Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:No to kto następny po bocka??
To ja poproszę tego boćka! Niech zachaczy o Pierwszą Stolicę, zrzuci fasolkę i zmyka do resztypoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
zapachmalin wrote:Już jestem jestem, przepraszam, za wzniecenie atmosfery.
I już Was nie trzymam w niepewności.
Beta 17,36...
Ale coś mnie tchnęło i zrobiłam też rano hormony bo mam nadczyn.tarczycy i wszystko znów poleciało na łeb na szyje. Więc póki co nie wiem czy już można się cieszyć. Wizyta dopiero 14. Także nie wiem co myśleć, i nadal muszę czekać co się wydarzy.
Dziękuje, że czekałyście na mnie, to budujące
hormony mogły Ci polecieć ze względu właśnie na fasolkę
a co badałaś? i jak Ci wyszło ?Fabian Cyprian Tymuś -
pozmieniały sobie obrazki i zadowolone a ja dostaje oczopląsu hahaha
jest takie forum naturalne metody.. i tam jest dużo doświadczonych dziewczyn które bardzooo dokładnie analizują wykresy u się na tym znają... i zwórciłam się do nich z prośbą o interpretacje i podniosły mnie na duchuFabian Cyprian Tymuś -
Hej dziewczyny a ja dzisiaj o mało nie zaspałam do pracy i nie zdarzyłam zrobić testu. A po pracy byłam tak zmęczona że tylko odebrałam synka z przedszkola i wróciliśmy do domu. Teraz odpoczywamy sobie wspólnie przy bajkach i czekam na swojego ukochanego. Tak sie zastanawiam czy u mnie w brzuszku też jest mały groszek dzisiaj mam 36 dzień cyklu ale już mi się tak nieraz zdarzyło dlatego mam małe obawy i nie ciesze się jeszcze.
A tobie malinka oczywiście gratuluje z całego serduszkaMalutka24 -
W końcu w domku jestem. Czytałam Was w między czasie alei tak zamotana jestem. Wiem,że dołączyły nowe koleżanki, które witam serdecznie
Bociana zapraszam do siebie na Mazowsze
A poza tym brzusio mnie kłuje ale chyba raczej z wrażenia bo jutro Tadijos robi adios i De powita. Szał zakupów dzis był i laryngologa nawet zdążyłam zaliczyć z takim skutkiem, że skierowanie mam na zabieg
Ogólnie jestem dziś spompowanaanna123 lubi tę wiadomość