Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczaki cisza ru na forum albo smuteczek, chciałabym Was jakoś pocieszyć dziewczyny ale chyba ja jestem najmniej odpowiednia osoba, bo tak naprawdę ten wie co czujecie, kto sam znalazł sie w takiej sytuacji. Tym niemniej kibicuje Wam mocno i zaciskam palce za piekne jajeczka i ruchliwe żołnierzyki.
Ja dzis byłam na wizycie, wszystko jest dobrze, wciąż rośniemy. Przesyłam moc pozytywnej energiimysia09 lubi tę wiadomość
-
Jestem!!! I proszę o interpretację. Mam 10 dc szyjka nisko, twarda, otwarta i śluz chyba zaczyna mi się zmieniać na płodny pomału czy tak ma być, wszystko oki czy coś na opak jak zwykle?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Gosiczek wrote:Jestem!!! I proszę o interpretację. Mam 10 dc szyjka nisko, twarda, otwarta i śluz chyba zaczyna mi się zmieniać na płodny pomału czy tak ma być, wszystko oki czy coś na opak jak zwykle?
Gdy zaczynają się dni płodne:
- miękka
- otwarta
- ułożona wyżej
Gdy zaczyna sie owulacja:
- mięka
- otwarta
- ulozona wysoko -
Gosiczek wrote:Jestem!!! I proszę o interpretację. Mam 10 dc szyjka nisko, twarda, otwarta i śluz chyba zaczyna mi się zmieniać na płodny pomału czy tak ma być, wszystko oki czy coś na opak jak zwykle?
uuuu..co do szyjki też się nie znam ;/ sama więc nie mierzę ..
a temp mierzysz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 17:18
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Kasia 25 wrote:Dziewczyny a Wasi mężowie jakie witaminy stosują? chodzi o poprawe jakości plemników.
-
Przepraszam Was dziewczyny. Duzo pracy mam , kupę rzeczy do ogarnięcia. Juz sama nie wiem w co rece wlozyc...
Czytam was w między czasie ale nie mialam kiedy napisać ASZAM
czarnulka24, mysia09 lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Bylam z moimi kotkami dzisiaj u weta bo mialy uwowiona sterylizacje.
Okazało się ze obie w ciazy :
Starsza piecioraczki
Mlodsza siedmioraczki.
Mamy teraz w domu koci szpital. Za przeproszeniem rzygaja na potęgę po narkozie.
Boze jakie te kocice moje plodne. 3 razy do roku sie kocily , po 9 po 7 kociakow w miocie. A człowiek na głowie staje, seksuje i seksuje i nic...
A tu pyk i juz.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 21:42
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
U mnie @ dzień trzeci.
Niedługo znowu się zacznie :temperatury,sluzy i szyjki...
Chyba luzuje trochę w tym cyklu bo zmęczona tym wszystkim jestem31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
mysia09 wrote:Mojemu lekarz przepisał Fertilman...ale bierze dopiero dwa tygodnie....jak zrobimy badania to napisze czy cos się zmieniło...
Dobry wybór fertilmann jets b.dobrym suplementem , najlepszy jest w wersji fertilmann PLUS to jest o wiele bardziej wzbogacona wersja bierze się go po 4 tabletki dziennie przy złej jakości nasienia a przy umiarkowanj można brać tylko 2 wtedy opakowanie wystarcza na 2 miesiące , koszt trochę drogi bo 170 zł27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity