Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:mnie też nosi, ale nie czuje zeby to było to
ajjDzezabella lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Hej Spróbuj po terminie @ albo jak pisze Dzez, leć na betę
Myślisz ze jutro, tj 9-10 dpo beta już będzie wiarygodna? Czy lepiej jednak znaleźć w sobie jakimś cudem cierpliwość?21 CS
Beta hcg:
07.05 133,43
08.05 228,93
09.05 403,02
11.05 998,47
12.05 1562,79 -
Mysia jaką miał morfologie i ogólna ilość plemników w ejakulacie ?
Kupuj parenton i daj mu niech żre 2 tabletki dziennie.
Pali fajki ?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
idalia wrote:Myślisz ze jutro, tj 9-10 dpo beta już będzie wiarygodna? Czy lepiej jednak znaleźć w sobie jakimś cudem cierpliwość?
-
marciaa wrote:CZEKOLADA, ale u Ciebie to ładnie wygląda
-
emidomi wrote:Mysia jaką miał morfologie i ogólna ilość plemników w ejakulacie ?
Kupuj parenton i daj mu niech żre 2 tabletki dziennie.
Pali fajki ? -
mysia09 wrote:2% a ogolna ilość w ejakulacje 56,7 x10 do 6 a norma jest powyżej 39....pro lem jest jeszcze z koncentracja bo ma 8,7 a norma powyzej 15....ale co mamy iść z tymi wynikami do androloga? Myślicie ze witaminy pomogą? Może trzeba zrobić kriototyp czy to nie genetycznie?Wlasnie nie pali zdrowo sie odżywia, uprawia sport...jedynie to co weekend imprezujemy ostatnio i zawsze jakiś tam alkohol jest:( ale to by bylo przyczyną aż tak słabych wyniki?
-
Lubię_czekoladę wrote:Poza tym Mysia, kiedy był badać te plemniory? Zachowaliście abstynencję?
Ogólnie przeanalizowaliśmy te wyniki i większości jest ponad w normie....wyśle je jeszcze narazie do ginekologa i zobaczymy co powie.... -
mysia09 wrote:3 dni....w uwagach pisze:po za norma-koncentracja i morfologia plemnikow. Pozostałe parametry nasienia w normie.W ejakulacie obecne ciałka zelatynowe.Rozpoznanie: Teratoozospermia.
Ogólnie przeanalizowaliśmy te wyniki i większości jest ponad w normie....wyśle je jeszcze narazie do ginekologa i zobaczymy co powie....mysia09 lubi tę wiadomość
-
pestka1 wrote:Czekoladka beda jaja jak okaże sie ciążenia a ty juz na inseminacje sie nastawiasz
-
Czekoladka widziałam Twój wykres - widzę plamienie w 21dc ja też przy 3 ciąży miałam ale w 23dc a w 28dniu cyklu robiłam betę i była 225
trzymam mocno kciuki za Ciebie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 18:41
mysia09, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzezabella & marciaa hej kochane testujecie w weekend? super trzymam kciuki .. ja też będę testować z tym że ja nie testem ciążowym a owulacyjnym hehe podejrzewam owulację w weekend ale chyba już zrobię sikańca w czwartek .. jestem ciekawa jak tym razem będą u mnie wyglądać owulki czy późno będą czy wcześnie a może w ogóle nie będzie ..;/
dajcie znać jak tam wam wyszły sikańce ..
ja jutro idę do pracy normalnie katastrofa;/ w sumie nie było mnie jakieś 2-2,5 miesiąca ale jakoś czuję się niezręcznie mam wrażenie że będę jak obca ,niechciana .. no ale cóż szef zdecydował że jednak chce żebym wróciła najpierw może na 50% a później jak będę się czuła na siłach to może na 100 % jak wcześniej ewentualne jak zajdę w ciąże to wtedy wiadomo, że pójdę na chorobowe ,bo praca dość ciężka .
Ja już pomału przygotowuję się do owulki , testy zakupione, termometr naszykowany , jak nic się nie zmieni to powinna być na weekendzie
Nie będę się napalać, za bardzo w tym cyklu ,bo czuję że na 99% się nie uda , wydaje mi się. że moje endometrium jest w dość kiepskim stanie, żeby doszło do przyjęcia komórki jajowej , okres który właśnie się skończył, był bardzo skąpy bardziej bym tu powiedziała o plamieniu ,niż krwawieniu , do tego kolor był w odcieniu brązu, a nie jak zawsze żywo czerwony i czasami wylatywały jeszcze skrzepy ..zdecydowaliśmy, że już w tym cyklu ,nie będziemy się zabezpieczać ,ale też nie będę się za bardzo napalać ,bo tak jak mówię pewnie i tak w tym cyklu będzie kicha ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 19:06
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Czekoladka widziałam Twój wykres - widzę plamienie w 21dc ja też przy 3 ciąży miałam ale w 23dc a w 28dniu cyklu robiłam betę i była 225
trzymam mocno kciuki za Ciebie .
Ale Kochana kciuki sie zawsze przydaja loveczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Dzezabella & marciaa hej kochane testujecie w weekend? super trzymam kciuki .. ja też będę testować z tym że ja nie testem ciążowym a owulacyjnym hehe podejrzewam owulację w weekend ale chyba już zrobię sikańca w czwartek .. jestem ciekawa jak tym razem będą u mnie wyglądać owulki czy późno będą czy wcześnie a może w ogóle nie będzie ..;/
dajcie znać jak tam wam wyszły sikańce ..
ja jutro idę do pracy normalnie katastrofa;/ w sumie nie było mnie jakieś 2-2,5 miesiąca ale jakoś czuję się niezręcznie mam wrażenie że będę jak obca ,niechciana .. no ale cóż szef zdecydował że jednak chce żebym wróciła najpierw może na 50% a później jak będę się czuła na siłach to może na 100 % jak wcześniej ewentualne jak zajdę w ciąże to wtedy wiadomo, że pójdę na chorobowe ,bo praca dość ciężka .
Ja już pomału przygotowuję się do owulki , testy zakupione, termometr naszykowany , jak nic się nie zmieni to powinna być na weekendzie
Nie będę się napalać, za bardzo w tym cyklu ,bo czuję że na 99% się nie uda , wydaje mi się. że moje endometrium jest w dość kiepskim stanie, żeby doszło do przyjęcia komórki jajowej , okres który właśnie się skończył, był bardzo skąpy bardziej bym tu powiedziała o plamieniu ,niż krwawieniu , do tego kolor był w odcieniu brązu, a nie jak zawsze żywo czerwony i czasami wylatywały jeszcze skrzepy ..zdecydowaliśmy, że już w tym cyklu ,nie będziemy się zabezpieczać ,ale też nie będę się za bardzo napalać ,bo tak jak mówię pewnie i tak w tym cyklu będzie kicha ;/
Kochana, bardzo dobre podejscie na luzie mimo to, ze sie nie nastawiacie, nie puszczam kciukow
-
Ja w czwartek wieczorem pójdę na betę, to bedzie 29dc, bo nie wiem czy będę mogła pić
Swoją drogą, czy we wczesnej ciąży też można mieć pms i frustracje level milion?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Ja w czwartek wieczorem pójdę na betę, to bedzie 29dc, bo nie wiem czy będę mogła pić
Swoją drogą, czy we wczesnej ciąży też można mieć pms i frustracje level milion?Lubię_czekoladę, Dzezabella lubią tę wiadomość