Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia 25 wrote:Tak naprawdę to moja druga poważna owulka oczywiscie wymuszana lekami, bo niestety nie mam owulacji w poprzednim cyklu miałam 1 pecherzyk i nic nie bolało po owu, Sądzisz że powinnam się skontaktować z lekarzem? boje się ponieważ te objawy są mi obce, i nie wiem co jest grane
Możesz isc na usg , gin potwierdzi czy owu była.
Może ten ból to właśnie po owulacji31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
pestka1 wrote:32 lata więc dlatego nastawiam się, że wyniki mogą być niezbyt korzystne
Nie przesadzaj. Ja niedługo skończę 31 , przecież to nieduzo
A co do pappa to nie martw sie na zapas. Napewno będzie wszystko dobrzebasialsp lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Witam się Niedzielnie ☺ jeszcze chwilę i idę siknąć na testa .. mogło by już pokazać że zbliża się owu ..☺
A wy jak tam spędzacie czas?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Ja jeszcze w piżamie latam.
Zaraz się ogarne bo do kina jedziemy z dziewczynkami.
Wczoraj kupiłam nowy termometr.
Niby wielkiej różnicy nie ma bo 0,1 st . To jednak te moje temperatury dziwne.
Do końca cyklu mierze starym później sobie wymienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2017, 15:23
czarnulka24 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dziewczyny pomocy! Nastroiliśmy się na rozpoczęcie starań, akurat wypada dobry czas pod koniec przyszłego tygodnia, a wczoraj wieczorem co? Na lewej wardze sromowej wyczułam kuleczkę jak ziarnko grochu, zaczęło puchnąć. Jakieś półtora roku temu pojawiło mi się coś podobnego, ale po kilku dniach samo zniknęło równie szybko się pojawiło. Poczytałam trochę w internetach (nie wiem czy dobrze zrobiłam), i wydaje mi się że to gruczoł Bartholiniego. Jutro dopiero dodzwonię się do ginekologa, ale nie wiem na kiedy uda mi się umówić wizytę. Miała kiedyś któraś z Was do czynienia z czymś takim? Jak na szybko domowymi sposobami zmniejszyć opuchliznę? Niby nie boli, ale czuję że coś tam jest, gorączki też nie mam. Macie na to jakieś domowe sposoby do przeczekania do wizyty? Boję się, ze za chwilę zacznie boleć czy coś, chciałabym temu zawczasu zapobiec. Czytałam że można to usunąć, albo przeciąć ale podejrzewam że to spowoduje przesunięcie starań co najmniej na kolejny cykl. Obawiam się też że taka interwencja może źle wpłynąć na zapłodnienie.. Jakieś porady??styczeń - Martynka - czekamy =*
-
Dziewczyny milej niedzieli ☺ ja juz wróciłam do standardowego życia po krótkim urlopie. Temperatura w ciągu dnia oscyluje w granicy 37, Życki trochę zaczęły boleć Ale zastanawiam się na ile to moje urojenia ☺ @ powinna być w przyszłym tygodniu ale korci żeby zrobić sikańca
Patka26, emidomi lubią tę wiadomość
-
dada1415 wrote:Dziewczyny pomocy! Nastroiliśmy się na rozpoczęcie starań, akurat wypada dobry czas pod koniec przyszłego tygodnia, a wczoraj wieczorem co? Na lewej wardze sromowej wyczułam kuleczkę jak ziarnko grochu, zaczęło puchnąć. Jakieś półtora roku temu pojawiło mi się coś podobnego, ale po kilku dniach samo zniknęło równie szybko się pojawiło. Poczytałam trochę w internetach (nie wiem czy dobrze zrobiłam), i wydaje mi się że to gruczoł Bartholiniego. Jutro dopiero dodzwonię się do ginekologa, ale nie wiem na kiedy uda mi się umówić wizytę. Miała kiedyś któraś z Was do czynienia z czymś takim? Jak na szybko domowymi sposobami zmniejszyć opuchliznę? Niby nie boli, ale czuję że coś tam jest, gorączki też nie mam. Macie na to jakieś domowe sposoby do przeczekania do wizyty? Boję się, ze za chwilę zacznie boleć czy coś, chciałabym temu zawczasu zapobiec. Czytałam że można to usunąć, albo przeciąć ale podejrzewam że to spowoduje przesunięcie starań co najmniej na kolejny cykl. Obawiam się też że taka interwencja może źle wpłynąć na zapłodnienie.. Jakieś porady??
Witaj dada1415 -ja tu nie pomogę bo nie mam pojęcia co to takiego może być i co mogłoby pomóc .. ale może inna z dziewczyn się wypowie , która miała taki lub podobny problem .. mam nadzieję , że to nic poważnego .. Trzymaj się ..
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kochane melduję , że dziś test owulacyjny pozytywny ;)hehe jutro w południe dorwę męża .. i będzie bo dziś nie mam jak bo on na nockę idzie więc zaraz się kładzie ale jutro nie popuszczę
pola89, Patka26, Kasia 25 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czarnulka dzialaj, dzialaj. Ja tez czekam na tesciora i lapie dziada swojego. I tak dzis przy spadku tempki tez bylo
pola89, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Patka26 wrote:Ej dziewczyny pisałam post i wyświetliło się tylko hej dziewczyny, edytowałam go dodałam ponownie a dalej nic nie widać. Czy to tylko u mnie?
Nie uzywaj emotikonow bo urywaja tekst. Buźki trzeba dodawać wpisujac z klawiaturyPatka26 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie krwawienia implantacyjnego. Wiem że bardzo mało dziewczyn go ma i dlatego pytam z te z Was które tego doświadczyły. Otóż dzisiaj powinnam dostać @. Od czwartku a wiec dzis juz 4 dzien mam brunatny śluz przy podcieraniu,. Dodam że nie ma go aż tak dużo bym miała zakładac podpaski. Nigdy w życiu nie miałam takich sytuacji, co najwyzej miałam 1 dzień takiego plamienia a na drugi dzień zawsze rozkrcała się @, natomiast tym razem to juz 4 dzień plamienia i @ wcale nie chce sie rozkręcić. Czy któraś z Was miała podobną sytuacje? a moze to wina torbiela czy jakiejś choroby? czy to krwawienie implantacyjne? błagam pomóźcie bo nie wiem co myslec.35 lat, 2 ciąża
-
Z tego co się orientuje krwawienie implantacyjne ma występować w niewielkiej ilości dosłownie kropelkowej. Ale z opisana sytuacja raczej się nie spotkałam. Tez mi się wydawało ze miałam w tym cyklu te plamienie jednego dnia, termin @ na jutro. Czekam... Magnolia, nie myśl od razu o chorobach.
-
Patka26 już z tego wszystkiego różne rzeczy mi do głowy przychodzą. Ja mam właśnie skąpy brudny śluz przy podcieraniu, nie mam ani brudnych majtek ani tyle śluzu bym musiała zakładac podpaske. Dziwne to bardzo, sama nie wiem co jest grane. Jutro rano podjade do apteki i zatestuje35 lat, 2 ciąża
-
Wszystko co dzieje się w głowie na pewno nie pomaga racjonalnie myśleć. Ja od dni płodnych mam już wszystkie objawy i urojenia ciążowe. Te plamienia były, bóle piersi, cera mi się zmienia gdzie nigdy przy okresie tego nie mam. Test zrobiłam 3 dni temu niestety był negatywny. Ale jeszcze jakas minimalna nadzieje mamy. Zobaczymy jutro czy będzie @. Spokojnej nocy Lejdis