Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześ dziewczyny
Chciała bym dołączć do starających się i pogratulować tym które już mają swoje maleństwo.
W marcu bedzie nasze 3 podejście, staramy się z mężem po przebytym przeze mnie zabiegu usunięcia przegrody w macicy więc boję się że będzie ciężko lekarz powiedział, że miże być problem z zagnieżdżenie zarodka.
Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji, to proszę podzielić się swoimi doświadczeniami..Małgosia J -
Buszmeneczka wrote:hey dziewczyny jestem tu świeżutka takze proszę o cierpliowsc zanim sie tu z wszystkim zapoznam. Pytanie z mojej strony tylko (na pewno padla tu juz odpowiedź, ale nie mogę znalezc konkretnej). Czy przy znacznym skoku temp. w dniu pomiaru zaprzestać dalsze zażywanie wiesiołka? Czy samo mierzenie temp. i obserwacja śluzu wystarczy, czy testy owu tez wypadałoby kupic i jak to jest z robieniem testów jezeli temp nam podskoczyla? Czy robic je pare dni wczesniej juz? Sorry za tyle pytań na raz, ale kto pyta nie błądzi Pozdrowionka i za wszelkie info dzięki z góry!
Ja wiesiołka biorę od 1dc do około 10dc lub pozytywnego testu owu ..Buszmeneczka lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
stokrotka666 wrote:Dziewczyny zafasolkowane czy któraś z was miała ból brzucha zaraz po owulacji? Ja w 18 dc miałam taki b. mocny skurcz jak na @ aż mi się gorąco zrobiło. Jakbym miała dostać za chwile @. Teraz jestem w 28 dc i tez mnie troszkę boli ale mniej. Od tamtego dnia dopiero dzisiaj trochę mocniej mnie zabolało ale też bez przesady. Nie wiem co to mogło byc
Witaj stokrotka ☺ u mnie ból brzucha jak na @ wystąpił około 4 dni przed przewidywanym terminem @ i bolało do kilku dni po ...
Był to taki ból że byłam pewna że @się zjawi a okazała się ciąża. .
Powodzenia trzymam kciuki. . Kiedy testujesz? Daj znać27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czesc nowe dziewczyny
Ja wiesiołka nie piłam to nic nie pomogę, boli specjalnych tez nie miałam tylko pobolewanie jajnika, ale na kilka dni przed spodziewana @ powiększyły mi sie piersi i juz czułam, ze to jedt TO powodzenia wszystkim starającym sie -
ja dzis na 13.10 ide do gina by zorientowac sie czy pekl pecherzyk ale mysle ze tak po 2 usg czyli w piatek tak mnie lewy jajnik bolal ze szok wlasnie w nim byl ten pecherzyk wiekszy 22mm mam nadzieje ze dzis uslysze dobre wiesci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 08:21
Coco55, pola89 lubią tę wiadomość
Aniulka83 -
Hej dziewczyny. A ja chyba przegapiłam owulke:( ovu pokazywalo mi na 16 dc i tak mniej więcej zawsze miałam, a nawet później...od dwóch dni testy ovu maja druga kreskę ale bardzo jasna...w zasadzie ten weekend miałam troche rozjechany bo pilam troszkę alkoholu i miałam imprezę w piatek do 4 w nocy....wydaje mi się ze program za wczasy mi wyznaczyl owulke bo ja nigdy nie miałam cyklów 26 dniowych...no nic zobaczymy jaki dzis będzie test i jak będą wyglądać temp...
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Witaj stokrotka ☺ u mnie ból brzucha jak na @ wystąpił około 4 dni przed przewidywanym terminem @ i bolało do kilku dni po ...
Był to taki ból że byłam pewna że @się zjawi a okazała się ciąża. .
Powodzenia trzymam kciuki. . Kiedy testujesz? Daj znać -
hej dziewczyny widzę , ze żadna z Was nie jest w stanie mi pomóc z tym plamieniem. Otóż dzisiaj sytuacja przedstawia się tak, że rano wstałam i przy załatwianiu się i podcieraniu na papierze było dużo suchego czarnego skrzepu krwi. Przeraziło mnie to dosłownie, bo od czwartku mam brudny śluz ciemno brązowy, ale tak skąpy ze nie musze zakładac podpasek. Dzis mam pobolewania w jajnikach. Nie wiem co się dzieje, zaczynam się ostro martwic, bo zrobiłam test super czuły i wyszedł negatyw wiec w ciązy nie jestem. Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja i nie wiem co robić. Boje się, że to cos poważnego typu jakieś polipy, nowotwory itd. Blagam pomóżcie co mam robić35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczyny widzę , ze żadna z Was nie jest w stanie mi pomóc z tym plamieniem. Otóż dzisiaj sytuacja przedstawia się tak, że rano wstałam i przy załatwianiu się i podcieraniu na papierze było dużo suchego czarnego skrzepu krwi. Przeraziło mnie to dosłownie, bo od czwartku mam brudny śluz ciemno brązowy, ale tak skąpy ze nie musze zakładac podpasek. Dzis mam pobolewania w jajnikach. Nie wiem co się dzieje, zaczynam się ostro martwic, bo zrobiłam test super czuły i wyszedł negatyw wiec w ciązy nie jestem. Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja i nie wiem co robić. Boje się, że to cos poważnego typu jakieś polipy, nowotwory itd. Blagam pomóżcie co mam robić
-
magnolia82222 wrote:hej dziewczyny widzę , ze żadna z Was nie jest w stanie mi pomóc z tym plamieniem. Otóż dzisiaj sytuacja przedstawia się tak, że rano wstałam i przy załatwianiu się i podcieraniu na papierze było dużo suchego czarnego skrzepu krwi. Przeraziło mnie to dosłownie, bo od czwartku mam brudny śluz ciemno brązowy, ale tak skąpy ze nie musze zakładac podpasek. Dzis mam pobolewania w jajnikach. Nie wiem co się dzieje, zaczynam się ostro martwic, bo zrobiłam test super czuły i wyszedł negatyw wiec w ciązy nie jestem. Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja i nie wiem co robić. Boje się, że to cos poważnego typu jakieś polipy, nowotwory itd. Blagam pomóżcie co mam robić
-
termin @ miałam na wczoraj a od czwartku dzis 5 dzien te plamienia. Dziś taki suchy śluz, jakby krew we mnie zasychała w środku. Przerażenie mnie ogarnęło jak to zobaczyłam. Czytałam na innych forach ze to spadek progesteronu moze byc. Juz sama nie wiem czy przeczekac troche jeszcze czy iść dzisiaj do lekarza.35 lat, 2 ciąża
-
magnolia82222 wrote:termin @ miałam na wczoraj a od czwartku dzis 5 dzien te plamienia. Dziś taki suchy śluz, jakby krew we mnie zasychała w środku. Przerażenie mnie ogarnęło jak to zobaczyłam. Czytałam na innych forach ze to spadek progesteronu moze byc. Juz sama nie wiem czy przeczekac troche jeszcze czy iść dzisiaj do lekarza.
-
Magnolia ja kiedys mialam cos takiego ale jako moze 18-19 latka. Lekarz mowil ze czasem tak jest ze organizm sie oczyszcza. U mnie to trwalo tydzien, a pozniej normalna miesiaczka. Po niej mialam usg ale wszystko bylo w normie:)
magnolia82222 wrote:hej dziewczyny widzę , ze żadna z Was nie jest w stanie mi pomóc z tym plamieniem. Otóż dzisiaj sytuacja przedstawia się tak, że rano wstałam i przy załatwianiu się i podcieraniu na papierze było dużo suchego czarnego skrzepu krwi. Przeraziło mnie to dosłownie, bo od czwartku mam brudny śluz ciemno brązowy, ale tak skąpy ze nie musze zakładac podpasek. Dzis mam pobolewania w jajnikach. Nie wiem co się dzieje, zaczynam się ostro martwic, bo zrobiłam test super czuły i wyszedł negatyw wiec w ciązy nie jestem. Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja i nie wiem co robić. Boje się, że to cos poważnego typu jakieś polipy, nowotwory itd. Blagam pomóżcie co mam robić27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
stokrotka666 wrote:Czarnulka a jakieś inne objawy miałaś?
W pierwszej miałam bóle piersi przed spodziewana @ .. w 2 ostatnich na to uwagi nie sprawdzalam bo mi się tak po kiełbasiło że nieraz przez cały cykl mnie piersi bolą. .czasami mnie zemdlilo jak coś zjadłam .. i byłam mega zmęczona. .
A może ci chodzi o objawy juz po pozytywnym tescie ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity