Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
k91 wrote:Czekam na @. Nakręciłam się po tym jak tempka odbiła do góry, ale nic z tego nie wyszło. Kurcze nie wiem co u mnie jeszcze nie tak. Chyba muszę pomyśleć o immunologii
Ja dlatego przestałam mierzyć temperaturę. Zawsze mnie nakrecala na ew. ciążę i nic z tego nie było
Mam dużo stresów i bez tego nie będę się jeszcze temperatura denerwować.
Przykro mi że chociaż Tobie się nie udało31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Lili powodzenia
Biedroneczko pochwal się dzidziusiem kochana
Czeko za dużo pęcherzyków to niedobrze? nie znam się
Ktosialinko nie poddawaj się, wiem,ze Ci ciężko.....kazda z nas to przeżywa.Też mnie wkurwia już to czekanie. Pewnie jutro @ przyjdzie i znowu człowiek będzie miesiac żyl nadzieją,ze to właśnie teraz...takie życie, nic nie poradzimy mała
Mysia jak plecki?
K91 jak u Ciebie?
Kochana, byłam u ortopedy i lekarz twierdzi, że to korzonki. Ze powoduje to zmiana środka ciężkości i dołożyć sie może to ze wczesniej ćwiczyłam i nagle przestalam. Dzis zaczynam rehabilitacje...jakies cwiczenia rozciągające, masaż częściowy i obklejenie plastrami. Mam nadzieje ze pomoże i nie będzie wracać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 09:17
-
pola89 wrote:Trzymam kciuki, żeby jednak Twoje podejrzenia się nie spełniły i wszystko poszło ładnie i szybciutko a jeśli nie teraz, to co? Za miesiąc? Jak to wygląda?
Dzięki Kochana Krew oddana, czekam na wyniki, koło 11:00 powinnam mieć- będę dzwonić do kliniki i już raczej wszystko stanie się jasne..
Jeśli nie teraz to pewnie w kolejnym cyklumysia09 lubi tę wiadomość
-
k91 wrote:Czekam na @. Nakręciłam się po tym jak tempka odbiła do góry, ale nic z tego nie wyszło. Kurcze nie wiem co u mnie jeszcze nie tak. Chyba muszę pomyśleć o immunologii
Widziałam wykres Bez świrowania :* Tempka pięknie się trzyma Testy to wiesz... Tylko beta wiarygodna.. -
Lubię_czekoladę wrote:Dzięki Kochana Krew oddana, czekam na wyniki, koło 11:00 powinnam mieć- będę dzwonić do kliniki i już raczej wszystko stanie się jasne..
Jeśli nie teraz to pewnie w kolejnym cykluLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
mysia09 wrote:Kochana, byłam u ortopedy i lekarz twierdzi, że to korzonki. Ze powoduje to zmiana środka ciężkości i dołożyć sie może to ze wczesniej ćwiczyłam i nagle przestalam. Dzis zaczynam rehabilitacje...jakies cwiczenia rozciągające, masaż częściowy i obklejenie plastrami. Mam nadzieje ze pomoże i nie będzie wracać!
mysia09 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Widziałam wykres Bez świrowania :* Tempka pięknie się trzyma Testy to wiesz... Tylko beta wiarygodna..
Poszłam dzisiaj na bete. Tak mnie pęcherz boli, że chciałabym zjeść furagine, a nie wiem czy mogę. Wyniki niestety dopiero jutro. Zjadłam już paczke żurawinyLubię_czekoladę, mysia09 lubią tę wiadomość
65cs, 30 lat -
k91 wrote:Poszłam dzisiaj na bete. Tak mnie pęcherz boli, że chciałabym zjeść furagine, a nie wiem czy mogę. Wyniki niestety dopiero jutro. Zjadłam już paczke żurawiny
-
emidomi wrote:Dobrze ,ze postanowiłam testować dopiero jutro. Przynajmniej testu nie zmarnowałam.
@ przylazła wyjątkowo punktualnie -
Są wyniki!
Estradiol 2142,09 pg/ml
Progesteron 0,79 ng/ml
Progesteron ładny, musi być niski. Estradiol może mnie przekreślić. Wszystko zależy od lekarza. O 18:00 wizyta. Trzymajcie proszę kciuki