Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ nie wiem czy dwa dni po owu jest możliwe zagnieżdżenie, ale faktycznie spadek był. U mnie był bardzo niewielki a potem już do góry i u Ciebie jest podobnie. Tyle że u mnie było 6 dpo chyba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:34

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Sylwiu :) jak się dziś czujecie z Basią??
    wczoraj się zastanawiałyśmy kiedy masz wizytę u gin. 17go ?

Sylwia91 lubi tę wiadomość

bfaregz2l4lu04d1.png289ykie.gif
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo właśnie nie czytałam wczorajszych postów, zaraz nadrobię. Tak 17ego czyli za tydzień i dzień :D nie mogę się doczekać. Wczoraj byłam po receptę na dupka bo mi się skończył a nie mogę przestać brać, zapytałam się czy mogę paracetamol faktycznie na gorączkę i powiedziała że bez obaw. Uspokoiła mnie trochę. Dzisiaj już lepiej tylko ogólne osłabienie, katar i bóle głowy i mięśni, kości... A Ty i groszek jak?

Gizmo lubi tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    KlaudyŚ nie wiem czy dwa dni po owu jest możliwe zagnieżdżenie, ale faktycznie spadek był. U mnie był bardzo niewielki a potem już do góry i y Ciebie jest podobnie. Tyle że u mnie było 6 dpo chyba

Chyba ze owu mogla by byc 2 dni wcześniej. Na początku tak mi wyznaczyło i byl by wtedy spadek 4dpo

Gizmo lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całkiem możliwe,też o tym pomyślałam patrząc na Twój wykres! A i u mnie spadek był dwudniowy więc chyba jakimś fenomenem jestem :p

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Oo właśnie nie czytałam wczorajszych postów, zaraz nadrobię. Tak 17ego czyli za tydzień i dzień :D nie mogę się doczekać. Wczoraj byłam po receptę na dupka bo mi się skończył a nie mogę przestać brać, zapytałam się czy mogę paracetamol faktycznie na gorączkę i powiedziała że bez obaw. Uspokoiła mnie trochę. Dzisiaj już lepiej tylko ogólne osłabienie, katar i bóle głowy i mięśni, kości... A Ty i groszek jak?
    Cieszę się, że oć troszkę Ci lepiej :*
    A u mnie od wczoraj bóle małpowe :/ ale w mysi cały czas wilgotno. Boję się,że sobie wmawiam te objawy i doopa z tego wyjdzie :( Wcale nie czuję się Groszkowo, bardziej Małpowo :/

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Chyba ze owu mogla by byc 2 dni wcześniej. Na początku tak mi wyznaczyło i byl by wtedy spadek 4dpo
    też o tym pomyślałam jak wykres podglądałam ale chyba wolę już nikogo nie nakręcać. Żadna przyjemnośc później się rozczarować :/

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się tak czułam :p tak naprawdę to objawy ciążowe dopadły mnie dużo później! Jak już dawno wiedziałam że jestem w ciąży

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe o bardzo dobrze nie nakrecajcie mnie:))

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Też się tak czułam :p tak naprawdę to objawy ciążowe dopadły mnie dużo później! Jak już dawno wiedziałam że jestem w ciąży
    Z racji tego, że ja już 3 dzieciów wykarmiłam to ciężko jest mi cysie moje obserwować( takie dwa małe naleśniki :D) ale czuję jakby mrówki po nich chodziły i nie mdli mnie tylko mi się odbija dziś od rana

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha jak słyszę o tych mrówkach to aż wspomnienia wracają! Dokładnie to samo miałam! Mrowienie! :D jest groszek :D

Gizmo, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa! Mówiłam Ci wczoraj że idzie owu to mi wierzyć nie chciałaś! :D

Ps: widziałam że rozmawiałyście o sikancach. Mi nie wyszła kreska przy becie 127,1... :) był ten ledwie widoczny cień

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Haha jak słyszę o tych mrówkach to aż wspomnienia wracają! Dokładnie to samo miałam! Mrowienie! :D jest groszek :D
    Weź mnie nie nakręcaj :) niby się cieszę i mam dziś humor a łzy stoją w oczach :(
    a te mrówki to raz koło sutków latają a raz bliżej boków pod pachami i bądź tu mądry ehhh

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo ja miałam zgage przez kilka dni :) mdłości dopiero od tygodnia lub dwóch

• Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Gizmo ja miałam zgage przez kilka dni :) mdłości dopiero od tygodnia lub dwóch
    a ja mam UROJONEGO Groszka :( w gardle

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No już ok! Nie nakrecam Cię ale podejrzane to wszystko :p musi się udać! W końcu się o to dla Was wszystkich pomodlilam na Jasnej Górze! I zobacz jak się groszki sypią :D

Gizmo, Anula1986, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• daga_00 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc kochane :) podczytuj Was :) ale jesteście szybkie jak błyskawica i normalnie chwile mnie nie ma a tu po kilkanaście nowych stron ;)

Dziś mam 24 dc i korci mnie beta.... co myślicie? sex był w nocy z 13 na 14 dc, 18 dc byłam u tego gina, który powiedział, że owulacja była bo widzi na leweym jajniku pekniety pecherzyk grafaa... ale kiedy dokładnie była owu?? ja mam bóle owulacyjne przez około 4 dni :P wiem też, że plemniki mogą w pochwie przekimać średnio co najmniej 2 dni ;) wiec wcale do zapłodenienia nie musi dojść w dzień współżycia.. sama nie wiem co zrobić... wczoraj jeszcze się pokłociłam z moim... faceci... :P

Gizmo lubi tę wiadomość

zem3anlixz38accb.png
    Pracujemy nad rodzeństwem...
  • Gizmo Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    No już ok! Nie nakrecam Cię ale podejrzane to wszystko :p musi się udać! W końcu się o to dla Was wszystkich pomodlilam na Jasnej Górze! I zobacz jak się groszki sypią :D
    To by było zbyt piękne, żeby Nam wszystkim udało się w marcu zafasolkować, zbyt piękne żebym miała prezent urodzinowy, zbyt proste zeby 13 miesiąc starań okazał się szczęśliwy. Ktoś musi wypaść z gry w tym miesiącu ...

• daga_00 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gizmo dopóki nie ma @ jest szansa :) ja tam wierzę, że Groszek jest :D

Gizmo lubi tę wiadomość

zem3anlixz38accb.png
    Pracujemy nad rodzeństwem...
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga_00 wrote:
    czesc kochane :) podczytuj Was :) ale jesteście szybkie jak błyskawica i normalnie chwile mnie nie ma a tu po kilkanaście nowych stron ;)

Dziś mam 24 dc i korci mnie beta.... co myślicie? sex był w nocy z 13 na 14 dc, 18 dc byłam u tego gina, który powiedział, że owulacja była bo widzi na leweym jajniku pekniety pecherzyk grafaa... ale kiedy dokładnie była owu?? ja mam bóle owulacyjne przez około 4 dni :P wiem też, że plemniki mogą w pochwie przekimać średnio co najmniej 2 dni ;) wiec wcale do zapłodenienia nie musi dojść w dzień współżycia.. sama nie wiem co zrobić... wczoraj jeszcze się pokłociłam z moim... faceci... :P
    Beta spokojnie powinna wyjść. Wg. Mnie ale to moje skromne zdanie :p

‹‹ 460 461 462 463 464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ