Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia09 wrote:Kochane zrobiłam sobie badanie witaminy D3....i mam oczywiście stężenie niskie, chyba jak każdy:p czy któraś cos z Was bierze i może coś polecić??? Czy pierwsza lepsza z apteki bedzie ok?:p
Ja brałam D- Vitum z Oleofarmmysia09 lubi tę wiadomość
-
Coco55 wrote:A ja mam jeszcze takie pytanko. Dlaczego niektóre kropki na wykresie są niebieskie, pełne, a niektóre puste w środku?
pełne kropki to pomiar w zaplanowanej przez Ciebie godzinie, +/- 30 minut, późniejszy pomiar to temp. ignorowana przez system... jak zaczynasz zabawę z wykresem, to podaje się godzinę, o której zamierzasz codziennie mierzyć temp.Coco55 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Kochane, udanych Walentynek!!
I tak z przymrużeniem oka
Coco55 lubi tę wiadomość
-
Coco55 wrote:A ja biorę D2K3 FUTUREMED oni mają podobno największe stężenie, ale odkąd zaczęłam brać, to faktycznie mam "więcej siły"
emidomi lubi tę wiadomość
-
emidomi wrote:Jestem juz po.
Bolało strasznie, normalnie krzyczalam i plakalam z bolu.
Kontrast udroznil mi jajowody bo w końcu przepłynął.
Moj ginekolog obejrzał zdjęcia i powiedział że teraz jajowody mam drożne.
Czyli warto było
Narazie psychicznie mnie ten zabieg rozwalił. Porycze sobie i może mi przejdzie.
kochana dobrze że już się wyjaśniło co i jak , teraz odpoczywaj ;* mam nadzieję że teraz szybko zobaczysz II krechy ;)czy po takim zabiegu długo trzeba odczekać żeby się starać lekarz coś mówił?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, właśnie nie wiem, dziwnie.. ostatnio miałam w 13 i 14 dc a teraz nie mam pojęcia Obawiam się bezowulacyjnego mimo testu...
kochana a tak myślę sobie teraz że może ten znaczny sok a po nim spadek sugeruje że właśnie dopiero będzie owu ? tak spojrzałam na swój jeden z wykresów gdzie w 12dc miałam wyraźny skok a później spadek .. tu podsyłam jeden z wykresów możesz podglądnąć .. tyle że u Ciebie te temperatury są dużo wyższe ..ja zawsze mam niskie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 16:49
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kochane nie na widzę zabiegu łyżeczkowania ! po 2 straconej ciąży nie miałam okresu 65dni teraz po 3 stracie dostałam normalnie @ dość szybko bo po 3 tyg .. obecnie czekam na kolejną po której zaczynamy się starać..
czy któraś po zabiegu miała takie objawy jak jak ? a mianowicie już od kilku dni boli mnie bardzo brzuch jak na @ czasami mam wrażenie że za 5 minut będzie ale jej nie ma .. do tego cycki bolą..
ciąża tu nie wchodzi w grę bo tylko 3x zrobiliśmy w tym cyklu bo chciałam żeby wszystko się ładnie zagoiło .. do tego za każdym razem stosunek przerywany ..
według obrazu usg jak byłam w 18dniu cyklu wszystko dobrze wyglądało .. może taki mega okres się szykuję ??? a może to zespół napięcia przedmiesiączkowego??? któraś ma jakieś pomysł co to może być??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 17:06
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:kochana dobrze że już się wyjaśniło co i jak , teraz odpoczywaj ;* mam nadzieję że teraz szybko zobaczysz II krechy ;)czy po takim zabiegu długo trzeba odczekać żeby się starać lekarz coś mówił?
Można juz w tym cyklu. Dzisiaj odpada bo mam dość mocne krwawienie. Ale jutro ,pojutrze biorę się do pracyczarnulka24, 19Biedroneczka91, mysia09, pola89 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pestka1 wrote:Emidomi jestes dzielna!!! Po porodzie tez babki maja dosc, a jak przytula kruszyne to im odchodzi, zobaczysz tak samo bedzie jak ujrzysz pozytywny test to zapomnisz o bólu. Ściskam najmocniej!31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Można juz w tym cyklu. Dzisiaj odpada bo mam dość mocne krwawienie. Ale jutro ,pojutrze biorę się do pracy
o kochana ale tryskasz energią ,wierzę że zaowocuję to u Ciebie bardzo pozytywnieemidomi lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
emidomi wrote:Można juz w tym cyklu. Dzisiaj odpada bo mam dość mocne krwawienie. Ale jutro ,pojutrze biorę się do pracy
nick nieaktualny
-
czarnulka24 wrote:19Biedroneczka91 co u Ciebie jak samopoczucie ?
19Biedroneczka91 wrote:Hej:* dziekuje dobrze:) zgage mam dosłownie po wszystkim, ale oprocz tego wszystko oki:)
Oj współczuję wiem co to zgaga ;/ masakra . Ale dobrze że z reszta wszytko dobrze27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
19Biedroneczka91 wrote:Hej:* dziekuje dobrze:) zgage mam dosłownie po wszystkim, ale oprocz tego wszystko oki:)
Jak bylam z mlodsza córka w ciąży zgaga nie dawała mi żyć dosłownie. Moja babcia mowi ze jak w ciąży zgaga meczy to dziecko będzie mialo duzo wloskow
Nadia miala i to tak długie i gęste ze mozna było kitki wiązać zaraz ci wykopie zdjęcia31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne