Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Mysia, dobre wiadomosci
Emidomi, przykro mi ale moze jeszcze nie wszystko stracone :*
mysia09, emidomi lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki ja dzis zaczynam 11 tydzien, czaicie to? A mam wrazenie, ze dopiero test robiłam!
Mysia super, ze jest poprawa.
Emidomi przykro mi bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 08:50
Justyś91, mysia09, emidomi lubią tę wiadomość
-
Karolciaaa26 wrote:Zamowilam dla męza Parenton czy dawalyscie swoim męzom ten suplement?
-
Gosiczek wrote:Ja zaczynam kolejny cykl starań. Z głową wysoko podniesionią i pozytywnym nastawieniem. Tarczyca uregulowana w granicach 2. Trzymajcie kciuki
-
Emidomi
Tulę mocno ale wciąż trzymam kciuki :*
Gosiaczek
Super nastawienie oby tak dalejemidomi lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualnyelmo88 wrote:Cześć Kobietki :*
emidomi trzymam kciuki żeby tempka odbiła :*
pisze dopiero teraz bo od rana przejęta jestem bo mama złamała rękę
staram się uspokoić...
Hej dziewczynki :*
Elmo dużo zdrowia dla mamy :* szybko się pozrasta wszystko, przecież ktoś wnuki musi nosić, a nikt nie robi tego częściej niż babcia
Ja się nie mogę doczekać owu, ach ta niecierpliwość... dopiero @się kończy a ja najchętniej bym testowała muszę zbastować, bo znów się nakręcamelmo88 lubi tę wiadomość
-
Aneska dziekuje
Doskonale rozumiem Twoją niecierpliwość ale to chyba każda z nas na swój sposób tak ma.
Ja się troszkę martwie czy moja pierwsza wizyta tego 10 lutego (prawie 6 tc) nie będzie za wcześnie, tzn czy będzie serduszko...
No ale skoro tak ma być to bedzie, nie będę sie nakręcać...
Zastanawiam się czy powiedzieć najbliższym w ten weekend czy w następny po wizycie.. -
nick nieaktualny
-
Lubię_czekoladę wrote:Idziesz do lekarza?Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Justyś91 wrote:Też zamawiałam ten suplement dla mojego mężusia zużytkował jedno opakowanie i po prawie 6 latach zaszłam w ciążę która się utrzymuje i ładnie rozwija. Mój miał po tych pigułach większą ochotę na przytulaski i mówił że czuł mrowienie w jadrach. Nam pomógł. Warto spróbowaćNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Czesc dziewczyny,
Chciałabym Was podpytać czy są tu przyszle/obecne szczuple mamusie.
Myślę nad drugim brzdącem, ale wagowo u mnie slabo. (41 kg/158cm) chcialabym przytyc ale jem jem, diete mam i jem ale nic nie moge przytyć. We wczesniejszej ciazy przytylam 4,5kg. Urodziłam wczesniaczka w 34tc. i sama nie wiem co dalej. Dodam ze cale zycie mam niedowagę a badania sa wszytskie OK.