Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czekam na przyjęcie na oddział dziewczyny. Nie wiem po co kazali wszystkim przyjechać na 8 rano. Teraz wszystkie które maja dzisiaj zabieg albo operację czekamy w izbie przyjęć. Zabrali jedną na cesarke dopiero.
Ale mi się jeść chce dziewczynki
Wszystkie jesteście takie kochane31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
mysia09 wrote:A mój mężulek wlasnie pojechał na badanie nasienia. Dzielny chłopak to sobie da radę:)Oby wszystko bylo dobrze....<stresik>Miłego dnia!
Da radę kochana oddawanie nasienia akurat nie bolimysia09 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Czekam na przyjęcie na oddział dziewczyny. Nie wiem po co kazali wszystkim przyjechać na 8 rano. Teraz wszystkie które maja dzisiaj zabieg albo operację czekamy w izbie przyjęć. Zabrali jedną na cesarke dopiero.
Wszystkie jesteście takie kochaneemidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:Czekam na przyjęcie na oddział dziewczyny. Nie wiem po co kazali wszystkim przyjechać na 8 rano. Teraz wszystkie które maja dzisiaj zabieg albo operację czekamy w izbie przyjęć. Zabrali jedną na cesarke dopiero.
Wszystkie jesteście takie kochane
Jesteśmy z Tobą!!
Trzymaj się!emidomi lubi tę wiadomość
-
Cześć Wszystkim
chwilkę mnie tu nie było a już tyle groszków przybyło Gratulacje:*
Emi , Mysia trzymam kciuki:*
Miałam ostatnio trochę czasu na przemyślenia i uświadomiłam sobie że zgodziłam się na tabletki bo spanikowałam wystraszyłam się na jednej wizycie dowiedziałam się o pcos i wadzie macicy wystraszyłam się możliwych komplikacji , chciałam dać sobie czasu na podjecie decyzji. Po długich rozmowach z partnerem jestem pewna swojej decyzji , dał mi dość mocno do zrozumienia że nie jestem sama z tym wszystkim;) Początkiem marca ide do lekarza odstawić tabletki i ustalić konkretne leczenie . teraz tylko zastanawiam się czy nie zaszkodziłam sobie bardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 09:40
mysia09 lubi tę wiadomość
-
emidomi trzymam kciuki - daj znać co i jak
emidomi lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
welonka wrote:Cześć Wszystkim
chwilkę mnie tu nie było a już tyle groszków przybyło Gratulacje:*
Emi , Mysia trzymam kciuki:*
Miałam ostatnio trochę czasu na przemyślenia i uświadomiłam sobie że zgodziłam się na tabletki bo spanikowałam wystraszyłam się na jednej wizycie dowiedziałam się o pcos i wadzie macicy wystraszyłam się możliwych komplikacji , chciałam dać sobie czasu na podjecie decyzji. Po długich rozmowach z partnerem jestem pewna swojej decyzji , dał mi dość mocno do zrozumienia że nie jestem sama z tym wszystkim;) Początkiem marca ide do lekarza odstawić tabletki i ustalić konkretne leczenie . teraz tylko zastanawiam się czy nie zaszkodziłam sobie bardziejmysia09 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki, gratulacje zafasolkowanym super się cieszę.
Mnie dziś zastanawia to czy wpływ na zajście w ciąże może mieć grupa krwi którą mam BRH-. Dodam że to moja druga ciąża by była i tym przeciwciał bedzie dużo. Jest tu wśród nas dziewczyna co była lub jest w ciąży grupą ujemną?35 lat, 2 ciąża -
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, z tych moich temperatur to się chyba owu nie zapowiada, nie?
mysia09 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
He he , ktoś się pomylił i wpisali mi w karcie niepłodność pierwotna.
Musialybyscie widziec minę ginki kiedy powiedzialam przy wywiadzie ze urodziłam dwoje dzieci
Az się dwa razy upewniala.
Wzięli mnie juz na oddział. Czekam na swoją kolej. Później się odezwę.pola89, Lubię_czekoladę, mysia09, palusia171 lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
nick nieaktualnyHej dziewczynki, dawno mnie tu nie było, ale tyle się dzieje... Spójrzcie proszę na mój wykres i powiedzcie mi, jeśli wiecie, dlaczego owu mam wykrytą na 8 lutego, skoro pozytywny test i skok miałam dużo później... Nie ogarniam już tego sama i tracę nadzieję na cokolwiek...
-
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, z tych moich temperatur to się chyba owu nie zapowiada, nie?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Ja bym obstawiala 16 dc
System może wariowac jeśli źle mierzy się temperaturę ( o różnych porach lub zakłócenia innymi czynnikami)31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
pola89 wrote:Kurde... Czekoladka... Dziwne te temperatury masz ale może coś ruszy nie robiłaś więcej testów owu? Kiedy teoretycznie powinna być owu?czarnulka24 wrote:kochana a czy owu nie była w 11dc? bo widzę później skok i spadek ?
Dziewczyny, właśnie nie wiem, dziwnie.. ostatnio miałam w 13 i 14 dc a teraz nie mam pojęcia Obawiam się bezowulacyjnego mimo testu...