Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Dziewczyny czuje że nadchodzi @ i czuje że zjawi się szybciej pewnie koło weekendu. .
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
palusia171 wrote:A ja chyba po owulce. ;/ Test dzisiaj jest jaśniejszy niż wczoraj, a temp. taka dziwna. Wczorajszy troszkę ciemniejszy, ale i tak to nie było to. Za to czułam wieczorkiem jajniki. nie odpuszczam!
Jak będzie ok to testuje około 24.03 !palusia171 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy dzisiejszą temp brać pod uwagę bo: wczoraj poszłam wcześniej spać bo miałam w nocy do pracy i obudziłam się coś przed 21 spałam z 4 h no i zmierzyłam temp z ciekawości było 36,9 no ale jej nie biorę pod uwagę bo nie mierzę o tej godzi temp normalnie mierzę zawsze o 6 ale miałam do pracy na 03.00 w nocy więc wstawałam o 2 i zmierzyłam przy czym od tej 21 nie mogłam w ogóle spać tylko się przewracałam no a temp wyszła 36,4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 12:00
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny nie wiem czy dzisiejszą temp brać pod uwagę bo: wczoraj poszłam wcześniej spać bo miałam w nocy do pracy i obudziłam się coś przed 21 spałam z 4 h no i zmierzyłam temp z ciekawości było 36,9 no ale jej nie biorę pod uwagę bo nie mierzę o tej godzi temp normalnie mierzę zawsze o 6 ale miałam do pracy na 03.00 w nocy więc wstawałam o 2 i zmierzyłam przy czym od tej 21 nie mogłam w ogóle spać tylko się przewracałam no a temp wyszła 36,4
Spadlo mi TSH z 6,04 na 4,26
po 10 dniach brania podwyższonej dawki
Za malo trochę podnioslam, moglam brać 50 mg ( brałam 37,5 )
Jutro ide do endo to niech on juz sam zadecyduje31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Spadlo mi TSH z 6,04 na 4,26
Jutro ide do endo to niech on juz sam zadecyduje
To i tak jest dobry wynik. Samemu bezpiecznie jest tylko minimalnie podnosić dawkę, a co do reszty - decyduje endo. (A i co do samowolki przy euthyroksie to wiesz... różne są opinie. Ja jestem zwolenniczką minimalnym zmian na własną rękę i konsultacji z endo. Lepiej podnieść minimalnie, niż za dużo. I lepiej tak, niż nie zrobić nic.)emidomi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, najpierw bolał mnie brzuch mega okresowo...teraz pojawił sie śluz płodny...chce mi się spać i wszystko mnie boli..i mega mi gorąco bo chwile pochodziłam z pomieszczenia do pomieszczenia bo projekt wydawałam....masakara! Faza urojeń!
-
19Biedroneczka91 wrote:Miedzy 1 a 4 w nocy czlowiek ma najniższa temp ciala.... Ja bym ja zignorowala... W ogole jak wstajesz o tak dziwnej porze to lepiej nie mierzyc co bys sie nie denerwowala:* dzis tez masz nocke?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
mysia09 wrote:Dziewczyny, najpierw bolał mnie brzuch mega okresowo...teraz pojawił sie śluz płodny...chce mi się spać i wszystko mnie boli..i mega mi gorąco bo chwile pochodziłam z pomieszczenia do pomieszczenia bo projekt wydawałam....masakara! Faza urojeń!27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
emidomi wrote:Spadlo mi TSH z 6,04 na 4,26
Jutro ide do endo to niech on juz sam zadecyduje
Emidomi daj znać po wizycie co powiedział endo. . Tsh ładnie spadłoemidomi lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Emidomi daj znać po wizycie co powiedział endo. . Tsh ładnie spadło
Jutro ide na 16, ale pewnie jak zawsze będzie opóźnienie. Oczywiście zaraz napiszę co mi powiedziałmysia09, czarnulka24 lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
LILITH.P wrote:To i tak jest dobry wynik. Samemu bezpiecznie jest tylko minimalnie podnosić dawkę, a co do reszty - decyduje endo. (A i co do samowolki przy euthyroksie to wiesz... różne są opinie. Ja jestem zwolenniczką minimalnym zmian na własną rękę i konsultacji z endo. Lepiej podnieść minimalnie, niż za dużo. I lepiej tak, niż nie zrobić nic.)
FT4 też robiłam .
Minimalnie się podniosło- z ok.6% na 14,5 %31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
czarnulka24 wrote:Mysia u mnie też dziś cały dzień dokucza ból brzucha jak na @ do tego z godzinę temu złapał mnie mega ból lewego jajnika aż wzięłam nospe i się położyłam na chwile .. Mysia u ciebie temperatura bardzo ładna ☺ Mysia może to objawy ciąży
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto może i ja dołączę hej dziewczyny, Jestem Aga, staramy się z mężem już 19 cykl i dalej nic. u mnie badania w normie, mąż ma natomiast za mało plemników. Cały czas suplementujemy i już po 3 miesiącach jest poprawa z 5 na 10 milionów ale szanse ponoc cały czas małe. Na karku czuję oddech 30stki a zawsze zarzekałam się że do tego czasu juz napewno będę miała 1 dziecko. tymczasem nic. każdy kolejny cykl a raczej jego zakonczenie przynosi rozczarowanie. Ten cykl po raz pierwszy będzie inny bo z IUI i szczerze mówiąc bardzo liczę na powodzenie pozdrawiam Was serdecznie i wszystkiego co najlepsze w naszym dniu
palusia171 lubi tę wiadomość