Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
marzenia wrote:kochane ja rowniez jestem na placu boju:) day rade tylko musimy wyluzowac:) wiem ze tak odrazu sie nie da. mnie baardzo wspiera maz ktory bardzo mnie wspiera i o wszystkim co mnie boli to wysluchuje i pomaga:) jest cudowny:)Ktosialinka
-
Witam ja pierwszy raz na jakimkolwiek forum wiec troszke sie wstydze...
Cos o sobie... Staramy sie o dzidzie od 13 cykli. Mam miesiace kiedy nie ma owulacji, w tym miesiacu przegapilam dzien zeby zrobic test owu (zagadalam sie w swieta) zrobilam nastepnego dnia tj 17 kw i druga kreska byla bladzieńka wiec nie wiem czy uznac ze byla owulacja. Od 18 biore duphaston a od 20 mam straszne bole lewego jajnika i sutki stercza i bola nawet szlafrok mi przeszkadza. Za wczesnie zeby robic test, ale boje sie ze znowu sobie wkrecilam... -
nick nieaktualny
-
mysia09 wrote:Hej dziewczynki:)
Czarnulka kochana dacie rade! :*
My dzis mamy wizytę o 13:15...troszkę sie stresuje...
Trzymam kciuki za grube czerwone kreski<3mysia09 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka- dobre informacje :* Trzymałam kciuki :*
Mysia, daj znać po wizycie! Za Ciebie też kciukasy
Laski, pozdrowionka Co u Was?
Emidomi, czekam na Twojego grocha terazmysia09, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
emidomi wrote:Czesc dziewczyny
jakieś mam złe przeczucia pms szaleje chyba będzie @....
trzymam kciuki :* -
emidomi wrote:Czesc dziewczyny
jakieś mam złe przeczucia pms szaleje chyba będzie @....
Ja dzis po monitoringu cyklu pecherzyk ma 18mm wiec owulacje wyliczyl mi ginekolog na sobote, wiec trzymajcie kciuki zeby sie tym razem udalo a ja trzymam za Was Kochanemysia09, k91 lubią tę wiadomość
Ktosialinka -
Ktosialinka wrote:Spokojnie,moze nie przyjdzie
Ja dzis po monitoringu cyklu pecherzyk ma 18mm wiec owulacje wyliczyl mi ginekolog na sobote, wiec trzymajcie kciuki zeby sie tym razem udalo a ja trzymam za Was Kochane
powodzenia31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Agusia_pia wrote:spokojnie, może @ nie przyjdzie, zmierz temperaturę albo zrób test
trzymam kciuki :*
Akurat od tego cyklu przestałam mierzyć temperaturę test zrobię dopiero w piątek, chyba ,że @ będzie szybsza
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Lubię_czekoladę wrote:Czarnulka- dobre informacje :* Trzymałam kciuki :*
Mysia, daj znać po wizycie! Za Ciebie też kciukasy
Laski, pozdrowionka Co u Was?
Emidomi, czekam na Twojego grocha teraz
Coś czuję,że pierwszy będzie twój groszek kochana ja to mam całe życie pod górkę31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
czarnulka24 wrote:Mysia jak po wizycie?
A dzidzia rośnie prawidłowo:)Tak ładnie bylo widac buziaczka, zakochałam sięLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Juz po....bylo małe opóźnienie dlatego tak długo zeszlo...
A dzidzia rośnie prawidłowo:)Tak ładnie bylo widac buziaczka, zakochałam sięmysia09 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
mysia09 wrote:Dzidzia mierzy 3,65 cm i serduszko bije 166 uderzeń na minutę:)z usg wychodzi 10tyg i 4 dni.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Super. Niech rośnie zdrowo Twoja fasolcia..
A co do tych ketonów to tak na przyszłość dziewczynki dlatego wyszły bo byłam na czczo i tak samo ciężar właściwy byl mniejszy...najważniejszy jest poziom cukru:)