Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Ja w czwartek wieczorem pójdę na betę, to bedzie 29dc, bo nie wiem czy będę mogła pić
Swoją drogą, czy we wczesnej ciąży też można mieć pms i frustracje level milion? -
19Biedroneczka91 wrote:O taaaak:) ja sama siebie nienawidzilam przed zrobieniem testu. I wkurzalo mnie naprawde wszystko:)
pola89 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Czyli wychodzi na to, ze jak zajdziemy w koncu w ciaze to sie nawet nie zorientujemy
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
mysia09 wrote:2% a ogolna ilość w ejakulacje 56,7 x10 do 6 a norma jest powyżej 39....pro lem jest jeszcze z koncentracja bo ma 8,7 a norma powyzej 15....ale co mamy iść z tymi wynikami do androloga? Myślicie ze witaminy pomogą? Może trzeba zrobić kriototyp czy to nie genetycznie?Wlasnie nie pali zdrowo sie odżywia, uprawia sport...jedynie to co weekend imprezujemy ostatnio i zawsze jakiś tam alkohol jest:( ale to by bylo przyczyną aż tak słabych wyniki?
Morfologia faktycznie slaba. Moj ma taką samą ale wszystko inne ma dobrze. Bardzo duza liczebność ,żywotność i ruchliwosc. Dwóch lekarzy powiedziało ze ma dobre nasienie.
Androlog to dobry pomysł. Da mu pewnie jakieś leki na poprawę nasienia. Dobrze żeby dbal o to żeby w jego diecie bylo duzo cynku i selenu.
Moj bierze Parenton. Ma naprawdę dobre opinie.
Możecie powtórzyć badanie za 3 miesiące. Może okazać się ze będzie mial dużo lepsze wyniki. Nie diagnozuje się pacjenta po jednym nadaniu.
Nie martw się kochana. Wszystko będzie dobrze. Zobaczysz że raz dwa mu się poprawia wyniki jak będzie się stosowal do zaleceń lekarzy.31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pestka1 wrote:Dziewczynki chcecie posłuchać najnowszego "apdejtu" odnośnie fasolki? Bo jak nie, to pozostawię sprawę na fioletowej stronie31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
mysia09 wrote:Dziewczyny jakos nie mogę się pozbierać po dzisiejszej wiadomości....
Będzie dobrze zobaczysz.
Męża idź przytul, na pewno przeżywa te wyniki31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Lubię_czekoladę wrote:Czyli wychodzi na to, ze jak zajdziemy w koncu w ciaze to sie nawet nie zorientujemy
Akurat z naszym wyszukiwaniem każdego ciazowego objawu raczej nam nie umknie31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Miałam dzis prenatalne, pyza ma 7,4 cm wyprzedza termin miesiączki, znowu sie termin porodu przesunął, tym razem na 24 sierpnia. Maluch ma wszystkie narządy wykształcone, kość nosowa obecna, NT 2,2. Lekarka uparcie twierdziła, ze za wczesnie na płeć, no ale siusiora nie widziałam. Na zdjęciu usg jest zapisane FEMALE ale to pewnie chodziło o moja płeć, muszę porównać z usg synka. Pobrali mi krew na test pappa no i mam czekać na wyniki. A no i leki pomogły, bo szyjka lepiej wyglada i cytologia pobrana bez krwawienia, mam nadzieje, ze wynik bedzie ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 21:30
19Biedroneczka91, emidomi, pola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:O taaaak:) ja sama siebie nienawidzilam przed zrobieniem testu. I wkurzalo mnie naprawde wszystko:)
-
pestka1 wrote:Miałam dzis prenatalne, pyza ma 7,4 cm wyprzedza termin miesiączki, znowu sie termin porodu przesunął, tym razem na 24 sierpnia. Maluch ma wszystkie narządy wykształcone, kość nosowa obecna, NT 2,2. Lekarka uparcie twierdziła, ze za wczesnie na płeć, no ale siusiora nie widziałam. Na zdjęciu usg jest zapisane FEMALE ale to pewnie chodziło o moja płeć, muszę porównać z usg synka. Pobrali mi krew na test pappa no i mam czekać na wyniki. A no i leki pomogły, bo szyjka lepiej wyglada i cytologia pobrana bez krwawienia, mam nadzieje, ze wynik bedzie ok.
Cieszę się ze dziecko zdrowe.
Dbaj o siebie31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dzezabella wrote:Czyli to, ze psychicznie wyzywam się na moim jest calkowicie normalne? a kiedy minie?
Lubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość
Mysiu, tak jak mowi Emidomi Po pierwsze jakosc nasienia mozna poprawic witaminki i heja tylko zeby grzecznie bral.. Moj ma to w dupie i nie bierze Po drugie to nie sa takie tragiczne wyniki Skonsultujcie to :* dobrze, ze wyslalas to do ginekologa Powinien Was uspokoic :* Ale i tak polecam kontrole u specjalisty, powie czego esentualnie zwiekszyc w diecie..
Moj, jak mojemu lekow nie naszykujesz, to co Ty! Sam z siebie?? Never a ma slaba ruchliwosc i morfologie.. Ale jak mu lekarz powiedzial, ze ok to ok co Tam witaminy!emidomi lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:No bo w sumie tak jest;) u mnie objawy byly jak przed miesiaczka tylko silniejsze. Bardziej bolaly piersi, bylam mega wkurzona zmeczona i brzuch bolal w dzien terminu @.
-
pestka1 wrote:Miałam dzis prenatalne, pyza ma 7,4 cm wyprzedza termin miesiączki, znowu sie termin porodu przesunął, tym razem na 24 sierpnia. Maluch ma wszystkie narządy wykształcone, kość nosowa obecna, NT 2,2. Lekarka uparcie twierdziła, ze za wczesnie na płeć, no ale siusiora nie widziałam. Na zdjęciu usg jest zapisane FEMALE ale to pewnie chodziło o moja płeć, muszę porównać z usg synka. Pobrali mi krew na test pappa no i mam czekać na wyniki. A no i leki pomogły, bo szyjka lepiej wyglada i cytologia pobrana bez krwawienia, mam nadzieje, ze wynik bedzie ok.
-
Witam sie z kawunia
Moj pies lezy obok i sadzi takie baki ze wow! Chyba zrobie psikusa Staremu i go wysle do niego do sypialni sesesese
emidomi lubi tę wiadomość