Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mysia09 wrote:Czekoladka łącze sie z Tobą. W bólu....ale na szczęście juz jest lepiej:p ja trochę w ten weekend zapomniałam o tabletkach, mierzeniu temp., staraniach itp.
mysia09 lubi tę wiadomość
-
Czekoladka wspulczuje.Ja takiego kaca mialam dwa tygodnie temu ze przespalam az dwa dni dlatego jak sobie pomysle to odechciewa mi sie pic i nie pije hihi
pola89 lubi tę wiadomość
Nadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡ -
Powiem wam szczerze, ze ostatnio mialam ten miesieczny detoks od alkoholi i bylo mi jakos lepiej
-
Cześć
Jakas dziwna ta moja owulacjajeśli w ogóle była. Temperatury mam na takiej wysokości jak zwykle po spadku przed okresem. Ten termometr sam na siebie wyrok pisze naprawdę.
U nas drugi tydzień ferii. Szczerze mówiąc to czekam na ich koniec. Mam w domu trójkę dzieci bo przyjechał siostrzeniec męża ( kuzynkowiec chyba powinno sie mówic bo to syn kuzynki ). Już nie idzie tego prania przerobic. O prasowaniu nie wspomnę
Lubię_czekoladę, czarnulka24 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Hej kochane, jak nastroje po weekendzie ?
Ja jutro wybieram się na planowany urlop, po którym zaczynamy działać pełną parą
W tzw. mniędzyczasie mój wykres oszalał - przesynuła mi się ouwalcja o tydzień..
LD nadal się uczy, nie wyświetla żadnych prognoz.
Do tego czuję się jakaś podziębiona i osłabiona.
PS. w pracy oczywiście, ze leń na 100%, jak to przy poniedziałku
Buziaki :* -
mysia09 wrote:Dziewczyny ale mi sie dzis nie chce!!!! Jak ja wytrzymam dziś
mysia09 lubi tę wiadomość
-
Coco55 wrote:Hej kochane, jak nastroje po weekendzie ?
Ja jutro wybieram się na planowany urlop, po którym zaczynamy działać pełną parą
W tzw. mniędzyczasie mój wykres oszalał - przesynuła mi się ouwalcja o tydzień..
LD nadal się uczy, nie wyświetla żadnych prognoz.
Do tego czuję się jakaś podziębiona i osłabiona.
PS. w pracy oczywiście, ze leń na 100%, jak to przy poniedziałku
Buziaki :*
O tydzień to dużo.. Ciekawe czemu tak.. myślę, że miał wpływ na to skok temperatury w 11 dc -
emidomi wrote:Cześć
Jakas dziwna ta moja owulacjajeśli w ogóle była. Temperatury mam na takiej wysokości jak zwykle po spadku przed okresem. Ten termometr sam na siebie wyrok pisze naprawdę.
U nas drugi tydzień ferii. Szczerze mówiąc to czekam na ich koniec. Mam w domu trójkę dzieci bo przyjechał siostrzeniec męża ( kuzynkowiec chyba powinno sie mówic bo to syn kuzynki ). Już nie idzie tego prania przerobic. O prasowaniu nie wspomnęemidomi lubi tę wiadomość
-
Też nie mam pojęcia, skąd ten skok...tak czy siak luty był spisany na straty. Teraz druga połowa marca należy do mnie . Jakoś tak czuję podświadomie, że się uda
chyba sie nakrecam poprostu pozytywnie
Lubię_czekoladę, pola89 lubią tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:Mam tak nieregularne że ciężko wyczuć. Ale testowałam w 27 dc
Mam nadzieję że po prostu za wcześnie testowalas31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Hej dziewczyny sorrki ze tak sie tu wtracę miedzy wódkę a zakaske . Ja do Lubie-czekoladę. ... bo widze ze tu sie udzielasz wiec na pewno przeczytasz :)spotkalysmy sie jakis czas temu na innym wątku i chciałam podpytac jak u Ciebie sytuacja z ruchliwoscia u męża czy sie poprawiło? Ciekawi mnie bo byłyśmy w podobnej sytuacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 12:25
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym -
Coco55 wrote:Też nie mam pojęcia, skąd ten skok...tak czy siak luty był spisany na straty. Teraz druga połowa marca należy do mnie . Jakoś tak czuję podświadomie, że się uda
chyba sie nakrecam poprostu pozytywnie
-
Figa8787 wrote:Hej dziewczyny sorrki ze tak sie tu wtracę miedzy wódkę a zakaske . Ja do Lubie-czekoladę. ... bo widze ze tu sie udzielasz wiec na pewno przeczytasz :)spotkalysmy sie jakis czas temu na innym wątku i chciałam podpytac jak u Ciebie sytuacja z ruchliwoscia u męża czy sie poprawiło? Ciekawi mnie bo byłyśmy w podobnej sytuacji
No i się staramy.. Choć z tyłu głowy jest, że powinien zrobić to badanie..
Będzie robił badanie w Kwietniu przed inseminacjąBo już nie będziemy czekać na naturalny cud
A jak u Was?? -
My powtarzalismy badanie w styczniu i z 0 wskoczył ruch na całe 5%
no ale zawsze jakaś poprawą. Androlog stwierdzi że to infekcja . Dostaliśmy kolejne leki już jesteśmy po tej kuracji w marcu kolejna powtórka z badań . Jak znowu bedzie zle to hormony musimy sprawdzic .
Około 2,5 roku staran
Kiepskie wyniki męża/roczna suplementacja
15.11.2017 pierwsza wizyta w ośrodku adopcyjnym