Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:U mnie chyba jednak nici z testowania we środę, wczoraj popłakałam się, bo przegrałam z Moim w monopoly
Ja w drugiej ciąży miałam takie nerwy, że męża za drzwi wyrzuciłam bo mi coli nie kupił. Wtedy się domyśliłam, że coś jest nie tak, zrobiłam test i okazało się, że ciąża więc trzymam kciukiStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Gosiczek wrote:U mnie 29dc, każdy dzień się ciągnie. Testuje 1 kwietnia27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Gosiczek wrote:Ja w drugiej ciąży miałam takie nerwy, że męża za drzwi wyrzuciłam bo mi coli nie kupił. Wtedy się domyśliłam, że coś jest nie tak, zrobiłam test i okazało się, że ciąża więc trzymam kciuki
Haha, też dobre
Mnie niestety taka płaczliwość bierze zawsze przed okresem... No ale do środy jeszcze parę dni -
emidomi wrote:Ja mam ale czułość 25. Dlatego nie świruję
Dzisiaj mi temperatura znowu się podniosła,ale strasznie mnie głowa boli i boję się,że to tylko zwiastun choroby a nie ciążymysia09 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzezabella wrote:Haha, też dobre
Mnie niestety taka płaczliwość bierze zawsze przed okresem... No ale do środy jeszcze parę dniWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 10:45
Dzezabella, Yoselyn82, mysia09 lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Ja przed pozytywnym testem płakałam 2x hehe i sobie myślałam będzie @ ale zamiast niej były II krechy może i u ciebie wróży coś dobrego
Oby w końcu!czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Gosiczek wrote:Emidomi, a jak temperatura mierzona pod pachą, też wyższa? Ktoś z twojego otoczenia jest chory lub przeziębiony? Łyknij apap i obserwuj
Jakos nie pomyslalam żeby sprawdzić pod pachą.
U mnie wszyscy zdrowi. Nie wiem czy to chorobsko ale walczę z opryszczka i potwornym bólem głowy. Jeszcze mi od rana nie przeszlo cos. Po apapie bylo lepiej ale teraz znowu mnie boli. Nie będę przeciez brala co chwilę apapu31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Yoselyn82 wrote:Staramy sie o maluszka juz kilka lat, mam za soba duzo porazek, niepowodzen, strat, ale walcze dalej...nie poddaje sie.. chociaz trudno mi uwierzyc ze sie w koncu uda i zaswieci dla mnie sloneczko..
Staram sie myslec pozytywnie, moj jest wiekszym optymista ode mnie, ale wiem ze mnie wspiera i przezywa tez ze tak sie dzieje ...
Powodzenia kochana w końcu kazda z nas sue doczeka wymarzonego dzieckaYoselyn82 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dzezabella wrote:Haha, też dobre
Mnie niestety taka płaczliwość bierze zawsze przed okresem... No ale do środy jeszcze parę dni
Ale z was nerwusy ja becze adekwatnie do sytuacji. Jakoś nie wiazalam tego z dniem cyklu.
Chociaż wkurwa tez mam czasami przed okresem. Potrafię opierniczyc meza ze robi glupia mine przy np. Ogladaniu telewizji i rozdmuchac sytuację tak ze wybucha sprzeczka.Dzezabella, elmo88 lubią tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
emidomi wrote:Ale z was nerwusy ja becze adekwatnie do sytuacji. Jakoś nie wiazalam tego z dniem cyklu.
Chociaż wkurwa tez mam czasami przed okresem. Potrafię opierniczyc meza ze robi glupia mine przy np. Ogladaniu telewizji i rozdmuchac sytuację tak ze wybucha sprzeczka.
Najlepszym było, jak parę dni temu wróciłam z nocki, usiadłam w domu na kibelku z telefonem i zobaczyłam nową reklamę Allegro "Bal" - siedziałam i ryczałam na kiblu, ze spuszczonymi majtami, na szczęście byłam sama w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 13:59
emidomi, elmo88 lubią tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Najlepszym było, jak parę dni temu wróciłam z nocki, usiadłam w domu na kibelku z telefonem i zobaczyłam nową reklamę Allegro "Bal" - siedziałam i ryczałam na kiblu, ze spuszczonymi majtami, na szczęście byłam sama w domu
Allegro dało czadu z tą reklamąDzezabella lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Patrycjael wrote:Witajcie Jestem mamą dwójki dzieci (mamy synka i córke), a teraz staramy się o 3 bobasa Mam nadzieje, że szybko się uda, tak jak przy poprzednich ciążach.
Witamy
Ja też staram się o 3 dziecko31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Mnie coś brzuch pobolewa. Ale nie skurczowo,raczej przy nacisku. Wczoraj malowałam oczy i oparłam sie o zlew poczułam taki ból w lewym jajniku że szok. Dziś czuje pobolewanie wyżej z prawej strony. Jakaś infekcja?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Dzezabella wrote:Najlepszym było, jak parę dni temu wróciłam z nocki, usiadłam w domu na kibelku z telefonem i zobaczyłam nową reklamę Allegro "Bal" - siedziałam i ryczałam na kiblu, ze spuszczonymi majtami, na szczęście byłam sama w domu
Cześć Laseczki:* pięknego weekendu życzę:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 14:33
Dzezabella lubi tę wiadomość
Dziewczyny jutro lecę do Pl . Usg mam w poniedziałek 13.00 . Pewnie będzie mnie mniej na forum .. napisze jak po wizycie.Trzymajcie kciuki .
mysia09 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
nick nieaktualnyHej Wam wszystkim.
U mnie okres trzydniowy, co się u mnie nie zdarza!
Trzy dni, bez farfocli, jasna dość krew. Brak bólu piersi, ból brzucha lekki, lekkie mdłości - raczej bez związku - czy ktoś coś miał kiedyś podobnego?
Ogólnie robię test w poniedziałek, bo to dobra ścieżka, ale ktoś coś?
A no i częstomocz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2017, 19:25