Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosiczek wrote:A u mnie ból piersi. Nie ma co się łudzić okres na dniach sie zjawi
Piersi to czasami dobry objaw ciąży dają - za pomocą bolenia właśnie - więc się nie poddawaj i miej nadzieję.
Ewi28 wrote:A ja po rozmowie z mężem zdołowałam.koniec...
Co się stało? -
Czikosz wrote:Hej Wam wszystkim.
U mnie okres trzydniowy, co się u mnie nie zdarza!
Trzy dni, bez farfocli, jasna dość krew. Brak bólu piersi, ból brzucha lekki, lekkie mdłości - raczej bez związku - czy ktoś coś miał kiedyś podobnego?
Ogólnie robię test w poniedziałek, bo to dobra ścieżka, ale ktoś coś?
A no i częstomocz.
Spróbuj. Nigdy nie wiadomo czym nas życie zaskoczyCzikosz lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Cześć dziewczyny
Pestka dobrze że trochę odpoczniesz dbaj o siebie i o maluszka.
Nie poczekasz z wyprawka az będziesz znala plec dziecka ? Czy kupujesz takie uniwersalne rzeczy ?31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Dzień Dobry
emidomi jak się czujesz? bo wykres naprawdę obiecujący
pestko, przodowniczko pracy odpocznij w końcu! Swoją drogą, zazdroszczę tak dobrgo przechodzenia ciąży. Ja od 6 tyg takie nudności, że jestem od tego momentu na l4, no ale też większe hormony przy bliźniakach. Teraz trochę lepiej, żeby czuć się dobrze, muszę co 2 godziny coś przekąsić
Ewi, cokolwiek się dzieje, tulę mocno
Czarnulko oczywiście że trzymamy kciuki! Wszystko będzie dobrze!
Czikosz możesz spróbować z testem, kto wie
Gosiaczku Ty się jeszcze nie pddawaj, ból piersi to nie zawsze oznaka tylko okresu
Miłego Dnia !Czikosz, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
elmo88 wrote:Dzień Dobry
emidomi jak się czujesz? bo wykres naprawdę obiecujący
pestko, przodowniczko pracy odpocznij w końcu! Swoją drogą, zazdroszczę tak dobrgo przechodzenia ciąży. Ja od 6 tyg takie nudności, że jestem od tego momentu na l4, no ale też większe hormony przy bliźniakach. Teraz trochę lepiej, żeby czuć się dobrze, muszę co 2 godziny coś przekąsić
Ewi, cokolwiek się dzieje, tulę mocno
Czarnulko oczywiście że trzymamy kciuki! Wszystko będzie dobrze!
Czikosz możesz spróbować z testem, kto wie
Gosiaczku Ty się jeszcze nie pddawaj, ból piersi to nie zawsze oznaka tylko okresu
Miłego Dnia !
Jak się czuję? Względnie dobrze ani na @ ani na groszka Wykres faktycznie ladny ale to nie daje żadnej gwarancji ze skonczy sie zielono. Juz nie takie wykresy ogladalam kochana.Chociaż moj pierwszy taki ładny. Inny od wszystkich. W razie czego zatestuje w czwartek bo w piątek jedziemy z grupą przyjaciol do spa i różnie tam może być
elmo88 lubi tę wiadomość
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Elmo ja przewodniczka pracy Haha dobre, ja juz taka jestem nie chciałam zostawiać dzieciaków i dziewczyn z całym majdanem ale faktycznie czas pomysleć o sobie i szczerze mówiąc nie dałabym rady jutro iść do pracy. Jak to niektórzy mawiają nikt nie doceni poświecenia ani orderu nie przyzna
Ale fakt do tej pory naprawdę czułam sie super i wg mnie grzechem by było siedzenie bezczynnie w domu tak w ogole to ja mam zamiar za tydzien wrócić do pracy chyba, ze 4 kwietnia ginekolog powie STOP. Trzymajcie kciuki abym w koncu poznała płeć!
Emidomi zrobiłam zakupy w hm ale takie uniwersalne, bo stwierdziłam, ze szkoda nie skorzystać z takiej promocji. Ale dalej sie wstrzymam, do 4 kwietnia juz niedługo, a potem ruszam na sklepy póki co ogarniam wyprawkę, patrzę co mam, co muszę kupic nowe tak wiec bede miała co robic.emidomi, elmo88 lubią tę wiadomość
-
Laski pytanie.dzis mam mega mokro w gaciach.szyjka mega otwarta i mięciutka.i dziwne bo cyce mnie bolą m.teraz pytanie jestem przed owu.w dajcie czy po juz? Wczoraj tez miałam mokro ale nie tak jak dziś ale cycki troszkę tez bolały.mniej niż dziś ale bolały co raczej mi sie nigdy nie zdazalo przed owu. Co myślicie? Obserwuje swoje ciało bo męża i tak do swiat brak w domu.ja to nigdy nie zajdę.
-
emidomi wrote:Ewi maz zostaje dłużej w pracy ?
-
Gosia31 wrote:Hej dziewczynki zerknijcie na wykres według mnie dziś powinna być @ A według obu po jutrze. Dziś wzrost temperatury co myslicie? Brzuch bardzo mocno boli na @jak zwykle
Test ciążowy prawde ci powie:-). Ilu dniowe masz cykle? Wykres nie jest jakiś szałowy ale kto wieStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Ewi28 wrote:Laski pytanie.dzis mam mega mokro w gaciach.szyjka mega otwarta i mięciutka.i dziwne bo cyce mnie bolą m.teraz pytanie jestem przed owu.w dajcie czy po juz? Wczoraj tez miałam mokro ale nie tak jak dziś ale cycki troszkę tez bolały.mniej niż dziś ale bolały co raczej mi sie nigdy nie zdazalo przed owu. Co myślicie? Obserwuje swoje ciało bo męża i tak do swiat brak w domu.ja to nigdy nie zajdę.
Śluz płodny tzn wodnisty lub rozciągliwy?Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna