Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Parsleyek wrote:Rzadko tu zaglądam, ale czasem zaglądam Nooo i teraz muszę skomentować po prostu Nooo i teraz muszę skomentować po prostu   

"W" kochana !!! Gratulacje! Jak Ci się udało osiągnąć luz w doopce? 

Piękny prezent walentynkowy piękne krechy piękne krechy     trzymam kciuki za jeszcze piękniejszą betę :* trzymam kciuki za jeszcze piękniejszą betę :*
 Nie wiem sama, nie wiem... Zrobiliśmy badanie nasienia męża wyszło kiepskie, doktor Mrugacz (bo to do niego umówiliśmy się na wizytę andrologiczną) kazał wykupić profertil i zastosować dietę śródziemnomorską. No więc zastosowaliśmy się do jego wskazań. W środę mieliśmy jechać zrobić badania kontrolne, sprawdzić czy wyniki się poprawiają. Chyba już nie pojedziemy . Jeszcze wczoraj małżon mówił, że boi się tych badań, że może się nic nie poprawiło. To, że  test jest pozytywny to dla mnie wielki szok i WIELKIE SZCZĘŚCIE, kupiłam o tylko po to żeby się upewnić, że wskaże jedną kreskę i dodatkowo powkurzać się na siebie. A tu tak ogromne zaskoczenie !!!! . Jeszcze wczoraj małżon mówił, że boi się tych badań, że może się nic nie poprawiło. To, że  test jest pozytywny to dla mnie wielki szok i WIELKIE SZCZĘŚCIE, kupiłam o tylko po to żeby się upewnić, że wskaże jedną kreskę i dodatkowo powkurzać się na siebie. A tu tak ogromne zaskoczenie !!!! Kompletnie spasowaliśmy nastawiliśmy się, że to będzie trwać i trwać a tu taka niespodzianka Kompletnie spasowaliśmy nastawiliśmy się, że to będzie trwać i trwać a tu taka niespodzianka . Może to dlatego. Kobitki i rada dla Was WYSYŁAJCIE CHŁOPÓW NA BADANIA, staraliśmy się od kwietnia zeszłego roku, ze mną wszystko spoko ale do grudnia nic się nie działo. Potem badanie nasienia (koniec roku), mamy 13 luty i dwie grube krechy na teście . Może to dlatego. Kobitki i rada dla Was WYSYŁAJCIE CHŁOPÓW NA BADANIA, staraliśmy się od kwietnia zeszłego roku, ze mną wszystko spoko ale do grudnia nic się nie działo. Potem badanie nasienia (koniec roku), mamy 13 luty i dwie grube krechy na teście      Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 15:11  Parsleyek, mysia09 lubią tę wiadomość Parsleyek, mysia09 lubią tę wiadomość 
- 

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6745408711ec.jpg
    ZAFASOLKOWAŁY ZAFASOLKOWAŁY     
 14.07 - Nutka88 - pozytywny
 16.07 - Evelin - pozytywny
 27.07 - Magdama - pozytywny
 29.07 - KingaJulia91 - pozytywny
 19.08 - Lokokoko - pozytywny
 22.08 - Worldbyme - pozytywny
 25.08 - Flaming vel Bita Śmietana - pozytywny
 30.08 - Bbee - pozytywny
 1.09 - Młoda19, Pink Sky- pozytywny
 25.09 - Misiaq - pozytywny
 29.09 - Lilith.P, 19Biedroneczka91 - pozytywny
 30.09 - Ines - pozytywny
 4.10 - Szatynka pozytywny
 9.10 - Szaron pozytywny
 12.10 - Ewa231 pozytywny
 27.11 -Cherry_Blossom pozytywny
 11.12 -Amelia pozytywny
 11.12 –MamaMery pozytywny
 18.12 –Pestka1 pozytywny
 23.12 –Kim87 pozytywny
 31.01 –Elmo88 pozytywny
 02.02 –Bella_Bella pozytywny
 06.02 – Caro pozytywny
 13.02 –Wvmvw pozytywny

TESTUJĄ

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f10f4eabde66.jpg

Im się udało Im się udało Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg   

Sandrula - TP -> 03.02.2017
 Nats - TP -> 05.02.2017
 KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
 Evelin - TP -> 23.03.2017
 Worldbyme -TP-> 01.05.2017
 Flaming vel Bita Śmietana -TP -> 08.05.2017
 19Biedronka91-TP-> 03.06.2017
 Lilith.P -TP -> 09.06.2017
 Ines -TP->12.06.2017
 Cherry_Blossom -TP-> 06.08.2017

FORUMOWE BOBASKI
 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08b7c034a38f.jpg

Basia ur 12.10.2016 córunia Sylwii GRATULUJEMY     

Leoś ur 18.11.2016 synek Monii GRATULUJEMY     

Olgierd ur 4.12.2016 synek Dusii GRATULUJEMY     

Kornelia ur 10.12.2016 , córeczka Szuflady GRATULUJEMY     

Lilianka – ur 16.12.2016 , córeczka Anuli86 GRATULUJEMY     

Gabryś - ur 19.12.2016 , synuś Eveli_ny GRATULUJEMY     

Lucjan - ur 15.01.2017 , synuś Allmity GRATULUJEMY     

Błażej- ur.02.02.2017, synuś Sandruli GRATULUJEMY     

ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY    

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 15:34 31 lat,
 Aktualnie w trzeciej ciazy
 TSH 3,07
 Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
 Dwie córeczki 
 14.02.2017 HSG jajowody drożne 
- 

19Biedroneczka91 wrote:Cześć Laseczki:) 
 Pola czekam na wyniki bety;)
 Czekoladko chodz do mnie, bo tak mi sie chce goracej czekolady, najlepiej z bita śmietaną 
 Czarnulka powtorz wyniki na poczatku cyklu, ale wierze, że wszystko jest w super porządku
 Wvmvw ale jestes cierpliwa:))) ja bym juz 5 testów zrobila;) nie ale tak serio jak sie spoznia juz 5 dni to sikaj nawet teraz i juz powinien byc obiektywny wynik:* życzę 2 kresek:* nie ale tak serio jak sie spoznia juz 5 dni to sikaj nawet teraz i juz powinien byc obiektywny wynik:* życzę 2 kresek:*
 Calej reszcie życzę milego dnia i owocnych owulacji, a tym ktore juz ja maja ze soba, radosnego oczekiwania zakonczonego dwoma kreseczkami:*

Powiedz mi kochana czy Nats już urodziła ? Nie mogę się tam na forum dokopać 31 lat, 31 lat,
 Aktualnie w trzeciej ciazy
 TSH 3,07
 Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
 Dwie córeczki 
 14.02.2017 HSG jajowody drożne 
- 

wvmvw - super, wielkie gratulacje  Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 15:37 27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
 07.06.2019 synek
 3 aniołki w niebie [ 13tc, 13tc, 10tc, 10tc, 10tc]  Cb 10tc]  Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
- 

wvmvw wrote:Nie wiem sama, nie wiem... Zrobiliśmy badanie nasienia męża wyszło kiepskie, doktor Mrugacz (bo to do niego umówiliśmy się na wizytę andrologiczną) kazał wykupić profertil i zastosować dietę śródziemnomorską. No więc zastosowaliśmy się do jego wskazań. W środę mieliśmy jechać zrobić badania kontrolne, sprawdzić czy wyniki się poprawiają. Chyba już nie pojedziemy . Jeszcze wczoraj małżon mówił, że boi się tych badań, że może się nic nie poprawiło. To, że  test jest pozytywny to dla mnie wielki szok i WIELKIE SZCZĘŚCIE, kupiłam o tylko po to żeby się upewnić, że wskaże jedną kreskę i dodatkowo powkurzać się na siebie. A tu tak ogromne zaskoczenie !!!! . Jeszcze wczoraj małżon mówił, że boi się tych badań, że może się nic nie poprawiło. To, że  test jest pozytywny to dla mnie wielki szok i WIELKIE SZCZĘŚCIE, kupiłam o tylko po to żeby się upewnić, że wskaże jedną kreskę i dodatkowo powkurzać się na siebie. A tu tak ogromne zaskoczenie !!!! Kompletnie spasowaliśmy nastawiliśmy się, że to będzie trwać i trwać a tu taka niespodzianka Kompletnie spasowaliśmy nastawiliśmy się, że to będzie trwać i trwać a tu taka niespodzianka . Może to dlatego. Kobitki i rada dla Was WYSYŁAJCIE CHŁOPÓW NA BADANIA, staraliśmy się od kwietnia zeszłego roku, ze mną wszystko spoko ale do grudnia nic się nie działo. Potem badanie nasienia (koniec roku), mamy 13 luty i dwie grube krechy na teście . Może to dlatego. Kobitki i rada dla Was WYSYŁAJCIE CHŁOPÓW NA BADANIA, staraliśmy się od kwietnia zeszłego roku, ze mną wszystko spoko ale do grudnia nic się nie działo. Potem badanie nasienia (koniec roku), mamy 13 luty i dwie grube krechy na teście     
 Gratulacje :* !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Ale groszkowo!!! Cudownie  
- 

Aaaa!!! Gratulacjewvmvw wrote:https://zapodaj.net/6afd9ec5748b7.jpg.html       wvmvw lubi tę wiadomość
                                Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm wvmvw lubi tę wiadomość
                                Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
 Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm

Starania o drugiego maluszka:
 30 lat
 13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża 
 21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne ) )

Starania o pierwszego maluszka:
 28 lat, 14 cs - szczęśliwy 
 11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście 
 27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy
- 

Czekam z niecierpliwością aż się pojawią na stronieemidomi wrote:Pola jak beta ?
 Bo listę uaktualniam i chcialabym Cię wpisać  dopiero o 14:50 pobrali mi krew, więc pewnie jeszcze chwilę... dopiero o 14:50 pobrali mi krew, więc pewnie jeszcze chwilę... wvmvw, Lubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
                                Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm wvmvw, Lubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
                                Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
 Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm

Starania o drugiego maluszka:
 30 lat
 13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża 
 21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne ) )

Starania o pierwszego maluszka:
 28 lat, 14 cs - szczęśliwy 
 11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście 
 27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy
- 

Czekamy łaaaapola89 wrote:Czekam z niecierpliwością aż się pojawią na stronie dopiero o 14:50 pobrali mi krew, więc pewnie jeszcze chwilę... dopiero o 14:50 pobrali mi krew, więc pewnie jeszcze chwilę...  
- 

Kochana sytuacja Poli pokazuje, ze czasem laparo jest niezbedna:) wiec jesli bedzie konieczna to dasz radęParsleyek wrote:     
 Ciągle pracuje nad luzem, ale niestety prawdopodobnie i tak skończy się laparoskopią 

Twój Ignaś nieźle mknie po tym suwaczku :* :* 
 Ale mam nadzieję, że może luty i Tobie sie udzieli:D
 A Ignaś rośnie jak na drożdżach:) i kopniakami pozdrawia wszystkie e-ciocie:) Parsleyek, pola89, mysia09 lubią tę wiadomość Parsleyek, pola89, mysia09 lubią tę wiadomość