X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna_Nadziei_ wrote:
    Ja ostatnio byłam u takiej naszej miejscowej "znachorki".. wowww...

Dałam sie namówić, bo mam kłopoty z nerką (kamienie;/- także do porodu jestem przygotowana w sensie bólu:)

Krążą o niej wiele opini ze pomaga ludziom itp.. Pojechałam z mężem, myślę może mi nerke wyleczy.. A ona na dzień dobry rzuca nam takim o to tekstem: NIE MOZECIE MIEĆ DZIECI? WINA PO JEDNEJ I DR STRONIE. TY (PATRZY NA MNIE) MASZ MACICE NA PRAWĄ STR ZGIĘTĄ-ale nie przeszkadza to w płodności, A TY-DO MEŻA.. PLEMIKI UMIERAJĄ W ŚLUZIE ŻONY...

Nie wierze w taie znachorki, ale powiem szczerze że siedzi mi to w głowie i juz mam czarne scenariusze dzięki wujkowi google...

Jak się martwisz to jedyne wyjście to badania. Ale moim zdaniem nie powinnaś słuchać jakiejś nawiedzonej baby :P A bierzesz jakieś witaminki? Mąż bierze?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Wybaczamy :D Też mam ten problem na tel, na szczęście teraz siedzę na lapto więc jest spokój :D :D

mam to samo. na szczęście teraz laptop :D

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na telefonie to po prostu szału dostaje :/ Klikam tam gdzie nie trzeba, pisze nie tak jak myśle :P w ogóle wszystko mi na odwrót wychodzi :D :D Wersja na tel by się przydała ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

• Pełna_Nadziei_ Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Jak się martwisz to jedyne wyjście to badania. Ale moim zdaniem nie powinnaś słuchać jakiejś nawiedzonej baby :P A bierzesz jakieś witaminki? Mąż bierze?

No kwas foliowy:) dodatkowo męża zaczełam od mca karmic cynkiem selenem i wit c:) a ja ziółka popijam (len, dziurawiec)

Mam postanowienie urodzinowe:) w tym mc biorę za łeb męża i on robi badanie nasienia i badanie na to czy mój śluz nie zabija plemików..

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    to może teraz kolejna lista??
    która dziś wieczorkiem będzie milosc.gif ??

Gizmo no wiesz....

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna_Nadziei_ wrote:
    Ja ostatnio byłam u takiej naszej miejscowej "znachorki".. wowww...

Dałam sie namówić, bo mam kłopoty z nerką (kamienie;/- także do porodu jestem przygotowana w sensie bólu:)

Krążą o niej wiele opini ze pomaga ludziom itp.. Pojechałam z mężem, myślę może mi nerke wyleczy.. A ona na dzień dobry rzuca nam takim o to tekstem: NIE MOZECIE MIEĆ DZIECI? WINA PO JEDNEJ I DR STRONIE. TY (PATRZY NA MNIE) MASZ MACICE NA PRAWĄ STR ZGIĘTĄ-ale nie przeszkadza to w płodności, A TY-DO MEŻA.. PLEMIKI UMIERAJĄ W ŚLUZIE ŻONY...

Nie wierze w taie znachorki, ale powiem szczerze że siedzi mi to w głowie i juz mam czarne scenariusze dzięki wujkowi google...
    Witaj, o wrogim śluzie to i ja słyszałam. Jest badanie które albo to wyklucza albo potwierdza.

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę teraz witaminki prenatalne, magnez a w I fazie cyklu wiesiołek. Mój brał salfazin, teraz bierze mace i jeszcze kwas foliowy.
    To trzymam kciuki żeby Twoje postanowienie się spełniło :D A robisz w końcu jutro teścik?

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetkaaa wrote:
    Ja przy pierwszej ciąży testowałam wcześniej- negatyw, potem jakie było zdziwienie bo niby test miał być taki czuły a tu taki zonk :D a to była ciąża bliźniacza :D

Gizmo ale lista jak wyrocznia :D MAlinka i Waldi czarujcie tam nad tą listą :D

No bo już myślałam że o mnie to zapomniałyscie... Tylko maliny Wam w głowach..

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O mamo wróciły Panny :D Jak milusio i rodzinnie :D

Gizmo lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 marca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Witaj, o wrogim śluzie to i ja słyszałam. Jest badanie które albo to wyklucza albo potwierdza.

no wiem właśnie że są takie badania i zrobimy je na pewno... a jezeli wyjdzie że mój sluz zabija to tylko i wyl inseminacja... :(
    jezuuu jak tu wyrzucic czarne mysli z tej durnowatej głowy.. ehhh :.>

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    O mamo wróciły Panny :D Jak milusio i rodzinnie :D

A co ze mną było Ci smutno :/ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

:D :D :D

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No bo już myślałam że o mnie to zapomniałyscie... Tylko maliny Wam w głowach..

Nikt nie zapomniał Ty jesteś pierwsza! Ja pamiętam <:

Wysłany: 7 marca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Ja biorę teraz witaminki prenatalne, magnez a w I fazie cyklu wiesiołek. Mój brał salfazin, teraz bierze mace i jeszcze kwas foliowy.
    To trzymam kciuki żeby Twoje postanowienie się spełniło :D A robisz w końcu jutro teścik?

Jak wstane rano i nie będzie tego dziwnego sluzu to zrobię:) a jak będzie śluz to i tak zrobie:) 10zł w tą czy w tą.. a kij tam:) dla fasolki warto wydawać każą złotówkę:D

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

• Gizmo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do dziurawca to raczej nie polecalabym przy staraniu sie o dziecko. Skoro w ciąży nie zalecają go pic to wydaje mi się ze i przy staraniu sie tez nie pomoze

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Margaretka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna_Nadziei_ wrote:
    no wiem właśnie że są takie badania i zrobimy je na pewno... a jezeli wyjdzie że mój sluz zabija to tylko i wyl inseminacja... :(
    jezuuu jak tu wyrzucic czarne mysli z tej durnowatej głowy.. ehhh :.>

Posiedź chwile z nami a Ci przejdzie :D :D U nas mózg się lasuje :D :D :D

• WaldhauzerM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    spójrz na wykres Sylwii zafasolkowanej :) też plamiła a Groszka ma pod serduchem

Też tak miałam..

91patka91 lubi tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    A co ze mną było Ci smutno :/ wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

:D :D :D

nie no gdzie. po prostu im nas więcej tym weselej :D
    mam ochotę na śledzia. Ale ja nie lubię śledzi. Nie wiem co robić :D -.-

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna_Nadziei_ wrote:
    Jak wstane rano i nie będzie tego dziwnego sluzu to zrobię:) a jak będzie śluz to i tak zrobie:) 10zł w tą czy w tą.. a kij tam:) dla fasolki warto wydawać każą złotówkę:D

LUBIE TO :D

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    nie no gdzie. po prostu im nas więcej tym weselej :D
    mam ochotę na śledzia. Ale ja nie lubię śledzi. Nie wiem co robić :D -.-

Zjedz :D

Wysłany: 7 marca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    Co do dziurawca to raczej nie polecalabym przy staraniu sie o dziecko. Skoro w ciąży nie zalecają go pic to wydaje mi się ze i przy staraniu sie tez nie pomoze

O a mi babcia mowiła że on niby pomaga, ale żeby tylko do owu pic, później już nie... hmmmmm

‹‹ 414 415 416 417 418 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ