Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ nie wiem czy dwa dni po owu jest możliwe zagnieżdżenie, ale faktycznie spadek był. U mnie był bardzo niewielki a potem już do góry i u Ciebie jest podobnie. Tyle że u mnie było 6 dpo chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:34
-
Oo właśnie nie czytałam wczorajszych postów, zaraz nadrobię. Tak 17ego czyli za tydzień i dzień
nie mogę się doczekać. Wczoraj byłam po receptę na dupka bo mi się skończył a nie mogę przestać brać, zapytałam się czy mogę paracetamol faktycznie na gorączkę i powiedziała że bez obaw. Uspokoiła mnie trochę. Dzisiaj już lepiej tylko ogólne osłabienie, katar i bóle głowy i mięśni, kości... A Ty i groszek jak?
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:KlaudyŚ nie wiem czy dwa dni po owu jest możliwe zagnieżdżenie, ale faktycznie spadek był. U mnie był bardzo niewielki a potem już do góry i y Ciebie jest podobnie. Tyle że u mnie było 6 dpo chyba
Chyba ze owu mogla by byc 2 dni wcześniej. Na początku tak mi wyznaczyło i byl by wtedy spadek 4dpoGizmo lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Oo właśnie nie czytałam wczorajszych postów, zaraz nadrobię. Tak 17ego czyli za tydzień i dzień
nie mogę się doczekać. Wczoraj byłam po receptę na dupka bo mi się skończył a nie mogę przestać brać, zapytałam się czy mogę paracetamol faktycznie na gorączkę i powiedziała że bez obaw. Uspokoiła mnie trochę. Dzisiaj już lepiej tylko ogólne osłabienie, katar i bóle głowy i mięśni, kości... A Ty i groszek jak?
A u mnie od wczoraj bóle małpoweale w mysi cały czas wilgotno. Boję się,że sobie wmawiam te objawy i doopa z tego wyjdzie
Wcale nie czuję się Groszkowo, bardziej Małpowo
-
KlaudyŚ wrote:Chyba ze owu mogla by byc 2 dni wcześniej. Na początku tak mi wyznaczyło i byl by wtedy spadek 4dpo
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Też się tak czułam :p tak naprawdę to objawy ciążowe dopadły mnie dużo później! Jak już dawno wiedziałam że jestem w ciąży
) ale czuję jakby mrówki po nich chodziły i nie mdli mnie tylko mi się odbija dziś od rana
-
Sylwia91 wrote:Haha jak słyszę o tych mrówkach to aż wspomnienia wracają! Dokładnie to samo miałam! Mrowienie!
jest groszek
niby się cieszę i mam dziś humor a łzy stoją w oczach
a te mrówki to raz koło sutków latają a raz bliżej boków pod pachami i bądź tu mądry ehhh -
czesc kochane
podczytuj Was
ale jesteście szybkie jak błyskawica i normalnie chwile mnie nie ma a tu po kilkanaście nowych stron
Dziś mam 24 dc i korci mnie beta.... co myślicie? sex był w nocy z 13 na 14 dc, 18 dc byłam u tego gina, który powiedział, że owulacja była bo widzi na leweym jajniku pekniety pecherzyk grafaa... ale kiedy dokładnie była owu?? ja mam bóle owulacyjne przez około 4 dniwiem też, że plemniki mogą w pochwie przekimać średnio co najmniej 2 dni
wiec wcale do zapłodenienia nie musi dojść w dzień współżycia.. sama nie wiem co zrobić... wczoraj jeszcze się pokłociłam z moim... faceci...
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:No już ok! Nie nakrecam Cię ale podejrzane to wszystko :p musi się udać! W końcu się o to dla Was wszystkich pomodlilam na Jasnej Górze! I zobacz jak się groszki sypią
-
daga_00 wrote:czesc kochane
podczytuj Was
ale jesteście szybkie jak błyskawica i normalnie chwile mnie nie ma a tu po kilkanaście nowych stron
Dziś mam 24 dc i korci mnie beta.... co myślicie? sex był w nocy z 13 na 14 dc, 18 dc byłam u tego gina, który powiedział, że owulacja była bo widzi na leweym jajniku pekniety pecherzyk grafaa... ale kiedy dokładnie była owu?? ja mam bóle owulacyjne przez około 4 dniwiem też, że plemniki mogą w pochwie przekimać średnio co najmniej 2 dni
wiec wcale do zapłodenienia nie musi dojść w dzień współżycia.. sama nie wiem co zrobić... wczoraj jeszcze się pokłociłam z moim... faceci...