Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, cieszę się, że u Was ok
My już po pierwszym monitoringu Mamy 19 pęcherzyków Jutro kolejna wizyta i ustalenie terminu punkcjik91, LILITH.P, Caro, pola89, emidomi, 19Biedroneczka91, Coco55 lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:Przywitam się jeszcze Dziołszki, hej hej:*
czarnulko i po tym odstawieniu Acardu jest lepiej?
Biedroneczko
Emidomi ból brzucha to nie od razu zwiastun Małpiszonka Może jednak Fasolinka się wgryza? Trzymam za to kciuki :*Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, cieszę się, że u Was ok
My już po pierwszym monitoringu Mamy 19 pęcherzyków Jutro kolejna wizyta i ustalenie terminu punkcji
Cudownie!! Cała bombonierka Czeko!!k91, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Naszej Lilith odeszly wody. Dziewczyny kciuki:) niech wszystko idzie szybko, sprawnie i bezbolesnie:*:*
Caro, mysia09, pola89, Lubię_czekoladę, Parsleyek lubią tę wiadomość
Lubię_czekoladę wrote:Dziewczyny, cieszę się, że u Was ok
My już po pierwszym monitoringu Mamy 19 pęcherzyków Jutro kolejna wizyta i ustalenie terminu punkcjiLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Ja mysle ze my z Lilith, a takze Ignas i Michas licza na Czekoladowe Blizniaczki:)
Ja w sobotę punkcja.. Boję się zespołu hiperstymulacji, bo mamy aż 23 pęcherzyki.. Jestem tak zestresowana, że chce mi się płakać KILL ME19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Biedroneczko, nasz Mamusiu W piątek Twój pierwszy dzień mamy i Lilith też Cudnie!!
Ja w sobotę punkcja.. Boję się zespołu hiperstymulacji, bo mamy aż 23 pęcherzyki.. Jestem tak zestresowana, że chce mi się płakać KILL MELubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Czekoladka będzie dobrze!Kciukam z całych sił!!!
mysia09 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane, zycze Wam wszystkim szczescia i groszkow.Ja sie poddaje ze wszystkim, nic nie ma sensu,zycie nie ma sensu zwlaszcza moje.Bede czasem zagladac zeby Wam pokibicowac.U mnie juz nie ma szans na szczesliwe zycie. Pa Kochane,jestescie wspaniale i zaslugujecie na szczescie.Ktosialinka
-
Ktosialinka wrote:Hej Kochane, zycze Wam wszystkim szczescia i groszkow.Ja sie poddaje ze wszystkim, nic nie ma sensu,zycie nie ma sensu zwlaszcza moje.Bede czasem zagladac zeby Wam pokibicowac.U mnie juz nie ma szans na szczesliwe zycie. Pa Kochane,jestescie wspaniale i zaslugujecie na szczescie.
Ktosialinka lubi tę wiadomość
-
Lili powodzenia
Biedroneczko pochwal się dzidziusiem kochana
Czeko za dużo pęcherzyków to niedobrze? nie znam się
Ktosialinko nie poddawaj się, wiem,ze Ci ciężko.....kazda z nas to przeżywa.Też mnie wkurwia już to czekanie. Pewnie jutro @ przyjdzie i znowu człowiek będzie miesiac żyl nadzieją,ze to właśnie teraz...takie życie, nic nie poradzimy mała
Mysia jak plecki?
K91 jak u Ciebie?Ktosialinka lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:
Przy takiej ilości mam najprawdopodobniej bardzo wysoki estradiol i zbyt wysoki progesteron aby robić transfer, więc już wiem, że na 89 % go odroczą.. Jutro robię badania krwi rano a wieczorem mam wizytę, więc mi wszystko wytłumaczy.. Ale boję się
Kochana, głowa do góry! Może @ nie przylezie! Tego Ci życzę -
emidomi wrote:Lili powodzenia
Biedroneczko pochwal się dzidziusiem kochana
Ktosialinko nie poddawaj się, wiem,ze Ci ciężko.....kazda z nas to przeżywa.Też mnie wkurwia już to czekanie. Pewnie jutro @ przyjdzie i znowu człowiek będzie miesiac żyl nadzieją,ze to właśnie teraz...takie życie, nic nie poradzimy mała
Mysia jak plecki?
K91 jak u Ciebie?Ktosialinka