Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny ! Dziś - przed chwilą - do Was dołączyłam.
Na początku chciałabym pogratulować wszystkim dziewczynom, którym się udało i trzymam kciuki za szczęśliwe donoszenie i rozwiązanie.
Jednocześnie bardzo mocno jednoczę się z resztą w trudzie starań.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 00:28
-
Emidomi gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podobnie jak Gosiczek rzadko tu ostatnio zaglądałam, ale o Tobie Szczęciaro nie zapomniałamemidomi lubi tę wiadomość
65cs, 30 lat -
Coco55 wrote:Emidomi Tak się cieszę @!@ jak po wizycie ??
Wszystko ok, serdusio biło jak szalone
Widzę,że ty już jesteś prawie gotowa do rozpakowania Jak się czujesz? Córeczka czy chłopczyk?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Coco55 wrote:Będę miała najprawdopodobniej cc 1.12.
Czekamy z utęsknieniem na Natalke;)
Coco trzymam jutro za Was kciukipoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Hej dziewczyny dawno mnie nie było...
Emidomi gratulacje Kochana
U mnie ostatnio coś złego się dzieje 5 grudnia miałam @ skonczył się 9. W poniedziałek 11 grudnia zaczął mnie boleć jajnik i zaczęłam plamić zaraz we wtorek poszłam do ginekologa dostałam jakieś globulki, do wieczora do piątku było ok. wieczorem dostałam krwotoku i wylądowałam na sorze w sobotę. Usg wyszło ok, nic nie widzieli. Przestałam krwawić ok.16 grudnia, z mężem przytulaliśmy się 20 a z obliczeń niby owulacje miałam mieć 19 grudnia, z tym, że nie obserwowałam się po tym wydarzeniu. Teraz powinnam wczoraj mieć @ i do dziś nic, nie ma. I tak myślę czy przez ten krwotok się przesuneło, czy możliwa jest ciąża...do ginekologa oczywiście się wybieram, żeby porobić badania i myślę o zbadaniu hormonów. Z tym że z wizytą czekam, aż dostanę okresu i po planowałam iść na wizytę. Ale @ się póki co spóźnia i nie wiem co myśleć o tym. Miała tak któraś z Was? Bo przyznam się, że boję się mogę mieć jakieś problemyKtosialinka -
Napewno wszystko bedzie dobrze Ktosialinka
Lec do gina niech wszystko sprawdzi zebys byla spokojna
Ktosialinka lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Witam Was Drogie Panie!
Jestem studenką psychologii i piszę pracę magisterską na temat kobiet z niepłodnością, które mają do czynienia z in vitro. Dlatego bardzo chciałabym zaprosić Was do rozmowy na temat doświadczeń płynących z przeżywania niepłodności oraz oczekiwań wobec proceudry in vitro. Moją metodą badawczą są wywiady. Zdaję sobie sprawę, że rozmawianie ne ten wrażliwy temat może być dla Pań trudne i kłopotliwe,aczkolwiek uważam też, że mimo to,warto ten temat podnosić.
Jeśli czują się Panie na siłach, żeby sprostać temu wyzwaniu, to zapraszam Was do skontaktowania się ze mną drogą mialową, ponieważ każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna. Czekam z niecierpliwością, mój adres mailowy: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie -
Ktosialinka wrote:A co tu się zmieniło na stronie, że nie mając abonamentu premium nie można sobie prowadzić wykresów? Czy ja coś nie doczytałam i po jakimś czasie to wygasa?
Ovu postanowiło zbierać opłaty nawet za notatki na wykresie, Wiec jak nie zapłacisz to nie możesz prowadzić wykresu.. wszystkie jesteśmy w szoku..