Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Lekarz jej najlepiej wyjaśni19Biedroneczka91 wrote:Nie wiem powiedzial ze to powinno pomoc. Nie mam pojecia. No nic musi dopytac. Dzieki:) Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
 Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm

Starania o drugiego maluszka:
 30 lat
 13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża 
 21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne ) )

Starania o pierwszego maluszka:
 28 lat, 14 cs - szczęśliwy 
 11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście 
 27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy
- 

Coco faktycznie to wygląda jak skok tempki po owulacji. Może przez ta temperaturę zmierzona dzień przed owu - zaznaczona pustym kółkiem.

Zmierz sobie poziom progesteronu 7 dni po owulacji.Zobaczymy co ci wyjdzie31 lat,
 Aktualnie w trzeciej ciazy
 TSH 3,07
 Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
 Dwie córeczki 
 14.02.2017 HSG jajowody drożne 
- 

Rzeczywiście skok!Coco55 wrote:Ok, udostepnilam☺ miałam to potwierdzone zarówno i ginekologa jak i komputerem LC. Dziwne to, bo jak wspominałam planowałam zacząć starać się za miesiąc, a tu takie kwiatki ☺☺ Na pewno nie było żadnych zakłóceń? Zawsze masz takie ogromne skoki po owu? Kolejne temperatury pewnie pokażą, czy to rzeczywiście owu Na pewno nie było żadnych zakłóceń? Zawsze masz takie ogromne skoki po owu? Kolejne temperatury pewnie pokażą, czy to rzeczywiście owu i jeśli tak, to zrób jak mówi Emidomi - progesteron 7dpo i jeśli tak, to zrób jak mówi Emidomi - progesteron 7dpo   Coco55 lubi tę wiadomość
                                Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm Coco55 lubi tę wiadomość
                                Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm

30 lat

27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy
- 

Witam sie niedzielnie 

Jakoś ostatnio brak czasu na regularne pisanie u mnie, ale podczytuje z nadzieja, ze ujawni sie jakiś groszek Ja powoli rosnę z przodu, za to spada mi z tylu Ja powoli rosnę z przodu, za to spada mi z tylu czuje sie dobrze, pracuje. Za tydzien mam badania prenatalne, strasznie sie boje i juz na sama myśl mnie brzuch boli, po co mi to było, moze lepiej nie robic. Ja wlasnie popijam kawe i zajadam drożdżowe rogaliki wczoraj robiłam zapraszam czuje sie dobrze, pracuje. Za tydzien mam badania prenatalne, strasznie sie boje i juz na sama myśl mnie brzuch boli, po co mi to było, moze lepiej nie robic. Ja wlasnie popijam kawe i zajadam drożdżowe rogaliki wczoraj robiłam zapraszam 

Emidomi jak sie czujesz, jest stresik? Na pewno wszystko bedzie dobrze.

Czekoladka jak tam u Ciebie, nadal sie zastanawiasz?

Marcia rozumiem, ze zawzięcie zawzięcie 

Ewi co tam u Ciebie, taka cisza cos ostatnio?

Pozdrawiam Was wszystkie, nie jestem w stanie odnieść sie do wszystkich, zaciskam kciuki za owocne starania i wysyłam wirusy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2017, 08:37 
- 

Dzieki ze pytasz kochana.a załamałam juz ręce i zaczynam przyzwyczajać sie do myśli że druga droga przede mną żeby zajść w ciążę

A z pozytywnych rzeczy zaraz zabieram się za robienie bloku czekoladowego i rolady ze schabu nadziewana szpinakiem i feta  
- 

Dzien dobry dziewczynki Ja sie wlasnie szykuje do pracy,jestem dzien po spoznionej @ ale test i tak nic nie pokazal wiec czekam az przyjdzie.A na poprawe samopoczucia zrobilam sobie wizyte do fryzjera na jutro bo pfzylatuje Maciej Wroblewski z PL.
                                Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg Ja sie wlasnie szykuje do pracy,jestem dzien po spoznionej @ ale test i tak nic nie pokazal wiec czekam az przyjdzie.A na poprawe samopoczucia zrobilam sobie wizyte do fryzjera na jutro bo pfzylatuje Maciej Wroblewski z PL.
                                Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
 28 lat
 8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
 23 lipiec beta 
 Czekamy na cud♡♡
- 

pestka1 wrote:Witam sie niedzielnie 

Jakoś ostatnio brak czasu na regularne pisanie u mnie, ale podczytuje z nadzieja, ze ujawni sie jakiś groszek Ja powoli rosnę z przodu, za to spada mi z tylu Ja powoli rosnę z przodu, za to spada mi z tylu czuje sie dobrze, pracuje. Za tydzien mam badania prenatalne, strasznie sie boje i juz na sama myśl mnie brzuch boli, po co mi to było, moze lepiej nie robic. Ja wlasnie popijam kawe i zajadam drożdżowe rogaliki wczoraj robiłam zapraszam czuje sie dobrze, pracuje. Za tydzien mam badania prenatalne, strasznie sie boje i juz na sama myśl mnie brzuch boli, po co mi to było, moze lepiej nie robic. Ja wlasnie popijam kawe i zajadam drożdżowe rogaliki wczoraj robiłam zapraszam 

Emidomi jak sie czujesz, jest stresik? Na pewno wszystko bedzie dobrze.

Czekoladka jak tam u Ciebie, nadal sie zastanawiasz?

Marcia rozumiem, ze zawzięcie zawzięcie 

Ewi co tam u Ciebie, taka cisza cos ostatnio?

Pozdrawiam Was wszystkie, nie jestem w stanie odnieść sie do wszystkich, zaciskam kciuki za owocne starania i wysyłam wirusy.
 Jakoś się nie boję jeszcze jeszcze 
 A ty się nie denerwuj. Pomyśl sobie że idziesz na takie dokładne USG 
 Wszystko będzie dobrze zobaczysz31 lat,
 TSH 3,07
 Dwie córeczki 
- 

pola89 wrote:Rzeczywiście skok! Na pewno nie było żadnych zakłóceń? Zawsze masz takie ogromne skoki po owu? Kolejne temperatury pewnie pokażą, czy to rzeczywiście owu Na pewno nie było żadnych zakłóceń? Zawsze masz takie ogromne skoki po owu? Kolejne temperatury pewnie pokażą, czy to rzeczywiście owu i jeśli tak, to zrób jak mówi Emidomi - progesteron 7dpo i jeśli tak, to zrób jak mówi Emidomi - progesteron 7dpo 
 Polus ladny wykres trzymam kciuki trzymam kciuki 31 lat, 31 lat,
 TSH 3,07
 Dwie córeczki 
- 

emidomi wrote:Polus ladny wykres trzymam kciuki trzymam kciuki  Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm

30 lat

- 

Dziewczyny!
 https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4160ab592744.jpg
 Zrobiłam trzy od wczoraj! I na wszystkich jest kreska! Jutro idę na betę   LILITH.P, mysia09, Ewi28, palusia171 lubią tę wiadomość
                                Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm LILITH.P, mysia09, Ewi28, palusia171 lubią tę wiadomość
                                Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm

30 lat

- 

pola89 wrote:Dziewczyny!
 Zrobiłam trzy od wczoraj! I na wszystkich jest kreska! Jutro idę na betę 

Aaaaaaaa!! Gratuluję z całego !!!! !!!!

:-* :-* pola89 lubi tę wiadomość pola89 lubi tę wiadomość
- 

LILITH.P wrote:Aaaaaaaa!! Gratuluję z całego !!!! !!!!

:-* :-* normalnie jeszcze nie wierzę normalnie jeszcze nie wierzę Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm

30 lat

- 

No pieknie Slonce:* nieśmiało gratuluje:) czyzby Laparoskopia szybko przyniosla efekty:D?pola89 wrote:Dziewczyny!
 Zrobiłam trzy od wczoraj! I na wszystkich jest kreska! Jutro idę na betę  pola89 lubi tę wiadomość pola89 lubi tę wiadomość