Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:a ile nie siusiałaś ?bo ja wczoraj chyba z 6 -7h .. to jest b.ważne jak minęło za mało i piłaś dużo to też takiej wczesnej nie wykryje . Naj lepiej za testuj rano
-
mysia09 wrote:A chyba z 1,5-2 godzin i ogólnie dużo piłam....ale poprostu musiałam sikanac:p hehehe to jak Czekoladka na " wszystko" sikała to ja poczułam taka potrzebę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 21:07
mysia09 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Kochana 2 h to za mało żeby co kolwiek wyszło no chyba że ciąża jest starsza ale w naszym przypadku to min z 6h musiałbyś nie siknąć .. tak bym chciała żebyś zafasolkowała. . Trzymam b.mocno kciuki
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Znowu będziecie na mnie krzyczeć, że zniknęłam... Trudno, wróciłam.
Masakra w robocie, ostatnie dwa tygodnie chodziłam jak zombie praca-dom/sen-praca. Chłop wziął sobie na głowę sprzątanie i gotowanie, więc tyle dobrego. Ale zaczynam chyba wracać do żywych
Czarnulka, kochana, gratuluję już nieśmiało :* -
4.03 z rana uprawiałam seks z finałem w środku, tego samego dnia wieczorem dostalam okres (3dni wczesniej). Trwał standardowo 5 dni miejscami obfity i bolesny.
Moje ostatnie cykle to 29 30 28 29 26 dni. Dzień po skończonym okresie na wkladce była brązowo różowa plama i pobolewało mnie podbrzusze.
Jakie szanse są na ciążę? -
Dzezabella wrote:Znowu będziecie na mnie krzyczeć, że zniknęłam... Trudno, wróciłam.
Masakra w robocie, ostatnie dwa tygodnie chodziłam jak zombie praca-dom/sen-praca. Chłop wziął sobie na głowę sprzątanie i gotowanie, więc tyle dobrego. Ale zaczynam chyba wracać do żywych
Czarnulka, kochana, gratuluję już nieśmiało :*
My wszystko rozumiemy
Dobrze że znów jesteś31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Auricomka wrote:cześć dziewczyny moggę dołączyc do wątku? mam dzień marudy i lekkiej załąmki więc przyda mi sie towarzystwo innych staraczek.
Witamy
Napisz coś o sobie31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Tynna wrote:4.03 z rana uprawiałam seks z finałem w środku, tego samego dnia wieczorem dostalam okres (3dni wczesniej). Trwał standardowo 5 dni miejscami obfity i bolesny.
Moje ostatnie cykle to 29 30 28 29 26 dni. Dzień po skończonym okresie na wkladce była brązowo różowa plama i pobolewało mnie podbrzusze.
Jakie szanse są na ciążę?
Może to co napiszę ci się nie spodoba ale nie sądzę żebyś była w ciąży. Krwawienie byko obfite i trwalo tyle co @ także nie sądzę żeby to bylo tzw krwawienie w dniu miesiaczki występujace u niektórych kobiet w ciazy.
Ta różowa plama to raczej pozostalosci po okresie.
Długość cyklu moze sie wahac . Takie wahania jakie ty masz nie sa żadnym odstepstwem od normy. Twoje cykle sa bardzo regularne.
Dlaczego myślisz że to ciąża ?
Owulacje powinnas miec miedzy 13 a 15 dc wg długości twoich cyklow. Sprawdzalas kiedyś kiedy występuje u Ciebie owulacja ?
Jesli jednak chcesz miec potwierdzenie czy jesteś w ciazy zrob za jakis tydzień badanie betaHcg
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
mysia09 wrote:A chyba z 1,5-2 godzin i ogólnie dużo piłam....ale poprostu musiałam sikanac:p hehehe to jak Czekoladka na " wszystko" sikała to ja poczułam taka potrzebę
Nastepna w gorącej wodzie kąpana
Spokojnie z tymi testami mala , jak jesteś w ciąży to jestes za wczesne testowanie tylko niepotrzebnie Cie denerwuje.
Trzymam za Ciebie kciuki tak jak wczoraj za Czarnulke31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
A ja jutro kupię sobie testy owu i też będę sikać, a co! 14 dc w sam raz, owu zawsze miałam 16/17dc, więc zobaczymy co się zmieni
Pamiętacie, jak wspominałam (kilka miesięcy temu... ) że koleżanka ode mnie z pracy jest w ciąży? Urodziła miesiąc przed terminem, potem mała była ponad miesiąc w szpitalu bo nie mogła dobić do 2kg (urodziła się 1450g) i byłam w końcu je odwiedzić razem z moim... Jak mój Michał zobaczył, że ciocia Iza dostała młodą do karmienia, to sam stwierdził, że zbyt ładnie wyglądałam z dzieckiem (dziecko- to kurczak maleńki, waży 2200g) i nie popuści mi co drugi dzień...Póki co dotrzymuje słowapola89, mysia09 lubią tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Dziękuję Ci Kochana;*A Ty jak się czujesz? Powiedzialas już mężowi / partnerowi?
Na razie czuje się dobrze ale to jeszcze bardzo wcześnie ..mysia09 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Tynna wrote:4.03 z rana uprawiałam seks z finałem w środku, tego samego dnia wieczorem dostalam okres (3dni wczesniej). Trwał standardowo 5 dni miejscami obfity i bolesny.
Jakie szanse są na ciążę?
07.06.2019 synek
Dzezabella wrote:A ja jutro kupię sobie testy owu i też będę sikać, a co! 14 dc w sam raz, owu zawsze miałam 16/17dc, więc zobaczymy co się zmieni
Pamiętacie, jak wspominałam (kilka miesięcy temu... ) że koleżanka ode mnie z pracy jest w ciąży? Urodziła miesiąc przed terminem, potem mała była ponad miesiąc w szpitalu bo nie mogła dobić do 2kg (urodziła się 1450g) i byłam w końcu je odwiedzić razem z moim... Jak mój Michał zobaczył, że ciocia Iza dostała młodą do karmienia, to sam stwierdził, że zbyt ładnie wyglądałam z dzieckiem (dziecko- to kurczak maleńki, waży 2200g) i nie popuści mi co drugi dzień...Póki co dotrzymuje słowaDzezabella lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity