Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina nie płacz Ja bym powiedziała, nie ma to jak wsparcie ukochanego Mężczyzny a test jest pozytywny jak nic i wydaje mi się, że hormony tarczycy nie mają aż takiego wpływu na betę Gratulacje raz jeszcze i głowa do góry
-
zapachmalin wrote:Już jestem jestem, przepraszam, za wzniecenie atmosfery.
I już Was nie trzymam w niepewności.
Beta 17,36...
Ale coś mnie tchnęło i zrobiłam też rano hormony bo mam nadczyn.tarczycy i wszystko znów poleciało na łeb na szyje. Więc póki co nie wiem czy już można się cieszyć. Wizyta dopiero 14. Także nie wiem co myśleć, i nadal muszę czekać co się wydarzy.
Dziękuje, że czekałyście na mnie, to budujące
Gratuluję groszkazapachmalin lubi tę wiadomość
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu
-
zapachmalin wrote:Ile stron tyle opinii. Na niektórych pisze, że tarczyca może dać fałszywie pozytywny wynik testu a na innych, że tarczyca nie ma związku ponieważ hcg wydziela łożysko tylko w trakcie ciąży więc inaczej tego hormonu nie ma w organiźmie. Oszalałam...
-
zapachmalin wrote:Ile stron tyle opinii. Na niektórych pisze, że tarczyca może dać fałszywie pozytywny wynik testu a na innych, że tarczyca nie ma związku ponieważ hcg wydziela łożysko tylko w trakcie ciąży więc inaczej tego hormonu nie ma w organiźmie. Oszalałam...
Nie ma opcji JEST GROSZEK I KROPKA. Czarownica Agata zaklina i tak ma być. Koniec dyskusjizapachmalin lubi tę wiadomość
Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu