Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Wtedy są tzw ciąże biochemiczne czyli ciąże obumarłe, do której dochodzi na etapie zagnieżdżania się zarodka w macicy. Ciąży takiej nie widać na usg , a jedynym dowodem na zapłodnienie jest obecność betaHCG we krwi.
-
Tata, a Marcin powiedział – polski serial telewizyjny emitowany przez TVP1 od 15 października 1993[1] do 7 stycznia 2000[2], wyreżyserowany przez Wojciecha Adamczyka. Kilkuminutowe odcinki mają formę dialogu pomiędzy ojcem (w tej roli: Piotr Fronczewski) i dorastającym synem (Mikołaj Radwan), zaczynającego się od słów Tata, a Marcin powiedział, że jego tata powiedział....
I wszystko jasneDzięki Gizmo
Gizmo lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:No dokładnie. Organizm się przygotuje a tu jakiś hormon lub jego brak blokuje i ZONK.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
mysia89 wrote:ten termin akurat obił mi się o uszy ale ja myslałam ze do zapłodnienia dochodzi tylko zarodek sie nie zagnieżdża ale nie wiedziałam jaka jest tego przyczyna
-
zapachmalin wrote:Tata, a Marcin powiedział – polski serial telewizyjny emitowany przez TVP1 od 15 października 1993[1] do 7 stycznia 2000[2], wyreżyserowany przez Wojciecha Adamczyka. Kilkuminutowe odcinki mają formę dialogu pomiędzy ojcem (w tej roli: Piotr Fronczewski) i dorastającym synem (Mikołaj Radwan), zaczynającego się od słów Tata, a Marcin powiedział, że jego tata powiedział....
I wszystko jasneDzięki Gizmo
zapachmalin, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Nasz organizm jest tak zaprojektowany, aby samoczynnie usuwać pomyłki matki natury. Dotyczy to zwykle sytuacji, gdy dochodzi do poronienia w przypadku zagnieżdżenia się pustego pęcherzyka płodowego, ciąży pozamacicznej lub właśnie ciąży biochemicznej. Podobnie jest w przypadku niektórych wad genetycznych lub ciężkich defektów rozwojowych. Organizm nie dopuszcza po prostu do rozwoju takiej ciąży.
-
Ale do nadrobienia było.. Huhu. Wiecie jaki miałam problem z dostaniem tego żelu Conceive Plus? Masakra.. Niby apteka na każdym rogu, ale na stanie nigdzie nie mają. Dopiero w jednej zamówili mi na jutro. Także będe sprawdzać jego działaniepoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)