Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolciaaa26 wrote:Niewiem wlasnie co mnie wzielo na testowanie dzis
-
Lubię_czekoladę wrote:Spoko, zdarza się Tylko po co psuć sobie humor? Najlepiej zatestować po terminie spodziewanej @Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Karolciaaa26 wrote:W sumie i tak nastawialam sie ze tak bedzie.Czasami sie zastanawiam czy kiedykolwiek zajde w ciąze.
-
lollita wrote:Sorki ze tak całkiem z innej beczki ale właczył mi sie bellybestfriend. Jak mam wyłączyć ciążę????????
-
Muszę się tym z wami podzielić;p Mam zajebistą siostrę;p hahaha pokłóciła się z mężem bo on pisał z jakąś laską na fb i grzecznie go prosiła zeby przestał. No ale on oczywiście ją wyśmiał wiec ona się zdenerwowała do tego stopnia że rzuciła w niego telefonem on się odsunął i rozwaliła telewizor:D:D:D hahaha normalnie to jest artystka;) a zrobiła się taka po ostatniej ciąży;p strasznie jest nerwowa;p4 cs:)
-
lollita wrote:Trudno może mi to za wróży na ten cykl i się uda:D:D:D Było by bardzo miło;p
lollita lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie:) bo mój mąż zdecydował sie na badanie nasienia i skierowanie mamy od ginekologa, ale chciałam zeby jeszcze zabił posiew w kierunku bakterii grzybów ale nie mam skierowania czy urolog może mu takie skierowanie wystawić?
-
mysia09 wrote:Dziewczyny mam pytanie:) bo mój mąż zdecydował sie na badanie nasienia i skierowanie mamy od ginekologa, ale chciałam zeby jeszcze zabił posiew w kierunku bakterii grzybów ale nie mam skierowania czy urolog może mu takie skierowanie wystawić?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Cześć Słoneczka:*
Życzę Wam wszystkim pięknego, udanego weekendu:* odpoczywajcie, ale nie przestawajcie . Niedługo Walentynki, dobry czas na sexi bieliznę i te sprawy:D
Caro, gratuluje z calych sil:* i wciaz pamietam o Tobie i kibicuje:*
Melduję, ze moj Maly, wazy juz 670 gram. Kawał Bobasa:)pola89, Karolciaaa26 lubią tę wiadomość
Gosiczek wrote:Dziewczyny gdzie kupujecie testy owulacyjne i ciążowe? Macie może jakiegoś sprawdzonego sprzedającego na alegro?
Ja nigdy nie kupowalam na allegro. Głównie te z Rossmanna i apteka Gemini ma tańsze. U mnie się sprawdziły -
Hej, dziewczyny dziś trochę się zdziwiłam. Nie wiem, jak zrobić, żebyście mogły oglądać mój wykres, ale doznałam szoku. Sugerowaną owulację nakresliło mi na 8 dzień cyklu... zawsze miałam w granicy 19 - więc jest to różnica...
Jak myślicie, czy to jakiś błąd czy co -
Coco55 wrote:Hej, dziewczyny dziś trochę się zdziwiłam. Nie wiem, jak zrobić, żebyście mogły oglądać mój wykres, ale doznałam szoku. Sugerowaną owulację nakresliło mi na 8 dzień cyklu... zawsze miałam w granicy 19 - więc jest to różnica...
Jak myślicie, czy to jakiś błąd czy coWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 12:32
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Coco55 wrote:Hej, dziewczyny dziś trochę się zdziwiłam. Nie wiem, jak zrobić, żebyście mogły oglądać mój wykres, ale doznałam szoku. Sugerowaną owulację nakresliło mi na 8 dzień cyklu... zawsze miałam w granicy 19 - więc jest to różnica...
Jak myślicie, czy to jakiś błąd czy co
Pod wykresem klikasz udostępnij wykres => wykresy na tablicy => udostępnij dla wszystkich
Pamiętaj że to tylko program i może się pomylić co do owulacji.
Zawsze miałaś ok 19dc - potwierdzalas wystąpienie owulacji monitoringiem u gina ?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Cześć dziewczyny. Chcialabym o cos zapytac. Moja przyjaciółka ma problemy z progesteronem. Jakby do owulacji nie dochodzi od kilku miesiecy tylko przerastaha pecherzyki. I lekarz zapisal jek luteine ale kazal brac od 14dc. Tyle ze ona ma troche dluzsze cykle nie po 28 dni boi sie ze jak wezmie za szybko to znowu progesteron zablokuje owulacje... Od kiedy powinna wiec zaczac go brac i jak dlugo? Jezeli ktoras sie orientuje to dziekuje za odpowiedz:*
19Biedroneczka91 wrote:Cześć dziewczyny. Chcialabym o cos zapytac. Moja przyjaciółka ma problemy z progesteronem. Jakby do owulacji nie dochodzi od kilku miesiecy tylko przerastaha pecherzyki. I lekarz zapisal jek luteine ale kazal brac od 14dc. Tyle ze ona ma troche dluzsze cykle nie po 28 dni boi sie ze jak wezmie za szybko to znowu progesteron zablokuje owulacje... Od kiedy powinna wiec zaczac go brac i jak dlugo? Jezeli ktoras sie orientuje to dziekuje za odpowiedz:*
Ja się na luteinie kompletnie nie znam31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
19Biedroneczka91 wrote:Cześć dziewczyny. Chcialabym o cos zapytac. Moja przyjaciółka ma problemy z progesteronem. Jakby do owulacji nie dochodzi od kilku miesiecy tylko przerastaha pecherzyki. I lekarz zapisal jek luteine ale kazal brac od 14dc. Tyle ze ona ma troche dluzsze cykle nie po 28 dni boi sie ze jak wezmie za szybko to znowu progesteron zablokuje owulacje... Od kiedy powinna wiec zaczac go brac i jak dlugo? Jezeli ktoras sie orientuje to dziekuje za odpowiedz:*
Jeśli chodzi o to kiedy brać, to dobrze by było, gdyby zaczęła brać po domniemanej owulacji... Jeśli ma dłuższe cykle, to może później? Ja miałan brać przez 10 dni. Ale nie rozmawiała o tym z lekarzem? Może on specjalnie tak zapisał, żeby skrócić cykl i doprowadzić do ewentualnej owu w kolejnym? Ciężko coś doradzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 14:54
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy