X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M jak miłość leci, pewnie wszystkie zapatrzone :D hahahahahaha ^_^

91patka91 lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem, ale tylko jednym okiem, bo zupę muszę skończyć na jutro

zapachmalin lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo wrote:
    ja już biegiem 03kon.gif z piesem lecę na dworek i jeszcze prysznic wezmę i wracam do Was

czekamy z niecierpliwością :D tylko daj się psu załatwić :D hahaha. w tym biegu ^_^

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo te Twoje emotki mnie rozwalają :D :D :D

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    M jak miłość leci, pewnie wszystkie zapatrzone :D hahahahahaha ^_^

Nie oglądam :P :P Kiedyś oglądałam, ale teraz ni mam kiedy :P Wole na forum posiedzieć :D Przynajmniej się dokształcę :D :D

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Ja jestem, ale tylko jednym okiem, bo zupę muszę skończyć na jutro

Co pichcisz? Poczęstuj :D :D :D

• Pełna_Nadziei_ Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) sorki że zaśmiecam wasz wątek... ale chciałam się poradzić,, Może sie przedstawię, jestem Aska i jutro wskoczy mi 26 rok życia:) jestem także mężatką, szczęśliwą PRAWIE bo do pełnie szczęścia brakuje mi dzidzi.. ehhh.. jak podejrzewam każdej z was brakuje.. :(

Staramy sie już od roku i 2 mcy...
    2 dni temu minął dzień spodziewanej @... i nic... do dziś.. rano dostałam delikatnego plamienia w kolorze kawy z mlekiem...i tyle... generalnie po za tym że bardzooo często chodzę siku i od dnia spodziewanej @ boli mnie biust to nic się nie dzieje... co o tym sądzicie? Moge mieć nadzieje? testu nie robiałam jeszcze bo już tyle razy robiłam że szkoda mi już kasy i czekam tylko na co?na cud:?... :)

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Nie oglądam :P :P Kiedyś oglądałam, ale teraz ni mam kiedy :P Wole na forum posiedzieć :D Przynajmniej się dokształcę :D :D

No ja też. Ostatnio zaczęłam doceniać polskie tv odkąd muszę tylko te szwabskie ryjki oglądać :D ale na systematyczność nie mam czasu. :D Zdecydowanie wolę na forum posiedzieć :D

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Co pichcisz? Poczęstuj :D :D :D
    Zupe jarzynowa, bo prosto po pracy lecę do ginekologa a mój musi mieć coś ciepłego do zjedzenia :-)

Margaretka89, zapachmalin lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna_Nadziei_ wrote:
    Hej dziewczyny:) sorki że zaśmiecam wasz wątek... ale chciałam się poradzić,, Może sie przedstawię, jestem Aska i jutro wskoczy mi 26 rok życia:) jestem także mężatką, szczęśliwą PRAWIE bo do pełnie szczęścia brakuje mi dzidzi.. ehhh.. jak podejrzewam każdej z was brakuje.. :(

2 dni temu minął dzień spodziewanej @... i nic... do dziś.. rano dostałam delikatnego plamienia w kolorze kawy z mlekiem...i tyle... generalnie po za tym że bardzooo często chodzę siku i od dnia spodziewanej @ boli mnie biust to nic się nie dzieje... co o tym sądzicie? Moge mieć nadzieje? testu nie robiałam jeszcze bo już tyle razy robiłam że szkoda mi już kasy i czekam tylko na co?na cud:?... :)

Myślę, że jak najbardziej nadzieję można a nawet trzeba mieć. I to brzmi naprawdę dobrze. Myślę, że warto zrobić betę, testy kosztują a nie zawsze pokażą prawdę, zwłaszcza tak szybko, a krew to zawsze inaczej. Trzymam kciuki ! :)

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna_Nadziei_ wrote:

Witamy Cię kochana ;) Wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin :*
    Moim zdaniem spokojnie możesz zrobić już test. Jest nadzieja :D :D Dobry prezent na Twoje jutrzejsze święto ;) Więc leć z rana do apteki i testuj ;) Czekamy na wyniki i trzymamy kciuki :D

Wysłany: 7 marca 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Witamy Cię kochana ;) Wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzin :*
    Moim zdaniem spokojnie możesz zrobić już test. Jest nadzieja :D :D Dobry prezent na Twoje jutrzejsze święto ;) Więc leć z rana do apteki i testuj ;) Czekamy na wyniki i trzymamy kciuki :D

Dziękuję :)):*

Powiem szczerze.. że cholernie boje sie zrobienia testu:( boje sie kolejnego rozczaroania.. ehhh... ale może sie przemogę i zrobię... A Wy dziewczynki ile sie staracie? jesteście juz po badaniach?

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna_Nadziei_ wrote:
    Dziękuję :)):*

Powiem szczerze.. że cholernie boje sie zrobienia testu:( boje sie kolejnego rozczaroania.. ehhh... ale może sie przemogę i zrobię... A Wy dziewczynki ile sie staracie? jesteście juz po badaniach?

Znam ten ból, każda z nas się boi rozczarowania, ale niestety taki nasz los ;) Głowa do góry :D Ja się staram 14 miesięcy i jak co miesiąc znowu mam nadzieję że się udało. I tak w kółko, co miesiąc to samo ;) Ale z dziewczynami lepiej się to wszystko znosi. Razem tu płaczemy i razem cieszymy, i jakoś się pomału toczy. W tym miesiącu już 3 zafasolkowane mamy :D Ja miałam tylko badania podstawowe, co do reszty to jeszcze troszkę poczekam i jak nie wyjdzie to się za resztę zabiorę.

Wysłany: 7 marca 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Znam ten ból, każda z nas się boi rozczarowania, ale niestety taki nasz los ;) Głowa do góry :D Ja się staram 14 miesięcy i jak co miesiąc znowu mam nadzieję że się udało. I tak w kółko, co miesiąc to samo ;) Ale z dziewczynami lepiej się to wszystko znosi. Razem tu płaczemy i razem cieszymy, i jakoś się pomału toczy. W tym miesiącu już 3 zafasolkowane mamy :D Ja miałam tylko badania podstawowe, co do reszty to jeszcze troszkę poczekam i jak nie wyjdzie to się za resztę zabiorę.

To samo i ja.. badania podstawowe.. moj mąż troche sie wzbrania pred badaniami, myslę że boi sie wyników że może gdzieś on zawinia.. :(

Ach... ja uważam że zycie jest nie sprawiedliwe, na mojej ul mieszka rodzinka patologiczna... i tam babka bez problemowo zachodzi w ciążę... szkoda dzieci... a mimo wszystko Bóg je posyła do tego domu... ehhh

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Razem raźniej. Ciężko bo ciężko, ale mimo wszystko lżej. ;) Każda z nas ma jakieś swoje życie, jakieś plany, marzenia, każda z nas jest inna a jednak łączy nas jedno wspólne marzenie. Wielkie, największe. Dobrze wiedzieć, że ktoś jest bo jest. Wspiera nie dlatego że jest mężem, matką czy siotrą. Jest w takiej samej sytuacji i dokładnie rozumie co czujesz. Kiedy nie ma już sił i kiedy jest naprawdę źle. Dobrze mieć taką motywację i pozytywnego kopa do działania. ;) Ja dopóki starałam się sama, po cichu nic z tego nie wychodziło. Odkąd tu jestem, znalazłam dziewczyny i piszę jest sto razy lepiej. No i fasolka jest. Prawdopodobnie ;)

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• anna123 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna_Nadziei_ wrote:

witaj ja tez tak mialam dwa miesiace temi jak ty z tym ze bol sutkow i jakies dziwne uczucie a poznien pierwsza beta fajna i dopiero to plamienie i w koncu okres ale kazda z nas jest inna wiec trzymam kciuki :)

j36regz209hdv9cb.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełna_Nadziei_ wrote:
    To samo i ja.. badania podstawowe.. moj mąż troche sie wzbrania pred badaniami, myslę że boi sie wyników że może gdzieś on zawinia.. :(

Ach... ja uważam że zycie jest nie sprawiedliwe, na mojej ul mieszka rodzinka patologiczna... i tam babka bez problemowo zachodzi w ciążę... szkoda dzieci... a mimo wszystko Bóg je posyła do tego domu... ehhh

Mój też na badania nie chce się zgodzi, faceci i ich rozumowanie :P Co im poradzisz :P Wpier**** tylko :P Ja też uważam że życie nie jest sprawiedliwe, ale mam nadzieje że nasze starania zostaną w końcu wynagrodzone ;)

• anna123 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie za moje bledy z pisowni ale zle sie pisze z tel i to w pracy

j36regz209hdv9cb.png
  • Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna123 wrote:
    Wybaczcie za moje bledy z pisowni ale zle sie pisze z tel i to w pracy

Wybaczamy :D Też mam ten problem na tel, na szczęście teraz siedzę na lapto więc jest spokój :D :D

Wysłany: 7 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Mój też na badania nie chce się zgodzi, faceci i ich rozumowanie :P Co im poradzisz :P Wpier**** tylko :P Ja też uważam że życie nie jest sprawiedliwe, ale mam nadzieje że nasze starania zostaną w końcu wynagrodzone ;)

Ja ostatnio byłam u takiej naszej miejscowej "znachorki".. wowww...

Dałam sie namówić, bo mam kłopoty z nerką (kamienie;/- także do porodu jestem przygotowana w sensie bólu:)

Krążą o niej wiele opini ze pomaga ludziom itp.. Pojechałam z mężem, myślę może mi nerke wyleczy.. A ona na dzień dobry rzuca nam takim o to tekstem: NIE MOZECIE MIEĆ DZIECI? WINA PO JEDNEJ I DR STRONIE. TY (PATRZY NA MNIE) MASZ MACICE NA PRAWĄ STR ZGIĘTĄ-ale nie przeszkadza to w płodności, A TY-DO MEŻA.. PLEMIKI UMIERAJĄ W ŚLUZIE ŻONY...

Nie wierze w taie znachorki, ale powiem szczerze że siedzi mi to w głowie i juz mam czarne scenariusze dzięki wujkowi google...

‹‹ 413 414 415 416 417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ