Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:aha ok bo mi się coś pomieszało i zrobiłam razem z progesteronem i mi wyszła ciut podwyższona norma do 25 a ja miałam 27,40 wiec nie powinnam brać tego wyniku pod uwagę ?
progesteron wyszedł 11,50 w 18dc bo podejrzewam że owu była około 10dc więc 18dc było 8dni po
Zdania co do terminu jej oznaczania są podzielone jedni mówią, że dc nie ma znaczenia i robić, kiedy się chce, inni - w terminie 7-8 dpo, bo osiąga najwyższy poziom, a inni w początkowej fazie cyklu....
i bądź tu mądry
Fakt faktem za wysoko, ale powtórz badanie w początkowej fazie cyklu i będzie wiadomo, jak to wyglądaLubię_czekoladę, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Zdania co do terminu jej oznaczania są podzielone jedni mówią, że dc nie ma znaczenia i robić, kiedy się chce, inni - w terminie 7-8 dpo, bo osiąga najwyższy poziom, a inni w początkowej fazie cyklu....
i bądź tu mądry
Fakt faktem za wysoko, ale powtórz badanie w początkowej fazie cyklu i będzie wiadomo, jak to wygląda -
Cześć Laseczki:)
Pola czekam na wyniki bety;)
Czekoladko chodz do mnie, bo tak mi sie chce goracej czekolady, najlepiej z bita śmietaną
Czarnulka powtorz wyniki na poczatku cyklu, ale wierze, że wszystko jest w super porządku
Wvmvw ale jestes cierpliwa:))) ja bym juz 5 testów zrobila;) nie ale tak serio jak sie spoznia juz 5 dni to sikaj nawet teraz i juz powinien byc obiektywny wynik:* życzę 2 kresek:*
Calej reszcie życzę milego dnia i owocnych owulacji, a tym ktore juz ja maja ze soba, radosnego oczekiwania zakonczonego dwoma kreseczkami:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 13:20
pola89, czarnulka24, Lubię_czekoladę, Coco55 lubią tę wiadomość
wvmvw wrote:Kur#$ kobitki dwie grube czerwone krechy!!! Ja chyba snie!!!
wvmvw, Lubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
Siedze na krzesle i nie wstaje bo sie cala trzese nie wiem czy to mi sie sni czy tylko ja to widze ale piszecie mi ze Wy tez to widzicie to znaczy ze zeza nie mam, szok! jutro z ranca na bete, malzon nie odbiera telefonu chyba zawalu walentynkowego dostanie .
19Biedroneczka91, mysia09 lubią tę wiadomość
-
wvmvw wrote:Siedze na krzesle i nie wstaje bo sie cala trzese nie wiem czy to mi sie sni czy tylko ja to widze ale piszecie mi ze Wy tez to widzicie to znaczy ze zeza nie mam, szok! jutro z ranca na bete, malzon nie odbiera telefonu chyba zawalu walentynkowego dostanie .
Rzadko tu zaglądam, ale czasem zaglądam Nooo i teraz muszę skomentować po prostu
"W" kochana !!! Gratulacje! Jak Ci się udało osiągnąć luz w doopce?
Piękny prezent walentynkowy piękne krechy trzymam kciuki za jeszcze piękniejszą betę :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Rzadko tu zaglądam, ale czasem zaglądam Nooo i teraz muszę skomentować po prostu
"W" kochana !!! Gratulacje! Jak Ci się udało osiągnąć luz w doopce?
Piękny prezent walentynkowy piękne krechy trzymam kciuki za jeszcze piękniejszą betę :*
19Biedroneczka91 wrote:Moja Kochana:) czeeesc:* sto lat Cie tu nie bylo:* ja wciąż zaciskam kciuki za Twoje piękne 2 kreseczki:*:* a luz naprawde pomaga, tylko ciężko o niego:*
Ciągle pracuje nad luzem, ale niestety prawdopodobnie i tak skończy się laparoskopią
Twój Ignaś nieźle mknie po tym suwaczku :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
19Biedroneczka91 wrote:Emi na liscie brakuje mi zafasolkowanej Belli:)
Boże nie wiem jak to się stało ?
Już poprawiam
Bellus wybacz kochana19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne