążowy pokazywała ja wzięłam Męża na 3 wizytę, jak już fasolek jak człek wyglądał no i było przez powłowki brzuszne, chociaż szyjkę i tak mi ginekolog badała uprzedź tylko Wybranka, że będzie berło wkładane żeby się nie zdziwił
elmo88, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Mnie ginka nawet pęcherzyk ciążowy pokazywała ja wzięłam Męża na 3 wizytę, jak już fasolek jak człek wyglądał no i było przez powłowki brzuszne, chociaż szyjkę i tak mi ginekolog badała uprzedź tylko Wybranka, że będzie berło wkładane żeby się nie zdziwił
hahhahah jeszcze ucieknie z gabinetu
mówiłam Mu że i tak tam nic nie będzie widać, ale i tak chce iść, zobaczymy.
-
przep[raszam że bedzie tak obrazowo ale dziwną sytuację mam od wczoraj. otóż badałam szyjke bo niby w pon była owu i mam ją nadal otwartą i jak wyjmuje palec to cały jest w takim kremowym serku dziwnym nigdy tak nie miałam, jest go dużo...zakażenie jakieś? ale nic mnie nie boli ani nie swędzi ani nic...zobaczymy dalej jak bedzie.
-
Karolciaaa26 wrote:Zamowilam dla męza Parenton czy dawalyscie swoim męzom ten suplement?
Moj bierze od miesiąca. Wcześniej 4 miesiące brał Fertilman.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Ewi28 wrote:przep[raszam że bedzie tak obrazowo ale dziwną sytuację mam od wczoraj. otóż badałam szyjke bo niby w pon była owu i mam ją nadal otwartą i jak wyjmuje palec to cały jest w takim kremowym serku dziwnym nigdy tak nie miałam, jest go dużo...zakażenie jakieś? ale nic mnie nie boli ani nie swędzi ani nic...zobaczymy dalej jak bedzie.
Śluz jest typowo nieplodny,wskazuje że owu juz była.Ewi28 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Lilith
No to czekamy z TobąAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
A wiec nie jest tak źle...ginekolog potwierdził ze pęcherzyk pęk i owulacja byla ( wypełniona zatoka Douglasa). Co do bakterii być może gynoflor z paleczkami kwasu mlekowego i estriolem wytępił ja...mam go nadal stosować raz w tygodniu a za dwa tygodnie zrobic ponowny wymaz i jesli nadal będą to mam wziąć antybiotyk. A co do starań to mowil ze przykro mu ze się nie dało w tych dwóch cykach i ma nadzieję ze juz będzie dobrze i uda sie.
emidomi lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:A wiec nie jest tak źle...ginekolog potwierdził ze pęcherzyk pęk i owulacja byla ( wypełniona zatoka Douglasa). Co do bakterii być może gynoflor z paleczkami kwasu mlekowego i estriolem wytępił ja...mam go nadal stosować raz w tygodniu a za dwa tygodnie zrobic ponowny wymaz i jesli nadal będą to mam wziąć antybiotyk. A co do starań to mowil ze przykro mu ze się nie dało w tych dwóch cykach i ma nadzieję ze juz będzie dobrze i uda sie.
Najważniejze ze jest poprawa31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne