Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Oooo.. nie ja mam tylko bordowa tabletkę .. żadnych innych .. a na pewno u ciebie pisze omega med optima Start ? Bo tam też są zwykle omega med optima dla ciazy i tez są na 2 i 3 trymestr
Kurde Pani w aptece tez nie zapytała, a ja nie wiedziałam ze jest ich aż tyle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 14:15
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Hehe forte jest na ostatni trymestr ☺ najwyżej te zużyjesz w późniejszym okresie a kupisz nowe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd47b5137f4f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 14:43
mysia09 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Heja! A ja tak chodziłam przeziębiona i chodziłam az w koncu wychodziłam antybiotyk Lekarka powiedziała ze zamiast kozaczyc i udawać twardziela, trzeba było od razu wziąć zwolnienie i wyleżeć choróbsko, pewnie rozeszloby sie po kościach. A teraz gardło mnie tak boli, ze ledwo przełykam, nos zatkany i ogolnie niefajnie a wczoraj z dzieciakami topiliśmy Marzannę, dzis twardo pojechałam na wycieczke no i mam za swoje. To tyle w kwestii zalenia sie, teraz mam tydzien leżakowania.
Czikosz przykro mi z powodu czerwonej zołzy, miałam nadzieje, ze jednak bedzie groszek.
Mysia, Czarnulka jak trzeba to bierzcie co lekarz zalecił. Ja na poczatku brałam tylko kwas foliowy, potem witaminy dla ciężarówek. Teraz raz na jakiś czas zapodam sobie magnez jak sie za duzo nalaze i czuje sie zmęczona.
Czekoladka zycze owocnej inseminacji czekamy na Twego kropka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 18:25
-
pestka1 wrote:A no i helloooo wczoraj zaczal sie 18 tydzien i 5 miesiąc czaicie to?
A i jeszcze cos wczoraj w hm były dostępne kody rabatowe i kupiłam kilka pierwszych ubranek ostatecznie miałam rabat -45%Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
pestka1 wrote:Heja! A ja tak chodziłam przeziębiona i chodziłam az w koncu wychodziłam antybiotyk Lekarka powiedziała ze zamiast kozaczyc i udawać twardziela, trzeba było od razu wziąć zwolnienie i wyleżeć choróbsko, pewnie rozeszloby sie po kościach. A teraz gardło mnie tak boli, ze ledwo przełykam, nos zatkany i ogolnie niefajnie a wczoraj z dzieciakami topiliśmy Marzannę, dzis twardo pojechałam na wycieczke no i mam za swoje. To tyle w kwestii zalenia sie, teraz mam tydzien leżakowania.
Czikosz przykro mi z powodu czerwonej zołzy, miałam nadzieje, ze jednak bedzie groszek.
Mysia, Czarnulka jak trzeba to bierzcie co lekarz zalecił. Ja na poczatku brałam tylko kwas foliowy, potem witaminy dla ciężarówek. Teraz raz na jakiś czas zapodam sobie magnez jak sie za duzo nalaze i czuje sie zmęczona.
Czekoladka zycze owocnej inseminacji czekamy na Twego kropka.
Pestka kurczę współczuję choróbstwa. Oby jak naj szybciej przeszło. Wracaj do zdrowia.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Gosiczek wrote:Czarnulka a co u ciebie?
Hej Gosiczek. U mnie na razie ok. Stresuje się poniedziałkowym usg. Tak bym bardzo chciała, żeby było dobrze.
A co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 21:38
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Gosiczek wrote:Emidomi pozwoliłam sobie zerknąć na twój wykres. Piękny!!! Już 7 dni po ovu. Testujesz czy czekasz?
Czekam raczej. 7 dpo to za szybko.Może 12 dpo ?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Dzień Dobry Kobietki
Pestko szybkiego powrotu do zdrowia! Pod kołderkę i wypoczywaj
Czarnulko doskonale Cie rozumiem, to uczucie będzie przed każdą wizytą, uspokajałam się jak już zobaczyłam na monitorze coraz większe groszki Będzie wszystko dobrze, zobaczysz
Emidomi jeszcze nie poganiamy, za wcześnie. Trzymam kciuki!
Mnnie katarzysko już prawie całkiem przeszło. Tak się broniłam przed tym płukaniem zatok, ale jak zobaczyłam że to jedna z niewielu rzeczy jakie mogę robić w ciąży to jasne, że się dla nich odważyłam i szczerze polecam! To nic strasznego, a nawet raz na jakiś czas oczyszczenie zatok jest zdrowe
Dziś wkońcu pójdziemy na spacer
Miłego Dnia!czarnulka24, emidomi, mysia09 lubią tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:Hej Gosiczek. U mnie na razie ok. Stresuje się poniedziałkowym usg. Tak bym bardzo chciała, żeby było dobrze.
A co u Ciebie?
U mnie 29dc, każdy dzień się ciągnie. Testuje 1 kwietniaemidomi, czarnulka24, mysia09 lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Gosiczek wrote:Jeju zazdroszcze cierpliwości:-) ja to już z nogi na noge przystępuje. Specjalnie w domu testów nie trzymam
Ja mam ale czułość 25. Dlatego nie świruję
Dzisiaj mi temperatura znowu się podniosła,ale strasznie mnie głowa boli i boję się,że to tylko zwiastun choroby a nie ciąży
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne