Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Już jestem jestem, przepraszam, za wzniecenie atmosfery.
I już Was nie trzymam w niepewności.
Beta 17,36...
Ale coś mnie tchnęło i zrobiłam też rano hormony bo mam nadczyn.tarczycy i wszystko znów poleciało na łeb na szyje. Więc póki co nie wiem czy już można się cieszyć. Wizyta dopiero 14. Także nie wiem co myśleć, i nadal muszę czekać co się wydarzy.
Dziękuje, że czekałyście na mnie, to budująceTuliska, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Już jestem jestem, przepraszam, za wzniecenie atmosfery.
Beta 17,36...
Ale coś mnie tchnęło i zrobiłam też rano hormony bo mam nadczyn.tarczycy i wszystko znów poleciało na łeb na szyje. Więc póki co nie wiem czy już można się cieszyć. Wizyta dopiero 14. Także nie wiem co myśleć, i nadal muszę czekać co się wydarzy.
Dziękuje, że czekałyście na mnie, to budujące
A jeżeli nie to moje gratulacje! -
zapachmalin wrote:Już jestem jestem, przepraszam, za wzniecenie atmosfery.
Beta 17,36...
Dziękuje, że czekałyście na mnie, to budujące
Gratuluję Groszka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 16:09
-
Jejku dziękuję Wam Dziewczyny za te wszystkie miłe słowa. Siedzę i ryczę, ściskając młodego który nic nie kuma bo chce się bawić piłą. A P nie ma, wyszedł więc jeszcze nie wie. I teraz mam dylemat bo on ma urodziny dzisiaj. I z jednej strony super prezent a z drugiej co jeśli okaże się pudło? Przykro mu będzie. ;x nie wiem sama
Margaretka89 lubi tę wiadomość