Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Mysia Jesteś kochana :*
Jak się czujesz?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Powiem Ci czekoladko ze dobrze:) wczorajsza wizyta mnie uspokoiła:) Tak to pozatym jestem bardzo senna...mdłości jako tako nie mam...choć jak juz mam to popołudniami po pracy....mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze. Ginekolog mi zlecił całą listę badań,które muszę zrobić, a dzis do apteki musze śmigać po acard, magnez i luteinę dopochwową i doustną...troche przeraza mnie ta ilość tabletek ale nic musze mu zaufać
To super Teraz tylko cieszyć się ciążą
To prawda.. musimy komuś zaufać :*mysia09 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochana, może po %%% sobie pogadacie od serca z szefową
Coco i jej komputer To jest niezłe Full wypas normalnie
Ja to mam 2,5 strony nomalnie monologu rozpisanego wiec wiesz
Poza tym będą 2 postronne osoby
No mój komputer jedno, a mój organizm to drugie. zerknijcie na mój wykres. Wprawdzie ten jeden duży skok bodajze w pon to po weekendowej imprezce
Ale komputer pokazywał owulacje na srodę tydzien temu.
pojebne to wszystko, tym razem jednak nie obsikuję wszystkiego, choć powinnam miec niby dziisaj 7 DPO
Strasznie się cieszę, że wielu z nas się już udało, za Wszystkie mocno trzymam kciuki !!!Lubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
-
Coco55 wrote:Czekoladka
Ja to mam 2,5 strony nomalnie monologu rozpisanego wiec wiesz
Poza tym będą 2 postronne osoby
No mój komputer jedno, a mój organizm to drugie. zerknijcie na mój wykres. Wprawdzie ten jeden duży skok bodajze w pon to po weekendowej imprezce
Ale komputer pokazywał owulacje na srodę tydzien temu.
pojebne to wszystko, tym razem jednak nie obsikuję wszystkiego, choć powinnam miec niby dziisaj 7 DPO
Strasznie się cieszę, że wielu z nas się już udało, za Wszystkie mocno trzymam kciuki !!!
A nie miałaś owu właśnie 15 dc? Przecież test potwierdza a z temperaturą to różnie
Nie obsikuj to dnia @! Zakazuję -
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Nowy cykl, nowe szanse!
Przyszła szkarłatna zołza!
No to powodzenia!!!! :*Czikosz lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Nowy cykl, nowe szanse!
Przyszła szkarłatna zołza!
Przykro mi. Oby następny był szczęśliwyCzikosz lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lubię_czekoladę wrote:O to się ostro przygotowujesz do tej rozmowy! To będzie się działo Będę trzymać kciuki aby przebiegła tak, jak tego oczekujesz
A nie miałaś owu właśnie 15 dc? Przecież test potwierdza a z temperaturą to różnie
Nie obsikuj to dnia @! Zakazuję
zawsze miałam koło 19
Ja to nie sikam na testy owulacyjne, jako test przyjełam KOMPUTER ta daaam
Małpa powinna być chyba kolo 2.04 - zobaczymy
A do rozmowy no jasne, bo wolę oczyscic atmosferę, po prostu mam za duzo pracy -
Gosiczek wrote:Dzis 27, a ogólnie mam nieregularne. Ostatnio 34-35 dni
Ja w 27 dc to juz się @ spodziewam.
Kiedy masz owu ? Pewnie pozno ?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dziewczyny, a ja mam pytanie...
W tym cyklu prawie w ogóle nie miałam śluzu, a płodnego to wcale. Przez kilka dni był jedynie trochę wodnisty (10-13dc) i dwa dni temu taki galaretowaty. Od 14-17dc trochę klulo mnie w jajnikach, a poza tym cały cykl nie mam kompletnie żadnych objawów... dziś mam 27dc, @ powinna być 31-32dc, a owu zwykle była 16/17dc. Czy przez ten brak objawów można wnioskować, ze cykl jest bezowulacyjny? -
Dzezabella wrote:Dziewczyny, a ja mam pytanie...
W tym cyklu prawie w ogóle nie miałam śluzu, a płodnego to wcale. Przez kilka dni był jedynie trochę wodnisty (10-13dc) i dwa dni temu taki galaretowaty. Od 14-17dc trochę klulo mnie w jajnikach, a poza tym cały cykl nie mam kompletnie żadnych objawów... dziś mam 27dc, @ powinna być 31-32dc, a owu zwykle była 16/17dc. Czy przez ten brak objawów można wnioskować, ze cykl jest bezowulacyjny?
Ja mam zawsze tylko wodnisty. Czasem trafi się bardziej rozciagliwy ale nie jest on taki typowo rozciagliwy. Śluz widnisty tez jest sluzem plodnym31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dzezabella wrote:Dziewczyny, a ja mam pytanie...
W tym cyklu prawie w ogóle nie miałam śluzu, a płodnego to wcale. Przez kilka dni był jedynie trochę wodnisty (10-13dc) i dwa dni temu taki galaretowaty. Od 14-17dc trochę klulo mnie w jajnikach, a poza tym cały cykl nie mam kompletnie żadnych objawów... dziś mam 27dc, @ powinna być 31-32dc, a owu zwykle była 16/17dc. Czy przez ten brak objawów można wnioskować, ze cykl jest bezowulacyjny?
Ja w szczęśliwym cyklu nie widziałam u siebie tego wyczekiwanego śluzu płodnego. Możliwe że nie zawsze on się pokazuje, ale jest w środku
Czasem lepiej nie skupiać się każdego dnia na swoich objawach, niestety od tego myślenia organizm lubi płatać figle.
Dzień Dobry
Miłego Dnia!emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość